- Konu Sahibi LesMistigris
-
normaldeki huyu suyu nasıl bu adamın bunlar onemli vurdumduymaz umursamaz birimidir hani boyle bir adamsa zaten cok birsey bekleme ama degilse fazla usteleme ozurde dilemiş birdaha unutacagını sanmam..
unutmamıştırda parası yoktur bence
Çok moralim bozuk erkek arkadaşım yıldönümümüzü hatırlamadı. Ben ona hediye hazırlayıp gönderdim baya emek harcadım ama o unuttu. Özür diledi ama nafile kendimi çok kötü hissediyorumhediye filan beklemiyordum ama en azından hatırlanmasını hak ediyodum. Ve 1. yıldönümümüz. Çok özendim haftalar öncesinden hediyelerni hazırladım. Şu an kendisine karşı tavırlıyım. Haklı mıyım sizce
Parası yoksa unutma numarası yapmıstır sen hediyeli o hedıyesiz agır gelmiştir ona...Ben ona dedim hediye istemiyorum zaten güzel bir yazı yazsan bile yterli benim için. Ama yok hatırlamadı bile
Doğumgünümü de geç hatırlamış ve sadece "iyi ki doğdun seni seviyorum" demişti. Unutacağını bildiğim için özellikle günler öncesinden hatırlattım. Önem veren insan bi yere not yapıştırır alarm kurar bir şekilde hatırlardı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?