• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek Arkadaşım

mutluluk14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2015
1
0
1
29
Bir seneyi geçmiş bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz o izmirde ben istanbuldayım ayda 1-2 kere görüşebilmekteyiz yan yana gelince çok iyiyiz bir sorunumuz yok ama sonra bir kaç gün geçince tartışmaya başlıyoruz sebepsiz yere. Bazen öyle bir kötü davranıyor ki gerçekten bu benim sevdiğim kişi mi diye düşünüyorum. Beni seviyor bende onu seviyorum ama bazen bana ters konuşuyor başından atıyor mesela uyuyorum diyip kardeşine telefonunu açtırıyor halbuki uyumuyor sonra sorunca neden böyle yaptın diyince açıklama yapmadan özür dilerim seni seviyorum cümlelerine bağlıyor. Aldattığını düşünmüyorum ama dengesiz hareketleri canımı sıkıyor. Böyle yapınca bende üsteliyorum o da açıkcası kendini bir şey sanıyor iyice. Sus sus diyerek kafasından atmaya çalışıyor böyle. Ne yapmalıyım kafam çok karışık :(

bu ne ya çekilmez böylesi
daha şimdiden böyleyse ohoo
umrunda olmazsın ilerde
kendi kendine çıldırır durursun

Arada mesafe olunca ilişki yürütmek zor.Madem böyle yapıyor sende kendini geri çek arama,o seni arasın.Uyumadığı halde telefonu açmıyor diyorsun,senin yerinde olsam böyle bir durumda aramazdım ben.

Ya sen buna vazgecilmezlik hissini verip cok ustune dusup totosunu kaldirnissin anam. Ugrasamam senle by de kopegin olcak. Buna cesaret edemedigin surece seni hep parmaginda oynatir. Benden demesi gerisi dana kalmis. Zira bu kafayla onun daha cok oyuncagi olursun

Ya sen buna vazgecilmezlik hissini verip cok ustune dusup totosunu kaldirnissin anam. Ugrasamam senle by de kopegin olcak. Buna cesaret edemedigin surece seni hep parmaginda oynatir. Benden demesi gerisi dana kalmis. Zira bu kafayla onun daha cok oyuncagi olursun
+1

uyuyorum diyip kardeşine telefonunu açtırıyor
bu noktada onun kafasını kırardım. en tahammül edemediğim şey aradığım kişinin telefonunu kardeşi de olsa başkasının açması. böyle bir saçmalık olamaz.

Giriş kısmını okur okumaz bluetooth misali erkek arkadaşınız olduğunu düşündüm. Yakınındayken iyi uzaktayken problemli. Burada net bir şey varsa o da sizi cepte görüyor olması.

Back
X