• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım

ben eleştiriye açıgım yukardaki konuşmaları okursanız anlarsınız insanlar eleştiri yapıyorlar ve bende onları onaylıyorum haklı olduklarını ifade ediyorum bana hakaret vari konuşuyorsunuz fesat ne demek yaa düzgün konuşun haddinizi bilin

Hakaretse et şikayet, hakaret ne demek anlamını öğren önce. Sözlük kullanmanı tavsiye ederim.
Git et şikayet, zannettiğin gibi "Hakaret" varsa gereken yapılır.
Sen kimseye hiçbir şey dikte edemezsin, annen baban yok senin karşında. Kimse senin kaprisini çekmez.

Hakaretse et şikayet, hakaret ne demek anlamını öğren önce. Sözlük kullanmanı tavsiye ederim.
Git et şikayet, zannettiğin gibi "Hakaret" varsa gereken yapılır.
Sen kimseye hiçbir şey dikte edemezsin, annen baban yok senin karşında. Kimse senin kaprisini çekmez.

senin düşüncelerine ihtiyacım yok benim konumun altına yorum yapma ben neyin ne oldugunu gayet iyi biliyorum senden öğrenecek degilim

Son düzenleme:
senin düşüncelerine ihtiyacım yok benim konumun altına yorum yapma ben neyin ne oldugunu gayet iyi biliyorum senden öğrenecek degilim

Belli.

Public, herkese açık bir ortama konu açmışsın. Şimdi de gelmiş benim konuma yorum yapma diye dikte mi ediyorsun? Istediğim konuya yorum yapma özgürlüğüne sahibim.

Annene babana söker bunlar, git onlara zırla. Hadi bakiyim :))

Son düzenleme:
Belli.

Public, herkese açık bir ortama konu açmışsın. Şimdi de gelmiş benim konuma yorum yapma diye dikte mi ediyorsun? Istediğim konuya yorum yapma özgürlüğüne sahibim.

Annene babana söker bunlar, git onlara zırla. Hadi bakiyim :))

karşında annen baban yok doğru düzgün konuş ağzını topla

Benim laflarımla bana cevap verme, papağan mısın sen. Sana 2 saattir annen baban yok karşında diyen benim, kınalı yapıncak seni.

:) kendini nerde sanıyorsun acaba valla merak ettim haline bak

Back
X