Erkek arkadasim

Edastn23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2017
1
0
1
30
Arkadaslar merhaba sizinle bir durumu paylasmak istiyorum. Erkek arkadasimla 4 senedir birlikteyiz. Daha birsenemiz dolmadan beni ailesiyle tanistirdi kendi aramizda yuzuk de taktik. Beni sevdigini benimle ileriye donuk dusundugunu soyluyor fakat daha önce bir kac hesaptan baska kizlara yazdigini farkettim ona bunu sordugumda kendisinin yapmadigini soyledi ve yeminler etti agladi zirladi neyse konu bir sure sonra kapandi ve unutuldu. Fakat daha sonra yine eski sevgilisine facebook uzerinden baktigini yakaladim ve bu adam bana surekli yalan konusuyor devamli yalanlarini yakalamaktan sıkıldım ona artik guvenmedigim icin onu çok darliyorum aslinda ayrilmak istedim ama o istemiyor beni sevdigini söylüyor ne yapmaliyim sizce yardim edin ?

Ne yapman gerektiğini hala bilmiyor olmana şaşırdım, tabiki yalancı güvenmedigin biriyle devam etmeyip ayrılacaksin..

Güven bitmişse aşkta sevgide bitmiştir.Hala yanında isen hırsın var uzaklaş ondan

Olayların içindeyken insan sağlıklı düşünemiyor çoğu zaman
Sizin ve sizin durumunuzdaki kişilerin o seneler icinde sevdikleriyle neler paylaştığını hiçbirimiz bilemeyiz
Eminim ki kötü günleriniz kadar güzel günlerinizde olmustur
Kopmayı zorlaştıranda bunlar
Yoksa hepimiz biliyoruz yapılması gerekeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…