- 12 Mart 2015
- 750
- 363
- 48
- Konu Sahibi benimyolum
-
o gün için diyorum zaten. gider ayak unutulmaz bi gun. cok romantik.Yok hiç sanmıyorum ayarladığı iftarlar doğrudur :) Belki bir sürprizi varsa doğum günümün olduğu gün içindir.
Kendi halimi görüyorum bende can atarken böyle bi baktım adam tepeme çıkmış. Uğraşma bu kadar Ya valla değmez 3yıllık biten ilişkiden tecrübem.Canım çok sıkkın. Erkek arkadaşımla 3 aydır beraberiz. Üniversitedeyiz, son 1 aydır da sınavlar yüzünden fazla görüşemedik. Sınavlarımız da yarın bitiyor ve erkek arkadaşım 3 gün sonra memleketine gidiyor. Yani, beraber geçirebileceğimiz 3 günümüz vardı sadece, onun da 2 günü iftardan sonra buluşacaktık gündüz oruçlu olmamız nedeniyle. Ben işlerimi onunla daha fazla görüşebilmek için ayarladığım halde erkek arkadaşımın bu 3 günün 2 gününde arkadaşlarıyla iftar yapacağını öğrendim. İftar malumunuz, 8den sonra oluyor. İftarın bitmesi 9u geçecek, benim zaten 11de eve dönmem gerekiyor. Dolayısıyla moralim çok bozuldu. Ben nasıl daha çok görüşürüz'ün hesaplarını yaparken o zaten az olan vaktimizin bir kısmında arkadaşlarıyla görüşmeyi tercih etti. Beni özlemediğini düşünüyorum ve moralim çok bozuk. Kızdım zaten ona da. Bu 3 gün de onunla görüşmek istemiyorum artık çok kırıldım. Sizce doğru mu tepki veriyorum?
tamam yine de o gitmeden evvel görüşmiycekmisiniz. hiç sevmem sevgili edindikten sonra arkadaşlarını yok sayan tipleri. gayet normal davranmış sevgilin
yine aynı şekilde davranırım. durumu bidaha anlatmana gerek yok anladım meseleyi zaten. arkadaşlarıyla görüşmesin öyle mi? onlarla da sevgilisiyle de görüşüyor işte çocuk. valla arkadaşım gitmeden önce benimle görüşmeyip sevgilisiyle görüşürse silerim onu defterden bu kadar da öküzce bi davranış olarak görüyorumEğer geniş bir zaman olsa haklısınız. Yani bir haftası, 2 haftası olsa bir şey demeyeceğim. Ama yalnızca ve yalnızca 3 günü var. Ve 1 ay sonra o gelecek, 1 ay sonra ben ailemle tatile gideceğim ve 1 ay daha ben olmayacağım. Bu durumda bu 3 günün 2 gününü arkadaşlarınıza mı ayırırsınız? Bu öncelik hatasıdır. Bir hafta olsa 2 güne sesim çıkmayacak ama 3 günün 2 günü arkadaşlarına ayrılıyorsa orada susamam.
yine aynı şekilde davranırım. durumu bidaha anlatmana gerek yok anladım meseleyi zaten. arkadaşlarıyla görüşmesin öyle mi? onlarla da sevgilisiyle de görüşüyor işte çocuk. valla arkadaşım gitmeden önce benimle görüşmeyip sevgilisiyle görüşürse silerim onu defterden bu kadar da öküzce bi davranış olarak görüyorum
Ben konu sahibine hak veriyorum. Yanlış plan yapılmış bence. 3 gün içinde hem sevgili hem de arkadaşlarla görüşülebilir ama 2 günü arkadaşa, 1 günü sevgiliye ayırmak saçma. Arkadaş da önemli ama sevgili başka bişeydir. 2 gün sevgiliyle, bir gün de arkadaşla görüşülebilir yani. Araya zaman girecek, görüşemeyecekler.
Bence sen şimdilik bişey yapma, yani ters bişey yapma. Sakın fevri davranma.Bu meselede benim asıl canımı sıkan, yeterince görmek istemiyor olması. Bu ilişkinin temelinde sorun olduğunu gösterir. Dolayısıyla ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Görüşmek için hiçbir hevesim kalmadı. Ama hiç görüşmemenin de çözüm olmadığının farkındayım. Kavga etsem çözüm müdür, görüşmek istemesem çözüm müdür yeterince görmek istemeyen birine? Çözüm nedir?
Bence sen şimdilik bişey yapma, yani ters bişey yapma. Sakın fevri davranma.
Hayırlısı.Geç kaldınız ama bu yorum için :) Tutamadım kendimi patladım uzun uzun. Ayarladığı iftarlardan birine birlikte gideriz diye düşünmüş. Gitmek istemiyorum dedim. Daha dedim bir sürü şey :)
Erkeklerin üstüne çok düşünce kendini geri çekiyorlar.Bırak üstüne düşme . O teklif edene kadar buluşmayı teklif etme süründür burnunu.
etme etme.Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar şımartma canım bırak o kendi gelsin ben yapamadım kıyamadım sen yap snra ipleri eline alıyorlar valla :/Haklısınız. Kesinlikle teklif etmeyeceğim buluşmak falan.
etme etme.Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar şımartma canım bırak o kendi gelsin ben yapamadım kıyamadım sen yap snra ipleri eline alıyorlar valla :/
bence çok bozulduğunu belli etmeden kendini geri cek ve bir sure gorusmeyi teklif etme o sana sitem edince hatasini anlat madem sen beni 2.secenek olarak görüyorsn ben neden senin için planlarimi erteleyim de
Ben hala bilemiyorum :)Valla ipleri bu saatten sonra nasıl elime alacağım bilmem ama :)
Bence cok ustune dusme, birak o ugrassin. Bildigim tek birsey var kacan kovalanir.Canım çok sıkkın. Erkek arkadaşımla 3 aydır beraberiz. Üniversitedeyiz, son 1 aydır da sınavlar yüzünden fazla görüşemedik. Sınavlarımız da yarın bitiyor ve erkek arkadaşım 3 gün sonra memleketine gidiyor. Yani, beraber geçirebileceğimiz 3 günümüz vardı sadece, onun da 2 günü iftardan sonra buluşacaktık gündüz oruçlu olmamız nedeniyle. Ben işlerimi onunla daha fazla görüşebilmek için ayarladığım halde erkek arkadaşımın bu 3 günün 2 gününde arkadaşlarıyla iftar yapacağını öğrendim. İftar malumunuz, 8den sonra oluyor. İftarın bitmesi 9u geçecek, benim zaten 11de eve dönmem gerekiyor. Dolayısıyla moralim çok bozuldu. Ben nasıl daha çok görüşürüz'ün hesaplarını yaparken o zaten az olan vaktimizin bir kısmında arkadaşlarıyla görüşmeyi tercih etti. Beni özlemediğini düşünüyorum ve moralim çok bozuk. Kızdım zaten ona da. Bu 3 gün de onunla görüşmek istemiyorum artık çok kırıldım. Sizce doğru mu tepki veriyorum?
Ben hala bilemiyorum :)
Kıyamadıgımız için oluyor :) Bu zamanda kıyıcaksın korkmucan kaybetmekten ama ben korktum :/ bari sen korkma sal gitsin gelirse tamamdır :)Bizim bu kafayla işimiz zor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?