• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşıma bu ayakkabıyı alacağım. Nasıl?

Kololove

H'erseyin farklı ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
1.305
0
106
L_20112-1KA220Z8-G00_A.jpg

L_20112-1KA220Z8-G00_B.jpg

:17:

Ne benim ne de eşimin zevki bu değil.Ama sen beğendiysen ve erkek arkadaşınında beğeniceğine inanıyorsan sorun yok.

Beyaz spor ayakkabıyı sevdiğini bildiğim için böyle birşey tercih ettim ama şimdi sizin dediklerinizi görünce tereddütte kaldım.:18:

Niye tereddütte kalıyosun spor beyaz sade, spor ayakkabı işte, bence gayet hoşş, ne olması gerekiyo ki??:129:.. Ayrıca pahallı demek güzel demek değildir, istersen internetteki alışveriş sitelerine de bak benim vazgeçilmezim nike, ama buda çok güzel..

Niye tereddütte kalıyosun spor beyaz sade, spor ayakkabı işte, bence gayet hoşş, ne olması gerekiyo ki??:129:.. Ayrıca pahallı demek güzel demek değildir, istersen internetteki alışveriş sitelerine de bak benim vazgeçilmezim nike, ama buda çok güzel..

Haklısın canım yaa evet kararımı değiştirmeyeyim en iyisi. :31:

Güzelmiş yani erkek arkadasının zevkini sen daha iyi bilirsin beğenir diyorsan al güzel:)

açıkçası bana çok sıradan klasik ve basit geldi eğerki hala almadıysan bence alma derim.. gerçi erkek arkadaşının tarzını az çok sen bizden daha iyi bilirsin ama yinede şu tarz ayakkabılara yönelebilirsin... (puma,nike vs. bakabilirsin)

$womens-puma-future-cat-shoes-all-white_3.webp$7.1.webp$nike-erkek-ayakkabi.webp$puma-erkek-ayakkabi_02.webp$puma-roma-beyaz_10.webp

bu tarz ayakkabılar daha tatlı görünüyor... yada maddi açıdan biraz daha düşük istersen... (kinetix,lotto bakabilirsin)

$kinetix-erkek-beyaz-40-41-42-43-44-spor-ayakkabi-mb73569_1591198_r1.webp$kinetix-spor-ayakkabi-107c11.webp$KINETIX-BAYAN-BEYAZ-36-37-38-39-SPOR-AYAKKABI__43949171_0.webp

ayrıca lcw nın ayakkabılarına hiç bulaşma derim.. benden sana tavsiye...

Bende pek beğenmedim..Ama adidas ya da converse'e bakarsanız orda bu modelden daha hoş ayakkabılar var,eşim 5 senedir giyiniyor neredeyse.Lcw ayakkabıları pek iç açıcı değil...

Son düzenleme:
Ayakkabı almak istiyor da sen mi ona hediye etmek istiyorsun yoksa hediye olarak ayakkabı mı almak istiyorsun

Son düzenleme:
model olarak fazla klasik ama ben şunuda belirteyim bu marka alacaksanız tavsiye etmem.bundan 5 6 ay önce eşime aynı markanın siyah spor ayakkabısını aldık ve şuara yeni ayakkabı alacağız.ıanları açıldı ve çok çabuk deforme oldu.alacaksan daha kaliteli al.işi ayakkabı olmayan bir markadan ayakkabı alma:34:

Back
X