Erkek arkadasım

Hadi diyelim biraz asosyal olsun , hadi aileye de suan hazır değildir diyelim onu da sineye çekeyim . En son iş yerine sokmak istememesinde patladım ve gizlendiğime ikna oldum maalesef

İş yeri yemekhanesine sokmamak konusunda da mı aynısını düşünüyorsunuz ? Herkes soru soracak bi ton uğraşamam onlarla vs demek

İş yeri yemekhanesine sokmamak konusunda da mı aynısını düşünüyorsunuz ? Herkes soru soracak bi ton uğraşamam onlarla vs demek

Ben ilişkinizi bilemem. Aranızdaki sevgiyi, bağı burdan 2 cümleyle de anlayamam. İçine sinmeyen çok şey varsa ayrılmakla iyi etmişsin ama ben eşi sevgiliyi iş yeri ortamına sokmayı hiç sevmem. Sevgilimin iş yerimde ne işi var ? Hiçbi zaman ne sevgililerimin ne de eski eşimin iş yerine gitmedim. Bana çok gereksiz geliyor. Tabi ben tipik işkolik oğlak burcu biri olarak yorum yapıyorum ve iş yerim kutsal mekanımdır , okuldayken arayan olursa telefonlarını bile açmam , özel yaşantım tamamen dışarda kalıyor=)

Aslında size hak veriyorum. İş yeri öyle sevgilinin/eşin zırt pırt geleceği bir ortam olmamalı. Hele kurumsal bir yer. Ha çıkışına gelirsin, işin olur gelirsin vs neyse, gelirken de çekinirsin yani. Ve bana göre kesin bir çizgi de çekilmemeli gelemezsin gidemezsin diye.

Ama burada konu sahibi sevgilisi tarafından bi nevi gizlenmiş 1 yıl. Hadi aileyle tanıştırmak için hazır olmak vs bahane edilebilir ama iş ortamıyla tanıştırmamak saçmalık. Ha tanışmasına da gerek yok sırf içi rahat etsin diye de iş ortamına bi yarım saat alabilirdi yemek yemek için. Ona bile bahane bulmuş.

Evet , tabi ki "kesinlikle gelemezsin" tavrı zaten baştan şüphe uyandırıcı. İş çıkışına falan gidilir zaten canım, burda niyet önemlidir. Ben yemek molamda gelmesini istemezdim sevgilimin ama çok gelmek isterse de gelme denmez, çok kırıcı ve dediğim gibi şüphe uyandırıcı. Sadece sürekli olmasını istemezdim.

Gizlemek zaten fecaat. Dediğim gibi konu sahibi arkadas zaten hep güvensizlik içindeymiş. Adamin niyetini çok da okumaya gerek yok. İnsan karşısındakinin niyetini az cok hissediyor zaten. Bitirmek en iyisi.

Bu konuda arkadaşlarla aynı düşünüyorum. Gündelik hayatta herkesle tanıştırması gerekmiyor ama ilişkiyi özellikle saklıyorsa burada bir sorun var. Hele ki yemekhane gibi bir yere bile sokmamak soru sorarlar, uğraşamam lafıyla geçiştirilecek bir şey değil. Gelecek kurmaktan bahseden bir adam hayatındaki kadını köşe bucak saklamaz, hayatının her köşesine rahatça koyar. Uğraşamam denilen şey genelde ilişkiyi göz önünden uzak tutmak ve sorumluluk almaktan kaçma taktiğinden başka bir şey değil.
Konu sahibi eğer evlilik düşünüyorsanız ve evlenmek istiyorsanız net olmanız, ne istediğinizi bilmeniz gerekiyor. Bunu da onunla açıkça konuşun, hiç öyle utanılacak ya da sorun yapacak bir durum yok. Ne istediğinizi bilirseniz karşınızdaki kişi de eğer sizin istiyorsa ona göre davranmak zorunda kalır.

Son düzenleme:
Evet yemekhane meselesi olmasa belki yine sürdürürdüm bu ilişkiyi . Ha evet gizlemiyor çekinmiyor derdim

Ben de öyle çok meraklı değilim iş ortamına girmeye kendi ortamıma sokmaya vs . Biraz denemek için yaptığım bir şeydi . Hani buradan da mı gizleniyorum diye görmek istedim . 30 yaşındayız ikimizde . Benim erkek arkadaşıma dair bildiğim tanıdım tek kisi kendisi . Başka hiç kimse yok . Arkadaşını tanımam kimseyi tanımam. Haliyle şüphelenmem normal değil mi

Evet kesinlikle ben nettim zaten başından beri . Ben ilerde aile kurmak isteyeceğim bunu bil diye söyledim başlarken de . Yani spor salonuna bile binbir zahmetle zorla misafir olarak bir kere soktu . Bu direkt çok bariz bi şekilde benimle görünmek istemeyen biriydi

Şimdi dışarıdayım evine gidip ağzıma geleni sayasım var ama tabi ki yapmıcam

Spor salonu gibi sıradan bir yere bile binbir zahmetle sokması zaten her şeyi özetliyor başından beri net olmanız çok güzel ama karşı tarafın bu çabası maalesef niyetinin ne kadar saklı saklı olduğunu açıkça göstermiş maalesef.
Olur da geri adım atarsa onu ciddi bir adım atamadan kabul etmeyin. Evlilik istiyorsanız evlilik çocuk istiyorsanız çocuk isteğinizi açıkça söyleyin aksi takdirde zamanınızı almasına izin vermeyin. Daha önce de dediğim gibi neyi isteyip istemediğinizi net bir şekilde belirtin tabi dönerse eğer.

Dönecegini sanmıyorum . Bence artık kandıramayacagına emin oldu . Dünden beri arama gibi bi girişimi de olmadı zaten . Eğer dönerse talepde olacağımı biliyor . Kışkırtacak şeyler paylaştı bi hesabından sadece ama kışkırmadım dkdkdkd net kararlıyım . Muhtemelen pişman olup özleyip yazacağımı ve tıpış tıpış dönecegimi düşünüyor . Öyle olursa işine gelecek ve birden mağdur suçsuz durumuna düşecek . Bu sefer yemezler

Bilemem arkadaşım ilişkinin dinamiğini. Herkes kendi beklentisine göre yorum yapar. Benim de 2 senelik ilişkim var , sadece çok çok yakın bir arkadaşını tanıyorum , sadece onunla bazen üçümüz yemeğe gidiyoruz. Benimki sevmez böyle şeyleri. Beni gizlemez ama sergilemez de. Ben de onu sadece 2 arkadaşımla tanıştırdım. Hiç gizlemem ama gerek de yok , bazı şeyleri daha kendi içimde yaşamayı öğrendim artık. Ben de boşandım bu arada.

Yani ben çok yakın bi arkadaşı ile oturacagı zaman ben de geleyim tanıştır beni dediğimde de kabul etmedi dkdkdkd ben talep ettiğimde yapmıyordu yani anladın mı ? Kız arkadaşı gizlendiğinden şüphelenip öğlen yemekhanene geleyim diyor ve adam istemiyorum insanların sorularına hazır değilim vs diyor . Bu normal mi gerçekten

Hadi diyelim biraz asosyal olsun , hadi aileye de suan hazır değildir diyelim onu da sineye çekeyim . En son iş yerine sokmak istememesinde patladım ve gizlendiğime ikna oldum maalesef

Döner mi dönmez mi bilemem ama sakın iletişime geçmek gibi bir hata yapmayın. Asla bazı kadınların yaptıgi gibi sosyal medyada da saçma sapan herhangi bir paylaşımda bulunmayın hatta hiç bir şey bir süre paylaşmayın. Kararlı ve sakin durmanız karşı tarafın gözünde sizi daha çekici hâle getirir. Dönecekse de ancak bu şekilde döner. Dönmezse de zaten dönmesin yani.

Evet yemekhanesine bir kere teklifde bulundum geleyim diye . İş yerlerimiz arasındaki mesafe araçla altı yedi dk djdkdk . Yoksa meraklı değilim kendimi göstermeye . Gerçi geçen haftada kardeşinle tanışayım demiştim sanırım çok üst üste geldi yazık korktu djdkdkd

Hiçbir şey paylaşmadım hâlâ engelli ve yazmayı da düşünmüyorum. Tam tersi o kalbim kırık vs gibi paylaşımlar yaptı , üstüne de kışkırtacak şeyler yazdı sonra sildi falan . Ben yapmayacağım asla gelirse gelir ve yapması gerekeni yapar . Gelmiyorsa da sittirsin gitsin

Kendince yem atıyor akıllı açıkça söyleyeyim Gerçekten canı yanan bir insan kalkıp acıklı paylaşımlar yapmakla yetinmez ciddi bir adım atar. Sakın bu numaralara kanmayın yemeyin. Bu saatten sonra vaktinizi böyle şeylerle kaybetmeyin.

Evet kanmadım zor durdum ama durdum . Kanmayacağım yeterince alçalttım çünkü kendimi

Daha önce de yazdım , sevgilim çalıştığım okula gelmek istese "ne alaka?" derim. Bana biraz absürt geliyor. Ne gereği var ki insanlara nispet yapar gibi gelecek. Orası iş yeri. Biraz tuhaf bulurum valla ne yalan söyleyeyim.

Ama şimdi sen sanırım güven sorunu yaşıyordun , o da bi zahmet seni rahatlatmak adına tamam gel için rahat etsin demeliydi. Resmen senin yaranı kaşımış durmuş.

Sen içinin rahat etmediği bi ilişkide kalma zaten. Bazen kaygılarımız çok saçma ve anlamsız gelse de karşı tarafa, biraz olsun bizi rahatlatmak için ödünler verebilmeliler diye düşünüyorum. Sen bu sebeple ilişkiyi bitirmişsin. Hiçbi adım atmadı mı ?

`