• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım yalan söyledi

Bu o kadar da önemli bi şey değil ki ne kadar yasaklanırsa o kadar çekici olur ayrıca. Zaten listesinde de bir kişi varmış. Bence bu kadar büyütmemeli bu konuyu bak farkında olunmuyo ama ilişkiler böyle anlamsız nedenlerden yıpranıyo ve bitme noktasına geliyo. Yok sen face açtın yok senin twitter ın hala kapanmamış tarzındaki problemler farkında olamıyoruz ama çok büyüyo.Bence uygun bi zamanda konuşup sorarsın zaten çekindiği bi şey varsa belli olur eminim ki konuşmasından. Ayrıca ulaşıcaklar diyosun erkek de kadın da ulaşılmak istedikten sonra böyle şeylere lüzum bile yok bunu hepimiz biliyoruz aslında.
Bence fevri davranıyosun biraz daha sakin olmaya çalış ve ondan sonra konuş erkek arkadaşınla.

Canım doğru söylüyorsun ama bu benm karsıma cıkan tek şey kimbilir daha neler var belkide facebook hesabı vrdır nereden bileyim mesaj atmayo dşnyrmm suan uyanmıstır büyük ihtimal beni böyle şeylrle üzmesi canımı acıtıo daha gcnlerde söz verdi yaa 29 yasında bir adam bu cocuk oyuncagı değilki bunlar benim üstümde hakimiyetini kuruyor ama kendi twitter acıyor bir arada tuttrdu birlkte face acalım diye annemin varms eniştemn bile vrmss acalımda bakalım kmler mesaj atıck dio bu kadar cok takmamın sebebi bazı oaylşarda var o yüzden

Canım doğru söylüyorsun ama bu benm karsıma cıkan tek şey kimbilir daha neler var belkide facebook hesabı vrdır nereden bileyim mesaj atmayo dşnyrmm suan uyanmıstır büyük ihtimal beni böyle şeylrle üzmesi canımı acıtıo daha gcnlerde söz verdi yaa 29 yasında bir adam bu cocuk oyuncagı değilki bunlar benim üstümde hakimiyetini kuruyor ama kendi twitter acıyor bir arada tuttrdu birlkte face acalım diye annemin varms eniştemn bile vrmss acalımda bakalım kmler mesaj atıck dio bu kadar cok takmamın sebebi bazı oaylşarda var o yüzden

Sana açma diyip kendisi açıyorsa tabi haklısın sinir bozucu ama kendini de üzme bence bunlarla bi sakinleş bi kendine gel. İnsan ilk sinirlendiğinde yaptığı şeylerin saçma olduğunu farketmese de çok saçma şeyler oluyor. Bi kere bambaşka şeylere gidiyoruz eski konulara bile giriyoruz malum. Biraz otur, düşün. Hatta şu saatten sonra yat derim ben sabah olsun bi güzel kahvaltını et ondan sonra ara bi sor. Hiçbi zaman ilk sinirle arama bence. İnsan kendi farkedemiyor ama dışardan bi göz daha iyi anlıyor. Bence bu saatte arayıp kendinin de onun da huzurunu kaçırmak yerine sabah ara.

Bu kadar konuştum ama sen yine arıcakmışsın gibi geliyo nedense bana :9:
Benden bu kadar uykum geldi :120: sen de sıkma tatlı canını derim. İyi geceler :93:

Sana açma diyip kendisi açıyorsa tabi haklısın sinir bozucu ama kendini de üzme bence bunlarla bi sakinleş bi kendine gel. İnsan ilk sinirlendiğinde yaptığı şeylerin saçma olduğunu farketmese de çok saçma şeyler oluyor. Bi kere bambaşka şeylere gidiyoruz eski konulara bile giriyoruz malum. Biraz otur, düşün. Hatta şu saatten sonra yat derim ben sabah olsun bi güzel kahvaltını et ondan sonra ara bi sor. Hiçbi zaman ilk sinirle arama bence. İnsan kendi farkedemiyor ama dışardan bi göz daha iyi anlıyor. Bence bu saatte arayıp kendinin de onun da huzurunu kaçırmak yerine sabah ara.

Bu kadar konuştum ama sen yine arıcakmışsın gibi geliyo nedense bana :9:
Benden bu kadar uykum geldi :120: sen de sıkma tatlı canını derim. İyi geceler :93:

Canımm ona cok güzel mesaj atıcam aşk dolu ve zamanı gelince yüzyüze sorucam damardan giricem

Bence kullanmadığı için unutmuştur ve sana hiç bir sitede üyeliğim yok demiştir..
Yalan söylediğini sanmıyorum ama yinede kızmadan sorabilirsin..
Ama büyültecek bir durum yok gibi ortada..

Merak edip açmış olabilir herkes kullanıyor ya bu ne falan demiştir belki. Bende açtım fotoğraf istiyo zaten ekledim neciymiş bu diye bi baktım sadece yazışılacak bi yermiş, ilgimi çekmedi açıkcası. kapatmayı da bilmiyorum bıraktım aman kimse yok zaten diye. belki o da öyle yapmıştır. benimki görse o da sorar belki bu ney diye ama kullanmadım ki hiiç.
bi süre kontrol et hiç kullanmıyosa eğer kafana takma. olur da birilerini eklerse o zaman yaygarayı kopart.

kızılacak bişey göremedim...
bence önceden alınmış ve unutulmuş bir hesap olabilir...
twitter ilk çıktıgında herkes bir hesap aldı ama çoğu kişi bir daha girmedi bile o siteye...
hatta ben olsam bildiğimi belli etmezdim...
takip edip bakardım birilerini listesine ekliyor mu diye...

Son düzenleme:
Senin ne işin vardı twinterda deyip üste çıkarsa ve bu yüzden azar işitirsen hiç şaşırmam:1:

Burada sinir bozan şey , bir tarafın buna çok kızarken , özellikle erkekler yapıyor bunu, sevdiğine her türlü eylemi için kızması. Herşey karşılıklıdır.. Eger birşey yasaklanıyorsa ki yasaklamalardan nefret ediyorum ; kendide yapmamalı..Konu sahibi en çok buna kızmış sanırım.

Mesaj attım müsait olunca arr mısın beni dedim çalışıyor şuan gülerek sorucam ne bu diye.. Aramızda tuhaf 2 gndr aslnda twittr hesabı sanırım alalı 2 ay oldu yada vardı ben bulamadım bilmiyorum yaa cok kızdım baana yapma etme diyor kendi maşlllah demekki hala icinde böyle merakı var sitelere üye olup bakmaya

Telefonda konuştuk düzgünce sordum bilmiyorum varmı yok mu dedi şaşırdım rahat cvp vermesine sonra bir arkadaşı vardı 4 aydır küsler ben sonere söylemiştim aç diye bir ara ama hiç girmedim bilmiodum bile açtıgını dedi bak dedi senin sayendeögrenmiş oldum böyle boş işlerle ugrasıp canını sıkma kimseden korkum yok söylerim açsam sana dedi çok fena yaa kendine asla laf sölettirmio ben hala tatmin olamadım tabiki eğer bana yalan söylüyorsa ALLAH'ındn bulsun o kdr cok gıcık oluyorum

Belki de cidden farkında değil canım bak gayet normal cevap vermiş. Sıkma sen de canın bu kadar. Normal bi tarzla sormakla da iyi etmişsin. Eğer sen normal bi tarzda sormasaydın o da sana bu şekilde yaklaşmazdı ve sorun büyürdü. En iyisini yapmışsın bu şekilde. Ayrıca içinin rahat etmesini istiyorsan bi süre daha izleyebilirsin o twitter hesabını :93:

Haklısınn kapanmıcakta o şifresini bile bilmiyorum dedi bktm artk kafama takmaktan üzülmekten böyle şeylerle birbirimizi gerçektn seviyoruz eminim buna neden gölge düşürüyorz bilmiyorum bndn 9 yaş büyük ama sürekli olgunlk gösteren herşeyi düzeltmye calısan benim ben dediğin gibi sakince sormasaydım suan kavgalı olucaktık iyice canım sıkkın olucaktı bu erkeklerle uğraşmak ne zor yaa biz kadınların işi gerçekten zor

Heh işte canım aynen böyle yaa :29: Sen sinirleniyosun, geriliyosun bu sefer onu da geriyosun iyice büyüyo iş gereksiz derecede. Bak sakinleşince nasıl da böylesi mantıklı geliyo insana :93: Oluyo böyle şeyler bak ne güzel diyosun birbirimizi seviyoruz diye :16:

Back
X