erkek arkadaşım yıldönümümüzü hatırlamadı

LesMistigris

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
71
28
18
Bursa
Çok moralim bozuk erkek arkadaşım yıldönümümüzü hatırlamadı. Ben ona hediye hazırlayıp gönderdim baya emek harcadım ama o unuttu. Özür diledi ama nafile kendimi çok kötü hissediyorum hediye filan beklemiyordum ama en azından hatırlanmasını hak ediyodum. Ve 1. yıldönümümüz. Çok özendim haftalar öncesinden hediyelerni hazırladım. Şu an kendisine karşı tavırlıyım. Haklı mıyım sizce

normaldeki huyu suyu nasıl bu adamın bunlar onemli vurdumduymaz umursamaz birimidir hani boyle bir adamsa zaten cok birsey bekleme ama degilse fazla usteleme ozurde dilemiş birdaha unutacagını sanmam..

Canım kişiden kişiye göre değişir bu durum, ben mesela çok da takılmam böyle durumlars, doğum günümü bike kutlamayın demiştim arkadaşlarıma. Çok kafana takıp büyütme..

normaldeki huyu suyu nasıl bu adamın bunlar onemli vurdumduymaz umursamaz birimidir hani boyle bir adamsa zaten cok birsey bekleme ama degilse fazla usteleme ozurde dilemiş birdaha unutacagını sanmam..

Doğumgünümü de geç hatırlamış ve sadece "iyi ki doğdun seni seviyorum" demişti. Unutacağını bildiğim için özellikle günler öncesinden hatırlattım. Önem veren insan bi yere not yapıştırır alarm kurar bir şekilde hatırlardı sanırım

benim eşimde özel günler konusunda özensizdir maalesef.bence aileyle alakalı bi durum.ailede nasıl alışılıyorsa öyle gidiyor.benim ailemde hep özel günler kutlanmıştır ama eşimin ailesi öyle değil.bende çok sinir oluyorum ama değişmiyor.geçenlerde biz ne zaman nişanlanmıştık hatırlıyormusun dedim düşünüyor.alyansının içinde yazan tarihi bile unutmuş adam

Siz önem verdiğiniz için emek harcayıp hediye hazırlamışsınız o yüzden hatırlamaması sizi üzmüş. Yoksa bunda bir anormallik yok bence.

Her insan özel günleri önemsemez, bu sizi sevmediği değer vermediği anlamına gelmiyo.

Hem malum biz bayanlar erkeklere göre daha hassasız bu konuda. Üstelik özür de dilemiş. Bence büyütülecek bi şey yok. Gayet doğal hatırlayamamsı.

Önemli olan şuan yanınızda olması...

Ama bu hatırlatmalardan sonra yaptığı her şey çok ısmarlama olurdu. Zoraki gibi olurdu. Bence önemli olan kendi içinden geldiği gibi davranması. Gelmiyorsa da zorlamayın. Bu özel günler, hediyeleşmeler vs tamamen kişilik meselesi bence

Iliskilerde sadece evlilik yildonumu gibi daha somut yildonumune dikkat ederim. Tanisma, sevgili, soz, nisan yildonumunu ben de illa hatirlanacak gun olarak gormem. Adam da boyle dusunuyor olabilir. Ozur dilemelerle filan yeterince dramatize edilmis, bana gore gereksiz bu kadari da. Uzatmayin bence.

Cok sacma adam belki boyle ozel gunleri ki tanisma yıldonumu de neyi ozelse umursamiyor olabilir. Sen de bundan sonra vaktini parani kendine harcarsin olur biter.
Bende sevmem ozel günler kutlama saplantisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…