Bazilarina gore benim.fikrim cok tutucu bazılarının da agzina saglik.diyecegine eminim kardesim gencecik kizlarin kendini neden.evlilik.oncesi teslim ettiklerini anlamiyorum yapmayin sizinki o seviyeyi asmis.baskasina peskes cekiyor daha fazla ileri gitmek.istemiyorum senin gelecegin parlak bu gidisle ...hastasin bence doktora gorun hayatta ne. Sorunlar var seninkine bak ya bacak arandan.cik.artik hayat ordan ibaret degil
Hmm bilmiodum saçma bulundu galiba ondan sildim
Gencecik kızların? Neden gencecik erkekleri buna eklemediniz? Ahlakınız genç kızları mı kapsıyor? Hanımefendi dünyada tek doğru yok. Bana göre ahlak kadın ve erkek için de aynıdır. Bana göre ahlak çalmamak,insanları kandırmamak,ihaleye hile karıştırmamak,öldürmemektir. Bana göre evlilik gelenekçi toplumdan sevişme izni almaktan,onay almaktan bu yol uğruna para ve zaman harcamaktan başka birşey değildir. Amaa bu arkadaşımız için söylediğiniz haklı olabilir. İnsan böyle bir yola girecekse mantıklı,emin olmalıdır. Duygularının tutarlı olması gerekir. Kızlarımızın kafası karışık bir halde forumlara pişmanım diye yazması beni de rahatsız ediyorBazilarina gore benim.fikrim cok tutucu bazılarının da agzina saglik.diyecegine eminim kardesim gencecik kizlarin kendini neden.evlilik.oncesi teslim ettiklerini anlamiyorum yapmayin sizinki o seviyeyi asmis.baskasina peskes cekiyor daha fazla ileri gitmek.istemiyorum senin gelecegin parlak bu gidisle ...hastasin bence doktora gorun hayatta ne. Sorunlar var seninkine bak ya bacak arandan.cik.artik hayat ordan ibaret degil
Haklisiniz cok.dogru erkeklerde ayni sekilde ahlaklilik kavramına dahil maalesef forumda cok.fazla pismanim tarzı yazilar goruyoruz cok.uzuluyorum bu da bir.patlamaydiGencecik kızların? Neden gencecik erkekleri buna eklemediniz? Ahlakınız genç kızları mı kapsıyor? Hanımefendi dünyada tek doğru yok. Bana göre ahlak kadın ve erkek için de aynıdır. Bana göre ahlak çalmamak,insanları kandırmamak,ihaleye hile karıştırmamak,öldürmemektir. Bana göre evlilik gelenekçi toplumdan sevişme izni almaktan,onay almaktan bu yol uğruna para ve zaman harcamaktan başka birşey değildir. Amaa bu arkadaşımız için söylediğiniz haklı olabilir. İnsan böyle bir yola girecekse mantıklı,emin olmalıdır. Duygularının tutarlı olması gerekir. Kızlarımızın kafası karışık bir halde forumlara pişmanım diye yazması beni de rahatsız ediyor
Gencecik kızların? Neden gencecik erkekleri buna eklemediniz? Ahlakınız genç kızları mı kapsıyor? Hanımefendi dünyada tek doğru yok. Bana göre ahlak kadın ve erkek için de aynıdır. Bana göre ahlak çalmamak,insanları kandırmamak,ihaleye hile karıştırmamak,öldürmemektir. Bana göre evlilik gelenekçi toplumdan sevişme izni almaktan,onay almaktan bu yol uğruna para ve zaman harcamaktan başka birşey değildir. Amaa bu arkadaşımız için söylediğiniz haklı olabilir. İnsan böyle bir yola girecekse mantıklı,emin olmalıdır. Duygularının tutarlı olması gerekir. Kızlarımızın kafası karışık bir halde forumlara pişmanım diye yazması beni de rahatsız ediyor
Ahaha evet bu tarz pişmanlıkları okuyunca içimden iyi bir saydırıyorumHaklisiniz cok.dogru erkeklerde ayni sekilde ahlaklilik kavramına dahil maalesef forumda cok.fazla pismanim tarzı yazilar goruyoruz cok.uzuluyorum bu da bir.patlamaydi
Yanlış kişiyi aldınız sanırım. Kiminle yatmış olmanız beni ilgilendirmez. Yazdıklarımı iyi okuyunuzBenim için soyledigi doğruysa bu forum başlığını değiştirin haberler filan yazın haber pay yapalım bu başlık altında bir soru sordum ahlaktan giediniz nereden çıktınız sizemi kalmis elalemin ahlakını ölçmek ne haddinize
Cevap yazarken diger arkadaşa bu arkadaş için yani benim için yazdıkları doğru olabilir demiştiniz ondan yazdimYanlış kişiyi aldınız sanırım. Kiminle yatmış olmanız beni ilgilendirmez. Yazdıklarımı iyi okuyunuz
Kiminle yattığınız beni ilgilendirmiyor. Benim de cinsel hayatım var ve benim için bu ahlaksızlık değildir. Konuyu silmişsiniz. Yorumlardan farklı iki kişiden söz edildiğini anladım ve böyle çapraşık bir ilişki olabileceğini düşünüp ona göre söyledim. Yanlış anladıysam kusura bakmayın.Cevap yazarken diger arkadaşa bu arkadaş için yani benim için yazdıkları doğru olabilir demiştiniz ondan yazdim
Tamam neyseKiminle yattığınız beni ilgilendirmiyor. Benim de cinsel hayatım var ve benim için bu ahlaksızlık değildir. Konuyu silmişsiniz. Yorumlardan farklı iki kişiden söz edildiğini anladım ve böyle çapraşık bir ilişki olabileceğini düşünüp ona göre söyledim. Yanlış anladıysam kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?