E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
aynı durumla karşılaşsan ne tepki verirdin ve ne beklentin olur sorusunu bir düşün..
bişeyi kırk defa söylerseniz de olur unutmayın.. bu durum eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi..
hem siz kendi kıymetinizi bilmezseniz erkekten nasıl bekleyeceksiniz....?? korku ve kuşku ilişkinin düşmanıdır..
gereksiz çıkışlar ve karşımızda ki kişi sürekli rencide etmek ilişkiyi yıpratır.. hem aynı durumlar karşılaşmanız da söz konusu olur..
ipin ucunu kaçırmadan tez zamanda saygiyi dengelemen temennisi ile..
:ecrin_bebek: tesekkurler guzelımipin ucunu kaçırmadan tez zamanda saygiyi dengelemen temennisi ile.
ooof işteymısgıt işe gerı gır benı ordan ara ınanmıyorum dedım, cıktım kapıdan dedı hayır gıt ınanmıyom dıye bagardım sımdı acmıyo arıyo m yok ses etmıo senağlama
yaaaaaaaaa kırk yılıun basında sevgılı buluom onu da kacırıyo m beeeeeeeeeeeeeeeeee senağlama
arkadaşım haksızsın....
şimdi üstüne gitme,bir müddet görüşmeyin sakinleşince güzel bi dille anlatırsın neden öyle yaptığını...
ben son iki ay uzaklaşmasını seyrettım erkek arkadasımın hiç şüphe duymadım asla asla aldatmaz dıyordum telefonunu saatlerce açmazdı ınanırdım cok safmışım bir daha aslaa ınanmamm meger beyfendının sevgisi azalmışş ondan telefonlarıma cıkıyomuş onuda benım zorumla söyledi ayrıldık tabii aldatıyo bile dusunmezken o sevmıyomuş benii yazık
ama bence sen biraz abartmışsın bir anda bagırıp cagırman cok aşırı olmuş bencee sakincee arayıp konuşmanı olayı buyumeden cözmeni tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?