erkek arkadaşım

pammukkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
565
326
33
31
merhabalar arkadaşlar yeni tanıştığım bir erkek arkadaşım var daha tanışalı çok yeni oldu 3 ncü buluşmamız falan olucak ilk buluşmada baş başaydık tanımak için hemen annesiyle tanıştırmak istedi annemle tanışmak istedi ve annemle ilk buluşmada tanıştı ve ben çok ciddiyim seninle evlenmek istiyorum falan fistan yani yarın nikah masasına oturalım desem oturcak çok aceleci ve hızlı ama niyeti hep iyi düzgün düzgün konuşuyor işte 3 yıldır yalnız yaşıyorum tek başıma yemek yiyesim bile gelmiyor artık evlenmek istiyorum diyor durumlarıda çok iyi ( evi arabası falan var) bunlar önemli değil ama değerlendirmeniz açısından belirteyim... ben bukadar hızlı ve aceleci olduğu için şüpheliyim emin değilim evlendikten sonra çalışma gez toz eğlen diyor yani konuyu buralara kadar getirdi böyle bir durum yaşayan varmı ? (yaşlarımız benim 26 onun 27 yaşında )

Son düzenleme:
merhabalar arkadaşlar yeni tanıştığım bir erkek arkadaşım var daha tanışalı çok yeni oldu 3 ncü buluşmamız falan olucak ilk buluşmada baş başaydık tanımak için hemen annesiyle tanıştırmak istedi annemle tanışmak istedi ve annemle ilk buluşmada tanıştı ve ben çok ciddiyim seninle evlenmek istiyorum falan fistan yani yarın nikah masasına oturalım desem oturcak çok aceleci ve hızlı ama niyeti hep iyi düzgün düzgün konuşuyor işte 3 yıldır yalnız yaşıyorum tek başıma yemek yiyesim bile gelmiyor artık evlenmek istiyorum diyor durumlarıda çok iyi ( evi arabası falan var) bunlar önemli değil ama değerlendirmeniz açısından belirteyim... ben bukadar hızlı ve aceleci olduğu için şüpheliyim emin değilim evlendikten sonra çalışma gez toz eğlen diyor yani konuyu buralara kadar getirdi böyle bir durum yaşayan varmı ?
sakladığı birşey vardır. ya da olgun değildir. evlilik hızla alınacak bir karar değil maalesef

Yaşamadım,yaşasaydım da koşarak uzaklaşırdım o kişiden.Bir şeyleri sakladığını bu yüzden de bir an önce evlenmek istediğini düşünürdüm.Sizden hoşlanmış olabilir,ama daha ilk buluşmada hadi beni annenle tanıştır nedir yani ? Sizi ne kadar tanıdı ki ?

merhabalar arkadaşlar yeni tanıştığım bir erkek arkadaşım var daha tanışalı çok yeni oldu 3 ncü buluşmamız falan olucak ilk buluşmada baş başaydık tanımak için hemen annesiyle tanıştırmak istedi annemle tanışmak istedi ve annemle ilk buluşmada tanıştı ve ben çok ciddiyim seninle evlenmek istiyorum falan fistan yani yarın nikah masasına oturalım desem oturcak çok aceleci ve hızlı ama niyeti hep iyi düzgün düzgün konuşuyor işte 3 yıldır yalnız yaşıyorum tek başıma yemek yiyesim bile gelmiyor artık evlenmek istiyorum diyor durumlarıda çok iyi ( evi arabası falan var) bunlar önemli değil ama değerlendirmeniz açısından belirteyim... ben bukadar hızlı ve aceleci olduğu için şüpheliyim emin değilim evlendikten sonra çalışma gez toz eğlen diyor yani konuyu buralara kadar getirdi böyle bir durum yaşayan varmı ?
yeni bir ilişkiden çıkmış olabilir ve o hırsla evlenmek istiyor olabilir

3 yıldır yalniz olabilir evliliğe hazırda olabilir.Ama önemli olan senin düşüncelerin hazır mısın onu gerçekten tanıyormusun temeli sağlam atmalısın.Bide o çok istiyor diye aklın karışmasın ve karar alınacaksa ortak alınsın erkek arkadasin tek kendini düşünerek hareket etmesinde

3 yıldır yalniz olabilir evliliğe hazırda olabilir.Ama önemli olan senin düşüncelerin hazır mısın onu gerçekten tanıyormusun temeli sağlam atmalısın.Bide o çok istiyor diye aklın karışmasın ve karar alınacaksa ortak alınsın erkek arkadasin tek kendini düşünerek hareket etmesinde
kesinlikle ben hazır olamığımı bana zaman vermesi gerektiğini söyledim

Bazi insanlar ozellikle de erkekler yalniz yasamaya gelemiyor. Benim kuzenimde sagolsun böyleydi. 4 ayda evlendi su an cok mutlu huzurlu cok şükür. Ailesine aşırı düşkün hayali buydu. Tabi senin erkek arkadaşın boyle de olabilir olmayadabilir. Iyice tanimaya çalış. Özlem duydugu sey aile sevgisi mi? Ailesini arastir sevgilini arastir ve aradigin ozellikler onda mi diye kontrol et.

Bazi insanlar ozellikle de erkekler yalniz yasamaya gelemiyor. Benim kuzenimde sagolsun böyleydi. 4 ayda evlendi su an cok mutlu huzurlu cok şükür. Ailesine aşırı düşkün hayali buydu. Tabi senin erkek arkadaşın boyle de olabilir olmayadabilir. Iyice tanimaya çalış. Özlem duydugu sey aile sevgisi mi? Ailesini arastir sevgilini arastir ve aradigin ozellikler onda mi diye kontrol et.
tamam cnaım teşekkür ederim

Back
X