- Konu Sahibi LesMistigris
-
Benimkide benim ilk doğum günümü unuttu ben hatırlattım. Olayı çok büyütmedim ama her zamanda o konuda laf sokarımÇok moralim bozuk erkek arkadaşım yıldönümümüzü hatırlamadı. Ben ona hediye hazırlayıp gönderdim baya emek harcadım ama o unuttu. Özür diledi ama nafile kendimi çok kötü hissediyorumhediye filan beklemiyordum ama en azından hatırlanmasını hak ediyodum. Ve 1. yıldönümümüz. Çok özendim haftalar öncesinden hediyelerni hazırladım. Şu an kendisine karşı tavırlıyım. Haklı mıyım sizce
BENDE TARİHLERİ PEK HATIRlayamam unuturum falan. o unutsada kırılmam kendimde öyle olduğum için. tabi kişiden kişiye değişir ama ben çok önemsemem. he bana ikigüne bir çiçek alır bazende hediye alır durduk yere onlar beni daha çok mutlu ediyor. bende ona arada içimden geldikçe hediye alırım. hani bu sevmediğimiz önemsemediğimiz anlamına gelmiyor ama kişiden kişiye değişiyordur tabi sebepler:/Çok moralim bozuk erkek arkadaşım yıldönümümüzü hatırlamadı. Ben ona hediye hazırlayıp gönderdim baya emek harcadım ama o unuttu. Özür diledi ama nafile kendimi çok kötü hissediyorumhediye filan beklemiyordum ama en azından hatırlanmasını hak ediyodum. Ve 1. yıldönümümüz. Çok özendim haftalar öncesinden hediyelerni hazırladım. Şu an kendisine karşı tavırlıyım. Haklı mıyım sizce
Doğumgünümü de geç hatırlamış ve sadece "iyi ki doğdun seni seviyorum" demişti. Unutacağını bildiğim için özellikle günler öncesinden hatırlattım. Önem veren insan bi yere not yapıştırır alarm kurar bir şekilde hatırlardı sanırım
Evlilik yıldönümü bile unutulabiliniyor.Olabilir insanlık hali.Çok moralim bozuk erkek arkadaşım yıldönümümüzü hatırlamadı. Ben ona hediye hazırlayıp gönderdim baya emek harcadım ama o unuttu. Özür diledi ama nafile kendimi çok kötü hissediyorumhediye filan beklemiyordum ama en azından hatırlanmasını hak ediyodum. Ve 1. yıldönümümüz. Çok özendim haftalar öncesinden hediyelerni hazırladım. Şu an kendisine karşı tavırlıyım. Haklı mıyım sizce
Çok moralim bozuk erkek arkadaşım yıldönümümüzü hatırlamadı. Ben ona hediye hazırlayıp gönderdim baya emek harcadım ama o unuttu. Özür diledi ama nafile kendimi çok kötü hissediyorumhediye filan beklemiyordum ama en azından hatırlanmasını hak ediyodum. Ve 1. yıldönümümüz. Çok özendim haftalar öncesinden hediyelerni hazırladım. Şu an kendisine karşı tavırlıyım. Haklı mıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?