Erkek arkadaşım...

Kendi halimi görüyorum bende can atarken böyle bi baktım adam tepeme çıkmış. Uğraşma bu kadar Ya valla değmez 3yıllık biten ilişkiden tecrübem.

tamam yine de o gitmeden evvel görüşmiycekmisiniz. hiç sevmem sevgili edindikten sonra arkadaşlarını yok sayan tipleri. gayet normal davranmış sevgilin

Eğer geniş bir zaman olsa haklısınız. Yani bir haftası, 2 haftası olsa bir şey demeyeceğim. Ama yalnızca ve yalnızca 3 günü var. Ve 1 ay sonra o gelecek, 1 ay sonra ben ailemle tatile gideceğim ve 1 ay daha ben olmayacağım. Bu durumda bu 3 günün 2 gününü arkadaşlarınıza mı ayırırsınız? Bu öncelik hatasıdır. Bir hafta olsa 2 güne sesim çıkmayacak ama 3 günün 2 günü arkadaşlarına ayrılıyorsa orada susamam.

yine aynı şekilde davranırım. durumu bidaha anlatmana gerek yok anladım meseleyi zaten. arkadaşlarıyla görüşmesin öyle mi? onlarla da sevgilisiyle de görüşüyor işte çocuk. valla arkadaşım gitmeden önce benimle görüşmeyip sevgilisiyle görüşürse silerim onu defterden bu kadar da öküzce bi davranış olarak görüyorum

Bu şekilde siz silersiniz öbür şekilde de sevgilisi siler. Ben mesela gidene kadar onunla görüşmeyi düşünmüyorum yalvar yakar olması, öbür planlarını iptal etmesi lazım artık görüşmem için. Bakalım ne olacak şimdi ben de merak ediyorum. Kendisi uzun uzun açıklama yapmakla meşgul şu an.

Ben konu sahibine hak veriyorum. Yanlış plan yapılmış bence. 3 gün içinde hem sevgili hem de arkadaşlarla görüşülebilir ama 2 günü arkadaşa, 1 günü sevgiliye ayırmak saçma. Arkadaş da önemli ama sevgili başka bişeydir. 2 gün sevgiliyle, bir gün de arkadaşla görüşülebilir yani. Araya zaman girecek, görüşemeyecekler.

Bu meselede benim asıl canımı sıkan, yeterince görmek istemiyor olması. Bu ilişkinin temelinde sorun olduğunu gösterir. Dolayısıyla ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Görüşmek için hiçbir hevesim kalmadı. Ama hiç görüşmemenin de çözüm olmadığının farkındayım. Kavga etsem çözüm müdür, görüşmek istemesem çözüm müdür yeterince görmek istemeyen birine? Çözüm nedir?

Bence sen şimdilik bişey yapma, yani ters bişey yapma. Sakın fevri davranma.

Bence sen şimdilik bişey yapma, yani ters bişey yapma. Sakın fevri davranma.

Geç kaldınız ama bu yorum için :) Tutamadım kendimi patladım uzun uzun. Ayarladığı iftarlardan birine birlikte gideriz diye düşünmüş. Gitmek istemiyorum dedim. Daha dedim bir sürü şey :)

Erkeklerin üstüne çok düşünce kendini geri çekiyorlar.Bırak üstüne düşme . O teklif edene kadar buluşmayı teklif etme süründür burnunu.

bence çok bozulduğunu belli etmeden kendini geri cek ve bir sure gorusmeyi teklif etme o sana sitem edince hatasini anlat madem sen beni 2.secenek olarak görüyorsn ben neden senin için planlarimi erteleyim de

etme etme.Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar şımartma canım bırak o kendi gelsin ben yapamadım kıyamadım sen yap snra ipleri eline alıyorlar valla :/

Valla ipleri bu saatten sonra nasıl elime alacağım bilmem ama :)

bence çok bozulduğunu belli etmeden kendini geri cek ve bir sure gorusmeyi teklif etme o sana sitem edince hatasini anlat madem sen beni 2.secenek olarak görüyorsn ben neden senin için planlarimi erteleyim de

Çok sakin ve ılımlısınız gülümsettiniz beni :) Kıyameti koparttım ben :)

Bence cok ustune dusme, birak o ugrassin. Bildigim tek birsey var kacan kovalanir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…