- 19 Ağustos 2016
- 214
- 304
- 103
- 27
- Konu Sahibi troyofhelenn
Önemli bir derdi yoktur inşallah.ben bu durumu hem yaşadım hem de maalesef yaşattım.
Soğudum ayrılmak istedim kendisinden ve onu kırmamak için de iyi değilim,sıkıntılarım var vs demiştim. aklımda da şey var bir iki hafta yazmam o da benden soğur sonuçta gözden ırak gönülden de ırak diye
ve fakat öyle olmadı beni sıkıştırdı haftalarca söylemedim saçma biliyorum ama o zaman öyle bir mantığım varmış. Sonra dedim böyle böyle diye tabi üzücü. Benim aklımda kalbimde kimse yoktu sadece soğumuştum ve çocuk aklı işte söyleyememiştim şimdi olsa öyle davranmam.
Biri vardır diyemeyiz hemen ama yoktur da denmiyor işte bu konularda belli olmuyor. Sabredin biraz sonra açıkça konusun derdi neymiş.
Soğudum ayrılmak istedim kendisinden ve onu kırmamak için de iyi değilim,sıkıntılarım var vs demiştim. aklımda da şey var bir iki hafta yazmam o da benden soğur sonuçta gözden ırak gönülden de ırak diye

Biri vardır diyemeyiz hemen ama yoktur da denmiyor işte bu konularda belli olmuyor. Sabredin biraz sonra açıkça konusun derdi neymiş.