- Konu Sahibi Obaladibalada
dertlerini bana yansıtma demeniz de çok kırıcı aslında. yani onun elinde olmayabilir işlerine çok kafayı takıyordur. siz de onun hayat arkadaşısınız, resmen dertlerin beni ilgilendirmez bana yansıtma der gibi laf etmişsiniz. o da haliyle ara verelim demiş, ne deseydi? sonra da yapamamış neyse ki ama uzak durmaya çalışırsa da yadırgamayın. insan bu robot değil ki morali sinir bozuksa nasıl saklasın. siz de destek olmayacaksanız bırakın nasıl rahat edecekse öyle olsun. ailenize yansıtmayın çocuğa karşı tavır alacaklar anlamadan dinlemeden. sizden yansıyana göre boşa ön yargı geliştirmesinler.
Dertlerini bana yansıtma lafını o bana anlatmayınca söyledim bir günde oluşmuş birşey değil.Uzun zamandır devam eden şeylerin sonunda sarfettim o lafı.Yoksa o da biliyor benim dinlediğimi.Anlatmasını istediğimi.Destek oluyorum zaten.Beni neden böyle anladınız anlayamadım.Ailem konusunda da haklısınız bende öyle düşündüğüm için çok zorlanıyorum zaten.Her dakika annem ne oldu diye soruyor birşey yok diyorum ama anladı tabii ki onunla alakalı olduğunu.