Erkek arkadaşım :(

dertlerini bana yansıtma demeniz de çok kırıcı aslında. yani onun elinde olmayabilir işlerine çok kafayı takıyordur. siz de onun hayat arkadaşısınız, resmen dertlerin beni ilgilendirmez bana yansıtma der gibi laf etmişsiniz. o da haliyle ara verelim demiş, ne deseydi? sonra da yapamamış neyse ki ama uzak durmaya çalışırsa da yadırgamayın. insan bu robot değil ki morali sinir bozuksa nasıl saklasın. siz de destek olmayacaksanız bırakın nasıl rahat edecekse öyle olsun. ailenize yansıtmayın çocuğa karşı tavır alacaklar anlamadan dinlemeden. sizden yansıyana göre boşa ön yargı geliştirmesinler.

Dertlerini bana yansıtma lafını o bana anlatmayınca söyledim bir günde oluşmuş birşey değil.Uzun zamandır devam eden şeylerin sonunda sarfettim o lafı.Yoksa o da biliyor benim dinlediğimi.Anlatmasını istediğimi.Destek oluyorum zaten.Beni neden böyle anladınız anlayamadım.Ailem konusunda da haklısınız bende öyle düşündüğüm için çok zorlanıyorum zaten.Her dakika annem ne oldu diye soruyor birşey yok diyorum ama anladı tabii ki onunla alakalı olduğunu.

Dertlerini bana yansıtma lafını o bana anlatmayınca söyledim bir günde oluşmuş birşey değil.Uzun zamandır devam eden şeylerin sonunda sarfettim o lafı.Yoksa o da biliyor benim dinlediğimi.Anlatmasını istediğimi.Destek oluyorum zaten.Beni neden böyle anladınız anlayamadım.Ailem konusunda da haklısınız bende öyle düşündüğüm için çok zorlanıyorum zaten.Her dakika annem ne oldu diye soruyor birşey yok diyorum ama anladı tabii ki onunla alakalı olduğunu.

ben öyle anlamasam da bence karşısı öyle anlıyor olabilir diye düşünüyorum.

Canım üstüne düşersem de onu sıkarım ve benden uzaklaşır diye korkuyorum açıkcası.İstediği zamanı verip beni özlediğinde gelmesi daha mantıklı değil mi? Ben arar,mesaj atarsam bunaltmaz mıyım?

canim o yuzden dedim zaten sevgilini en iyi sen tanirsin diye
benim sevgilim eminim ki geri ceksem kendimi der hmm senin umrunda degil artik cabalamiyorsun bile fln
ama dedigim gibi huyunu suyunu sen bileceksin
ha bilemiyorum korkuyorum diyosan bir muddet sessiz kal ama fazlada uzatma derim
onu bekledigini bilsin yani bosu bosuna boyle sessiz kala kala iliskiniz gume gitmesin
ha o yine yanasmiyorsa bu sefer cek karsina ciddi ciddi konus

canim o yuzden dedim zaten sevgilini en iyi sen tanirsin diye
benim sevgilim eminim ki geri ceksem kendimi der hmm senin umrunda degil artik cabalamiyorsun bile fln
ama dedigim gibi huyunu suyunu sen bileceksin
ha bilemiyorum korkuyorum diyosan bir muddet sessiz kal ama fazlada uzatma derim
onu bekledigini bilsin yani bosu bosuna boyle sessiz kala kala iliskiniz gume gitmesin
ha o yine yanasmiyorsa bu sefer cek karsina ciddi ciddi konus

Canım sorun şu ki 3 ay görüşemeyeceğiz yoksa direk yanına gidip yüzyüze konuşmak isterdim.

bence sende geri durmalısın. sana böyle paçavra gibi iyi gün dostu gibi davranmamalı. bir sevgili işleri kötüykende sevgilisinde avunmalı, iyiykende onunla kutlamalı. sadece iş konusunda değil her üzüntüsünü ve mutluluğunu seninle paylaşmalı.. sana böyle davranmasına izin verme sonra herşeyde böyle yapar iyice yıpranırsın. baştan tavrını koy.

bence sende geri durmalısın. sana böyle paçavra gibi iyi gün dostu gibi davranmamalı. bir sevgili işleri kötüykende sevgilisinde avunmalı, iyiykende onunla kutlamalı. sadece iş konusunda değil her üzüntüsünü ve mutluluğunu seninle paylaşmalı.. sana böyle davranmasına izin verme sonra herşeyde böyle yapar iyice yıpranırsın. baştan tavrını koy.

Yok baya uzun konuştuk.Ben dedim içimdeki herşeyi.Her böyle bunaldığında beni uzaklaştıracak mısın bu ne kadar sağlıklı olabilir dedim.O da bir daha böyle bir şeyin yaşanmayacağını söyledi.
Aslında bende geri durmaya karar vermiştim ama o kadar çok özlemişim ve üzülmeye,tartışmaya o kadar halim kalmamış ki,yapamadım maalesef.

Back
X