erkek arkadaşım yıldönümümüzü hatırlamadı

bence erkekler kafasına gelen uçan tencereyi ve o tencerenin yarattığı ağrı ve şişlik daha çok akıllarında kalıyor özel günlerinde ben evliliğimizin.birinci yılında zor götürdüm köfte satan bir restorana

valla bizimde yıldönümümüz yılbaşı günü,unutması zaten zor ama ben her yıldönümünde ee bu yıl dönümü napıoruz diye konuşurum mutlaka öyle süpriz olsun konusunu açmamazlık yapmam,o yüzden unutmaz da istese de.
Germeyin kendinizi böyle incik boncukla hatırlatın yıldönümünden bi hafta önce nolucak :)

Erkeklerde çok normal böyle şeyler.
Bence uzatmaya değen bir konu değil.
Beçen sene evlilik yıldönümümüzü ben de eşim de unuttuk.
Sonra da gülüp geçtik :)

1 hafta önce askerde olan erkek arkadaşım doğumgünümü unuttu Erkekler bizim kadar takmıyor özel günleri. Hatırlattım özür diledi falan filan ama takmadım o kadar olabilir insanız sonuçta

Benimkide benim ilk doğum günümü unuttu ben hatırlattım. Olayı çok büyütmedim ama her zamanda o konuda laf sokarım

Evli olsan 1.ci yılın olsa haklısın
ama erkekler böyle özel günleri bayanlar gibi önemsemiyor
telafi için bişey yapacak mı ona bak

Henüz sevgiliyken sırf birinci yıldönümünüzü unuttuğu için bunu kafanıza takıp kendi kendinize stres yapıyorsanız işiniz gerçekten zor.

BENDE TARİHLERİ PEK HATIRlayamam unuturum falan. o unutsada kırılmam kendimde öyle olduğum için. tabi kişiden kişiye değişir ama ben çok önemsemem. he bana ikigüne bir çiçek alır bazende hediye alır durduk yere onlar beni daha çok mutlu ediyor. bende ona arada içimden geldikçe hediye alırım. hani bu sevmediğimiz önemsemediğimiz anlamına gelmiyor ama kişiden kişiye değişiyordur tabi sebepler:/

Erkekler bu kadar önemsemiyor ne yazık ki.. Bende alıştım artık bende takmıyorum

Adamın huyu bu demek ki zorlamayla da bi yere kadar ..

Evlilik yıldönümü bile unutulabiliniyor.Olabilir insanlık hali.

erkek arkadaşınızla bir sorununuz yoksa bunu dert etmeyin. erkekler bizim gibi tarihlere önem vermezler ve gerçek hayat pembe dizi değil. sevgilisinden dayak yiyen aldatılan hor görülen küfür yiyen insanlar da var

Nasıl unutuluyor ben anlamıyorum. Bizim yıldönümümüz yılbaşı, zaten özel bir gün ama biz o günden beri "vaay be 1 yıl olacak, işte yılbaşında ne yapalım, 2 ay kaldı, 20 gün kaldı" diyerek sürekli bunu yaşıyoruz. Geçirdiğimiz zamanları düşünmek hoşumuza gidiyor. Ki ben önemsemem pek böyle şeyleri. Ama doğum günü yaklaşınca "23 olacaksın haa yaşlandın artık ihihihi" derim. Tuhaf. Kırılmakta çok haklısın bence.

Unutkan biriyse bir hafta önceden hatırlatın ima ile.Bir çoğu unutuyor evet insanı üzüyor bu durum.Geçen yıl tanışma yıl dönümümüzü bende unuttum bayan olarak Eşimde unutmuş zaten, bir şeyde diyemedim kendimde unuttugum için

Şu an bu konuyu eşime okudum ve kahkahalarla yerlerdeyim.... 14 senelik birlikteliğimiz ve 9 senelikte evliliğimiz boyunca ne doğum günü ne sevgililer günü ne yıldönümü ne nişan ne söz... :) :) bunca yıl sadece 1 iki kere hatırlamıştır... oda telefon bildirimlerinden :) :) son 3 senedir bende onunkileri hiç hatırlamıyorum yani hatırlamadığımı sanıyor hiç kutlamıyorum sonrada yüzüne çarpıyorum.... ama biz gülüyoruz.... tabiki hatırlamalar kutlamalar hediyeler bunlar çok güzel şeyler... ama hatırlamıyor olması size değer vermediği anlamına gelmiyor... biz aynı işi yapıyoruz 24 saatte beraberiz... sevgi ilgi alaka herşeyde ilk günki gibi üst seviyede... o yüzden doğum günün vs. kutlu olsun canım dememesi de artık dokunmuyor bana alıştım ben... şeker hastası olduğu için kaçış noktasıda hazır şeker hastaları unutkan olurlar diyor unutuyorum diyor ama işle ilgili en ufak bir ayrıntıyı hiçbir şekilde unutmuyorsun diyorum ve biz gülüyoruz :) :) zaten gösterdiği saygı sevgi alaka yetiyor insana... o yüzden böyle şeylere çok takılmayın yeterki güzel hislerini herzaman hissettirsin yeter....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…