erkek arkadaşım ve yengesi

Ben içimde tutamazdım ağzının payını verme gereği duyardım. Ve "sana acıyorum yaptığın eziklik resmen" deyip terkederdim

Ben gizli bisey olduğunu düşünmüyorum ama erkek arkadaşımn bolca bahsetmesi bu gereksiz samimiyet beni kizdiriyo.

Aklıma şey geldi. Sen de hep yengesinden bahset hatta sen daha çok bahset. Böyle her lafa yengesini de sok. Ama laf sokar gibi değil. Bi nevi ayna tut ona. Bi süre sonra yaptığı muhabbetin ne kadar aptalca gözüktüğünü farkeder belki

Birincisi surekli onun seni ne kadar cok sevdigindn bahsetmissin.
İkincisi stresli anima geldi kabul ettim demissin. Kazayla oldu der gibi bise. (Yani sende sevgi vs. bisey yok)
Ucuncusu bu adam 32 yasinda inanin 20li yaslardasiniz diye dusunmustun o yastaki bi adam ve yenge muhabbeti olacak is degil.
Anladigim kadariyla karsinizdaki tutarsiz ve dengesiz bi insan. 20 yasinda olsa derim genclik ne yaptigini bilmiyor. Ama 32 yasindaki adamdan ben bi olgunluk beklerim. Yenge menge edep yahu. Sapitmislar iyice.
Size gelince ona karsi guvenden ziyade hisleriniz kuvvetsiz ki artik herseyi batar. Hos bunlarda batmayacak gibi degil ya neyse.

Uzun lafin kisasi size kisasi vurun tekmeyi gitsin.

Ayrica bir yil once terk etmesinin altindan da baska bir kadin cikarsa sasirmam.

OTE="asfalya_872, post: 38782790, member: 649255"]Aklıma şey geldi. Sen de hep yengesinden bahset hatta sen daha çok bahset. Böyle her lafa yengesini de sok. Ama laf sokar gibi değil. Bi nevi ayna tut ona. Bi süre sonra yaptığı muhabbetin ne kadar aptalca gözüktüğünü farkeder belki[/QUOTE]

Artık bi yenge muhabbeti daha acilirsa kendimi tutamaktan korkuyorum msjlarda bile bahsediyor bahsettiği an hic bisey demiyorum

içine ergen kaçmış bu erkek arkadaşınız çekilecek alamet değil.Niye sizi böyle sinir etmesine izin veriyorsunuz,kişiliği oturmamış saçma sapan davranışlar... Vaktinize yazık,böyle biriyle hayat mı geçer.Dikkat edin Her kim bir konu hakkında çok konuşuyorsa onla ilgili bir karın ağrısı vardır.Ben normal görmüyorum yenge olayını, herkesi kendimiz gibi sandığımız, olur mu öyle şey, dediğimiz yıllar çok geride kaldı.
İlgisi var yengeye belli de, siz şayet evlenirseniz böyle saçma sapan biriyle uğraşabilecekmisiniz.Her biraya geldiğinizde yengeyle, acaba mı sorularıyla en güzel zamanlarınızı niye harcayasınız ki.Bence bu kişiyle olmayı birdaha düşünün

Güvenmeyin biriyle ne sevgili nede evlilik olmaz

Ayrıca bu durumun farkında olan bi tek sen misin? Yoksa herkese bir yenge muhabbetidir gidiyo mu acaba. Eğer öyleyse çok kişi bu durumu farketmiş olmalı

Gerçekten konu nasil geliyor anlamıyorum görmezden duymazdan gelmeye calisiyorum bir mesaj gelince ben görene kadar ugrasiyor

Yenge ve kayını bu kadar vıcık vıcık bir ilişki içindeyken ve olay size kadar yansıyorken;
Sevgilinin abisi (ya da erkek kardeşi) nerede acaba? Karısı ve kardeşi arasındaki bu garip yakınlaşmayı nasıl fark etmiyor?

Ama arkadaşlar dikkat ettiniz mi hep cigabitli nin gözüne sokma durumu var. Ergence bi kıskandırma tavırları mı yoksa hayranlık mı kestiremedim ben de. Ya böyle bi rezilliği insan bu kadar göz önüne serer mi? Özellikle saklaması gerekmez mi.. Bilemedim valla. Ne yengeymiş be

Gokadpost: 38782918 .!.:
Yenge ve kayını bu kadar vıcık vıcık bir ilişki içindeyken ve olay size kadar yansıyorken;
Sevgilinin abisi (ya da erkek kardeşi) nerede acaba? Karısı ve kardeşi arasındaki bu garip yakınlaşmayı nasıl fark etmiyor?
Anladigim kadaryla bayanin esi benim takildigim bi noktada erkek kardese kizmis

Nasıl ya kardeşi mi söylemiş bu cümleyi erkek arkadaşın için.. Sen hala neyi düşünüyosun arkadaşım. Ağzının payını ver gönder. Değmez bu kadar zamanına. Bide evlenmeyi düşünüyosun. İyi düşün üzülme sonra

Aklıma şey geldi. Sen de hep yengesinden bahset hatta sen daha çok bahset. Böyle her lafa yengesini de sok. Ama laf sokar gibi değil. Bi nevi ayna tut ona. Bi süre sonra yaptığı muhabbetin ne kadar aptalca gözüktüğünü farkeder belki

:rolleyes:

Ama arkadaşlar dikkat ettiniz mi hep cigabitli nin gözüne sokma durumu var. Ergence bi kıskandırma tavırları mı yoksa hayranlık mı kestiremedim ben de. Ya böyle bi rezilliği insan bu kadar göz önüne serer mi? Özellikle saklaması gerekmez mi.. Bilemedim valla. Ne yengeymiş be
Bende kiskandirmami yoksa sadece hayranlikmi cozemedim

Back
X