- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 252.622
- Puanlar
- 898
- Konu Sahibi hupsidupsi09
-
Anasını satim ben kadın halimle gel buyur dedim ya . Ki beni iş yerinde tanımayan yoktur . Ona rağmen kendisi hazır değilim diyebiliyor dndkdkd ben iş yerinde bakıstıgı uzaktan flörtü olduğunu bile düşünürüm açıkçası . Gerçekten içten içe yine de beklemiyordum böyle bir şeyi ondan . Birde önce tamam ama yarın yemek kötü sonraki gün gel vs deyip de en son telefonda şimdi değil hazır değilim milletin sorularına sakız olcam sevmediğim insanlara vs demesi dkdkdkd yalancı düzenbaz
Şimdi de zaten sporda . Sırf sinirinden yazılmıştır birilerine
Aynen öyle oldu . Ben tanıştırdım kendi bi kaç arkadaşımla onun dışında hep beraber vakit geçirdikBir yıl boyunca yalnizca birebir gorustugunuz bir insani nasil tanidiniz onu merak ettim ben de.Sizi birisiyle tanistirmayi gectim arkadaslariyla diyalogu nasil akrabalarinin icinde nasil bir adama baska kadinlara nasil davranir insan icinde nasil biridir bunlari gozlemleme sansiniz olmamis hic.Hic mi arkadas grubu yapmadiniz bir yıldir hep bas basa miydiniz gercekten tuhaf geldi.Bir yıl cok uzun sıkılmadiniz mi hep ikiniz.Ortak arkadasiniz olmadan grup halinde gezmeden yemek yemeden konsere geziye gitmeden sevgililik nasil olur zaten bilemedim.
Böylelerinin işyerine habersiz gidip oturacaksın odasına , ay merhaba ben x in kız arkadaşıyım , yolum düşmüşken bi uğrayayım dedim diyeceksin iş arkadaşlarına . Ondan sonra tekmeyi basacaksınAynen öyle oldu . Ben tanıştırdım kendi bi kaç arkadaşımla onun dışında hep beraber vakit geçirdik
Aslında harika fikir ama muhtemelen giremem güvenlikten vs geçip de dkdkdks kamu kurumu çünkü . Ama içerde uzaktan tanıdığım biri daha var o sokardı beni . Aman neyse geçti iş işten zaten ayrıldık . Öyle de yapsam belki deli meli der şikayet ederdi bi de onla mı uğraşayım djdkd ama baya iyi fikirmisBöylelerinin işyerine habersiz gidip oturacaksın odasına , ay merhaba ben x in kız arkadaşıyım , yolum düşmüşken bi uğrayayım dedim diyeceksin iş arkadaşlarına . Ondan sonra tekmeyi basacaksın
Versin gerçekten . Daldan dala atlayıp herkese yeşil ışık yakarak gezen kızları hak ediyorlarAllah cezasini verir insallah
Diyorum ya ben bile kadın halimle gel diyebiliyorsam o neyden kimden çekiniyor ? Var demek ki bi boklar . Ben evet üzülmeye başladım suan djdkdk ama ne olursa olsun geri dönse de kararım net . O iş yerine sokmadan kardeşi ile tanıştırmadan hiçbir şekilde devam etmeyeceğimHayırlısı olsun sizin için. Onun da 30+ mı yaşı? Eğer öyleyse “şu an hazır değilim, sorularla uğraşamam yaa” tripleri çok bayıcı geliyor bana erkekte.
Bakın benim erkek arkadaşım öğrencilik hayatı dahil birkaç farklı yerde çalıştı. Geçici veya uzun süreli. Hepsinde kadrodaki çalıştığı insanlar beni biliyordu. Bana “iş yerime gelme” demesi söz konusu değildi çünkü. He dese de karşılığını alırdı.
Belki sizi ikna etmek için tekrar ulaşmak ister. Ama bence siz şu an ne istediğinizi bilen birisiniz ve bundan sonra öyle hareket etmeniz sizin için en iyisi olacaktır..
İkimizde 30 yaşındayızHayırlısı olsun sizin için. Onun da 30+ mı yaşı? Eğer öyleyse “şu an hazır değilim, sorularla uğraşamam yaa” tripleri çok bayıcı geliyor bana erkekte.
Bakın benim erkek arkadaşım öğrencilik hayatı dahil birkaç farklı yerde çalıştı. Geçici veya uzun süreli. Hepsinde kadrodaki çalıştığı insanlar beni biliyordu. Bana “iş yerime gelme” demesi söz konusu değildi çünkü. He dese de karşılığını alırdı.
Belki sizi ikna etmek için tekrar ulaşmak ister. Ama bence siz şu an ne istediğinizi bilen birisiniz ve bundan sonra öyle hareket etmeniz sizin için en iyisi olacaktır..
Bizim kurumsa ben sokardım içeri seni mutluluklaAslında harika fikir ama muhtemelen giremem güvenlikten vs geçip de dkdkdks kamu kurumu çünkü . Ama içerde uzaktan tanıdığım biri daha var o sokardı beni . Aman neyse geçti iş işten zaten ayrıldık . Öyle de yapsam belki deli meli der şikayet ederdi bi de onla mı uğraşayım djdkd ama baya iyi fikirmis
Olsun wp den de olsa söyledim hak ettiğini, baya ağır girdim teşekkür ederim yine deBizim kurumsa ben sokardım içeri seni mutluluklaCidden böyle kendini uyanık sanan erkolardan nefret ediyorum . Bunlara anladığı dilden konuşacaksın .
Ben niye size mesaj atamıyorum ya şahane şeyler atacaktım fkfkfkfBizim kurumsa ben sokardım içeri seni mutluluklaCidden böyle kendini uyanık sanan erkolardan nefret ediyorum . Bunlara anladığı dilden konuşacaksın .
Yaa ben sizi üzmek istemedimDiyorum ya ben bile kadın halimle gel diyebiliyorsam o neyden kimden çekiniyor ? Var demek ki bi boklar . Ben evet üzülmeye başladım suan djdkdk ama ne olursa olsun geri dönse de kararım net . O iş yerine sokmadan kardeşi ile tanıştırmadan hiçbir şekilde devam etmeyeceğim
Gizleme konusu olmasa diğer sorunları göremeyecektiniz, ileride mutsuz olacaktiniz. Adamı bütün olarak değerlendirmek gerekir. Duzeltmisti kendini diyorsunuz, düzelmesi gerekip duzelttigini sandığımız kişiler yerine hazır duzelmisini direkt almak daha mantıklı geliyor bana. Umarım bundan sonraki kişi sizi hak edecek biri olur.Ben onu biraz tanıdıysam bu dediğim senaryo gerçekleşmez zaten djdkdkd evet geri döner ama beni manipüle etmeye döner . Ama kesinlikle tavrımda kararımda yüzde yüz netim . Bu gizleme konusu harici ciddi bi problemim yoktu onunla alakalı . Düzeltmişti kendini
Erkek arkadaşı bırakın, şu anki flörtüm bir hafta önce aradı. "Çocukluk arkadaşım geliyor, sizi tanıştırmak istiyorum, tanışır mısın" dedi. Dün de aradı, "X geldi, bu hafta hep beraber bir şeyler yapalım, tanışın" dedi. Bakın dümdüz flört bu yani, sevgili falan değil.Hayırlısı olsun sizin için. Onun da 30+ mı yaşı? Eğer öyleyse “şu an hazır değilim, sorularla uğraşamam yaa” tripleri çok bayıcı geliyor bana erkekte.
Yorumlardan tanıyorum, en son yalnızlık konusundan muzdariptik diye aklımda kalmis. Flortum kelimesini okuyunca bi gülümseme oluştu, birilerimiz mutlu olmali. Adam gibi adamdır inşallah da erkek arkadaşlığa yükselirErkek arkadaşı bırakın, şu anki flörtüm bir hafta önce aradı. "Çocukluk arkadaşım geliyor, sizi tanıştırmak istiyorum, tanışır mısın" dedi. Dün de aradı, "X geldi, bu hafta hep beraber bir şeyler yapalım, tanışın" dedi. Bakın dümdüz flört bu yani, sevgili falan değil.
Ayy çok teşekkür ederim. Flörtler hep var da işte mülakatlarda eleniyorlar, iş başı yapamıyorlarYorumlardan tanıyorum, en son yalnızlık konusundan muzdariptik diye aklımda kalmis. Flortum kelimesini okuyunca bi gülümseme oluştu, birilerimiz mutlu olmali. Adam gibi adamdır inşallah da erkek arkadaşlığa yükselir
Haha uzun süreli kalacak, ekip çalışmasına pardon ilişkiye uyum saglayacak aklı selim yakisikli ahlakli ve diğer kriterlerinizi de sağlayan biri olarak en kısa sürede iş başı yapar umarımAyy çok teşekkür ederim. Flörtler hep var da işte mülakatlarda eleniyorlar, iş başı yapamıyorlar
Umarım sizin güzel haberlerinizi de okuruz ^_^
Seven insan böyle mi yapar bırak artık şu herifi de sınavına odaklan. Dedik sana, illa başınıza gelecek dinlemiyorsunuz hiç. Hazır değilim diyor adam hala, artık anla yani. Üzgün olman normal, adamı engelle bir daha da görüşme boşa zaman kaybı demiştikDün birde buluşup çok güzel vakit geçirmiştik gerçekten çok üzgünüm sevdiğini hissediyordum
Bu saatten sonra yapsa ne olur adam istemiyor işte ya kandırma kendini artık ofDiyorum ya ben bile kadın halimle gel diyebiliyorsam o neyden kimden çekiniyor ? Var demek ki bi boklar . Ben evet üzülmeye başladım suan djdkdk ama ne olursa olsun geri dönse de kararım net . O iş yerine sokmadan kardeşi ile tanıştırmadan hiçbir şekilde devam etmeyeceğim