erkek arkadaşım

Önemli bir derdi yoktur inşallah.ben bu durumu hem yaşadım hem de maalesef yaşattım.
Soğudum ayrılmak istedim kendisinden ve onu kırmamak için de iyi değilim,sıkıntılarım var vs demiştim. aklımda da şey var bir iki hafta yazmam o da benden soğur sonuçta gözden ırak gönülden de ırak diye :KK64:ve fakat öyle olmadı beni sıkıştırdı haftalarca söylemedim saçma biliyorum ama o zaman öyle bir mantığım varmış. Sonra dedim böyle böyle diye tabi üzücü. Benim aklımda kalbimde kimse yoktu sadece soğumuştum ve çocuk aklı işte söyleyememiştim şimdi olsa öyle davranmam.
Biri vardır diyemeyiz hemen ama yoktur da denmiyor işte bu konularda belli olmuyor. Sabredin biraz sonra açıkça konusun derdi neymiş.

Bence gerçekten rahat bırakın bir süre hiç arayıp sormayın.
Gecekten totosunu kaldırmaya gerek yok kimsenin.
Yanı evet öylece durup beklemek zor olabilir ama dikkatinizi başka şeylere verin bence aramayın.
Birazda o meraklansin.

Önemli bir derdi yoktur inşallah.ben bu durumu hem yaşadım hem de maalesef yaşattım.
Soğudum ayrılmak istedim kendisinden ve onu kırmamak için de iyi değilim,sıkıntılarım var vs demiştim. aklımda da şey var bir iki hafta yazmam o da benden soğur sonuçta gözden ırak gönülden de ırak diye :KK64:ve fakat öyle olmadı beni sıkıştırdı haftalarca söylemedim saçma biliyorum ama o zaman öyle bir mantığım varmış. Sonra dedim böyle böyle diye tabi üzücü. Benim aklımda kalbimde kimse yoktu sadece soğumuştum ve çocuk aklı işte söyleyememiştim şimdi olsa öyle davranmam.
Biri vardır diyemeyiz hemen ama yoktur da denmiyor işte bu konularda belli olmuyor. Sabredin biraz sonra açıkça konusun derdi neymiş.
Ay çok merak ettim özel değilse neden soğumuştunuz?

kızlar erkek arkadaşımda 4 gündür bir haller var. geçen hafta çarşamba akşamı gayet güzel görüntülü konuştuk şakalar espriler aramız çok iyiydi kapattık uyuduk perşembe sabah ne olduysa Günaydın yazdı sadece. normalde Günaydın aşkım der hep. neyse takılmadım. o gün de arkadaşımla buluşacaktım. ne aradı ne sordu telefonlarımı açmadı. mesajlarımı cevapsız bıraktı. akşam tekrar aradım eve dönerken meşgul çalıyor. aramaları engellemiş. sonra mesaj attı "ben iyi değilim, moralim bozuk. konunun senle hiçbir ilgisi yok. seni seviyorum. biraz kendi halimde kalmak istiyorum." diye. ben de tamam dedim ama içimde hep kötü bi his vardı. ne kadar söylediysem de anlatmadı bana ne olduğunu. ben senin sevgilin değil miyim bana anlamayacaksın da kime anlatacaksın dedim. her şeyi dedim ama fayda yok. anlatmıyor. bugün sabahtan beri hiç yazmadı. yine önceki günler bir iki kelime yazdı Günaydın dedi. napıyorsun dedim. ales vardı bugün ona bile gitmemiş. tüm gün evde maç izliyor Twitter a bakıyor. ne oluyor kızlar ne yapmalıyım bana bi akıl verin. aramıza soğukluk giriyor böyle yapma diyorum. beni sık boğaz etme diyor
aynı benimkide böyle bazen iyi bazen soğuk birşeyler saklıyor olabilirler mi acaba

Ay çok merak ettim özel değilse neden soğumuştunuz?
Bir sürü sebebi vardı ama en önemlisi bakımsızlığı. Hele son zamanlarda çok görüşemiyorduk, bir fotoğraf attı bana anlık tanıyamadım.İnsan dudağından içeri giren bıyığını kesmez mi ya? Benim bu amcayla ne işim var dedim. Benden yaşça büyüktü zaten ama yani bu kadar salmaz bi insan. Bir de üstüne benden ultra güzellik bekliyordu en ufak şeylere eleştirileri de olunca en son bayağı soğudum napiyim:KK12:

kurt düşürmek gibi olmasın aklınıza ama sanki başka birini kesinleştirip ya ayrılacak ya da devam edecek gibi hissettim. Ha aldatmıyor ama zor zamanını da sizinle paylaşamıyorsa olmamıştır o ilişki yol verin gitsin.

Tamam hayatım çözünce haber ver. Seni de böyle orta da bırakmış gibi oluyor ama. Neyse hoşçakaaaall

Bana bu söylense alınırım.benim anlatmak bile istemeyeceğim bir derdim var ve karşımdaki yok aşkım cicim yazmadın yok aramıza soğukluk girer hala neyin peşinde. Lütfen biraz uzaktan bakın duruma.kendinizi de karşıdakini de bunaltmayın.bir yandan da şu var, siz yakınlığı her şeyi ama her şeyi paylaşmak olarak görüyorsanız ve karşınızdaki böyle düşünmüyorsa bu da bir uyumsuzluktur.
evet öyle düşünmediği için aramızda uyuşmazlık oldu

Burclara ekstra ilgim vardir evlenmeden önce coğu flortumde Aslandi .Gercekten seytan tuyleri var surekli pohpohlanmak ve ilgi istiyorlar surekli disarda aktif zaman gecirmek sosyallesmek istiyorlar aslanlarin egolurda coktur herseyden once hep bir ben der son sozu ben soyleyim ben karar veriyim yetki onda olsun ister .Asla elestiriye gelemez ,asiri gururludur bir kustumu kac gun hafta konusmaz ama sadiktir ve acik sozludur bence ayrilmak istese felan bu bahaneye basvurmaz en kotu ihtimal gecmiste yasadiğiniz bazi kavgalari konulari one surerdi bence gercekten uzucu bir olay yasamis ve tek basina atlatmak istiyor yoksa ayrilmak isteyen 2 dk bir bahane bulur ayrilir icinizi ferah tutun birkac gun storyde eglenceli seyler paylasin gezin eğlenin eğer ayrilmak istese bahane bulsa insani ic guduyle direk buradan vurur deneyin derim..

Burclara ekstra ilgim vardir evlenmeden önce coğu flortumde Aslandi .Gercekten seytan tuyleri var surekli pohpohlanmak ve ilgi istiyorlar surekli disarda aktif zaman gecirmek sosyallesmek istiyorlar aslanlarin egolurda coktur herseyden once hep bir ben der son sozu ben soyleyim ben karar veriyim yetki onda olsun ister .Asla elestiriye gelemez ,asiri gururludur bir kustumu kac gun hafta konusmaz ama sadiktir ve acik sozludur bence ayrilmak istese felan bu bahaneye basvurmaz en kotu ihtimal gecmiste yasadiğiniz bazi kavgalari konulari one surerdi bence gercekten uzucu bir olay yasamis ve tek basina atlatmak istiyor yoksa ayrilmak isteyen 2 dk bir bahane bulur ayrilir icinizi ferah tutun birkac gun storyde eglenceli seyler paylasin gezin eğlenin eğer ayrilmak istese bahane bulsa insani ic guduyle direk buradan vurur deneyin derim..
tam anlattığınız gibi bi kişiliği var öncelikle teşekkür ederim ilginiz için ❤️bana bu haftasonu için buluşmak istediğini söylemişti ama ben perşembeden pazara her gün bi arkadaşımla plan yaptım. buna içten içe bozulmuş. bugün beni aradı ve 3 saat konuştuk. gayet normal bir şekilde havadan sudan. eski halimize döndük ilişkimizi konuştuk. serzenişlerim oldu. hala bilmiyorum neden böyle davrandığını ama sormadım da. yatarken de mesajlaştık seni çok seviyorum dedi uyudu. normale döndük. ama bu işin peşini bırakmaya niyetim yok mutlaka neden böyle davrandığını öğrenmek istiyorum. açık ve net bir şekilde de belirttim kafana her estiğinde öyle ortalıktan yok olup aramayın sormayım mesajlara cevap vermeyim yapamazsın dedim. bir daha yapmam dedi.

2. bir kişi var mıdır konusuna gelirsek.... yazdığınız her şeyi okudum hiç ihtimal vermeyenlerin başına bile gelmiş. o yüzden demiyorum asla yoktur öyle bir şey. m çok açık sözlü birisi. hiç öyle lafı dolandıracağını sanmıyorum. ve her şeyden önemlisi gözü dışarda değil. kıskanmama bile fırsat kalmıyor. kendini bilen ve ölçülü biri. avukat zaten kendisi. bir yandan da hakimlik sı avına çalışmaya çalışıyor. bir yandan evini ortamını arkadaşlarını özlüyor. dönem dönem gelen bi bunalma diye düşünmek istiyorum. umarım öyledir.

tam anlattığınız gibi bi kişiliği var öncelikle teşekkür ederim ilginiz için ❤️bana bu haftasonu için buluşmak istediğini söylemişti ama ben perşembeden pazara her gün bi arkadaşımla plan yaptım. buna içten içe bozulmuş. bugün beni aradı ve 3 saat konuştuk. gayet normal bir şekilde havadan sudan. eski halimize döndük ilişkimizi konuştuk. serzenişlerim oldu. hala bilmiyorum neden böyle davrandığını ama sormadım da. yatarken de mesajlaştık seni çok seviyorum dedi uyudu. normale döndük. ama bu işin peşini bırakmaya niyetim yok mutlaka neden böyle davrandığını öğrenmek istiyorum. açık ve net bir şekilde de belirttim kafana her estiğinde öyle ortalıktan yok olup aramayın sormayım mesajlara cevap vermeyim yapamazsın dedim. bir daha yapmam dedi.

2. bir kişi var mıdır konusuna gelirsek.... yazdığınız her şeyi okudum hiç ihtimal vermeyenlerin başına bile gelmiş. o yüzden demiyorum asla yoktur öyle bir şey. m çok açık sözlü birisi. hiç öyle lafı dolandıracağını sanmıyorum. ve her şeyden önemlisi gözü dışarda değil. kıskanmama bile fırsat kalmıyor. kendini bilen ve ölçülü biri. avukat zaten kendisi. bir yandan da hakimlik sı avına çalışmaya çalışıyor. bir yandan evini ortamını arkadaşlarını özlüyor. dönem dönem gelen bi bunalma diye düşünmek istiyorum. umarım öyledir.
Kadinlar venustan erkekler marstan diye bir iliski kitabi var yazan yabanci ve ABD baya populer bir kitap , kitapta kadin beyni ile erkek beyni arasindaki farklari anlatiyor ;Mesela biz kadinlar neden regl olduğumuzda erkeğe ihtiyac duyuyoruz ? Neden sevgilimizin guclu olmasini istiyoruz orada detayli yaziyor . Erkek beyni sağ lob baskinmis yani mantiksak taraf biz kadinlarda da sol lob .Erkekler duygularini neden acmak istemiyorlarmis cunku acinca gucsuz olucağini dusunuyormus aciz varlik gibi .Biz kadinlarda neden derdimiz olduğunda erkekten yardim istemiyormusuz cunku yanimizda olmalarini istiyormusuz destek olmak dert yardim bir kosede dursun sadece yanimizda olmalarinizi istiyormusuz .yoksa erkek regl olduğumuzda afedersiniz kanimizi mi durduruyo hayir sadece destek erkek arkadasinizin hayatina biri alsa 1 hafta icinde apar topar alabilir mi mantiksal bakin hangi ara alabilecek kesinlikle 3.sahis yok mantik kurallarina aykiri kafaniz karisabilir ama herzaman kalbinizin sesini dinleyin biz sadece yorum yapabiliyoruz ama siz taniyorsunuz ve iciniz rahat olsun

Back
X