- 14 Aralık 2015
- 77
- 68
- 88
- Konu Sahibi Itsmebeyzaxo
-
Merhabalar. 4 senelik iliskim var. Ama artik erkek arkadasimin gercekten beni sevmedigini dusunuyorum. Kullandigi sevgi sozcukleri olsun gecirmek istedigi zaman olsun vs. Bircok sefer sevilmedigimi hissettim. Zaten ayril baris bi iliskiydik son 1 senedir ayrilmamistik. Cok sorunlarimiz oldu. Bu iliskinin sonu olucak adim gibi eminim ya erken yada gec. Bende biran once arama mesafe koyup yasim gec olmadan unutmaya calismak istiyorum. Ama yapim geregi ona cok bagliyim cok alistim hayatımda ki ilk ve tek erkek. Unutmam cok uzun zaman alicak ve cok aci cekicem bunu da biliyorum. Bide ayni unideyiz her gun yanyanayiz bu sene ayrilmam da cok zor olucak ayrilsamda hergun her dk yan yana olmak zorundayiz. Uni 2 deyiz. Sizce bu sene son kez denemelimiyim yoksa bitirmelimiyim. Biraz karisik oldu kusuruma bakmayin
Merhabalar. 4 senelik iliskim var. Ama artik erkek arkadasimin gercekten beni sevmedigini dusunuyorum. Kullandigi sevgi sozcukleri olsun gecirmek istedigi zaman olsun vs. Bircok sefer sevilmedigimi hissettim. Zaten ayril baris bi iliskiydik son 1 senedir ayrilmamistik. Cok sorunlarimiz oldu. Bu iliskinin sonu olucak adim gibi eminim ya erken yada gec. Bende biran once arama mesafe koyup yasim gec olmadan unutmaya calismak istiyorum. Ama yapim geregi ona cok bagliyim cok alistim hayatımda ki ilk ve tek erkek. Unutmam cok uzun zaman alicak ve cok aci cekicem bunu da biliyorum. Bide ayni unideyiz her gun yanyanayiz bu sene ayrilmam da cok zor olucak ayrilsamda hergun her dk yan yana olmak zorundayiz. Uni 2 deyiz. Sizce bu sene son kez denemelimiyim yoksa bitirmelimiyim. Biraz karisik oldu kusuruma bakmayin
Hemen bitirme yaa, uzun ilişkilerde oluyor bazen böyle hisler. Ben de yaşamadım desem yalan olur.Kararlarim biraz daha netlesti. Sanirim uzatmadan bu konuyu onunla konusup bitiricem.Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim.
Gecmis sorunlari unutmus varsayalim. Mesajlarda hic bir sekilde duzgun adam akilli cevap vermiyo son bir haftadir. Tamam bencede dogru gibi cevaplar veriyo. Uyurken ben -hani seni cok seviyorum? Demezsem demiyo hic bir sekilde. Unide yan yanayiz ama elinden geldigince ayri geciriyoruz gunu. Bi projemiz var ya birlikteyken olmuyo ayirsak mi gibi cumleler. Cok sasiriyorum cunku hepsi bu hafta icinde oldu. Ya sıkildi yada baska bi sorunu var bilmiyorum. Yarin guzelce konusucam o ne tepki vericek onuda bilmiyorumHemen bitirme yaa, uzun ilişkilerde oluyor bazen böyle hisler. Ben de yaşamadım desem yalan olur.
Ama siz tam olarak ne gibi sorunlar yaşadınız?
Bence de konuş bitirmek istediğini söyle. İçindekileri, tüm hislerini söyle. Zaten sen bilirsin tarzında yaklaşırsa doğru karar vermiş olursun. Ama seni kaybetmek istemez de silkelenirse o zaman ayrılma düşüncesini at kafandan bence. Tabi en en en önemlisi senin hislerin.Gecmis sorunlari unutmus varsayalim. Mesajlarda hic bir sekilde duzgun adam akilli cevap vermiyo son bir haftadir. Tamam bencede dogru gibi cevaplar veriyo. Uyurken ben -hani seni cok seviyorum? Demezsem demiyo hic bir sekilde. Unide yan yanayiz ama elinden geldigince ayri geciriyoruz gunu. Bi projemiz var ya birlikteyken olmuyo ayirsak mi gibi cumleler. Cok sasiriyorum cunku hepsi bu hafta icinde oldu. Ya sıkildi yada baska bi sorunu var bilmiyorum. Yarin guzelce konusucam o ne tepki vericek onuda bilmiyorum
Surekli yan yanayiz baskasi yok eminim. Bundan sonra olurmu bilmiyorumSıkıntılı bi iş cidden dört yıldan sonra böyle neden birden oldu ki? Başka biri olma ihtimali var mı? Yani birden ters giden ne olablr
Dogru hissetmiştim biraz oncede yazdim zaten konuyu ufak actim bi sorun mu var aramizda diye konustu oda sonra o ayrildi4 yıl birliktelikten sonra ne oldu da sevilmediğini hissettin ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?