• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşıma doğruyu söylemelimiyim?

desperatelover

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
20
2
36
Kocaeli
Ben 21 yaşındayım üniversiteye gidiyorum.1 yıldır düzenli bi ilişkim var.Sevgilim bna karşı hep hoşgörülü.Şimdiye kadar hiç kavga etmedik.ilişkimizin 6.ayında birşeyler yaşadık ama tam anlamıyla değil. Ben çok çok ileri gitmek istemedigimi söyledim.Birleşme yaşamadık yani.
Ama sorun şu ki ben ilkokuldayken cinselliğe yeni merak saldıgım zamanlar sanırım kızlık zarımı yanlışlıkla yırttım.Ama kan gördügümü hatırlamıyorum kesinlikle.O zamanlar da daha adette görmemiştim.Ben bu erkek arkadaşımla evlenmeyi düşünüyorum ama onunla birşeyler yaşadıgımız sırada öyle bi davrandım ki sanki kızmışım da o yüzden yapmak istemiyormuşum gibi. O da doğal olarak öyle düşündü.Onu kaybetmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım doğruyu mu söylemeliyim yoksa ileride evlenince ilişkiye girdigimizde kan olmayınca nedenini bilmedigimimi söylemeliyim ya da ne yapmalıyım aklıma birşey gelmiyor benden şüphe duymasını ya da en azından moralinin bozulmasını dahi istemiyorum. Çok değer veriyorum ona. :43:

dürüstlük olması gerektiginden yanayım...

da sen kan falan gormeden yırttıgına nasıl emin olabiliosun? hemde kucukken olan bi durum yırtıp yırtmadını nerden bilebildin merak ettim

önce bir jinekologa görün ondan sonra konuşmaya karar ver. dediğin gibi bişey olduğunu düşünmüyorum çünkü aşırı baskı olmadan zar yırtılması çok zor.

canım bence de önce doktora görün emin ol. eğer yırtılmışsa, konuşma konusuna gelince, erkeklere bu tarz olaylar o kadar çok yalan bahane olarak sunulmuş ki artık gerçek bile olsa inanmıyorlar. inanmış görünse bile aklında hep bir soru işareti olur yani. bilemiyorum açıkçası söylemen ne kadar doğru olur...

cnm hiç bişey söylemeden önce kadın doğuma git çünkü büyük ihtimalle boşuna evham yapıyosun yırtılmış olabilir die.

evlenmeyi düşünmüyorsan zaten hiçbir açıklama yapmak zorunda da değilsin bence. ayrıca, eşin olacak insan gerçekten seni sen olduğun için seviyorsa zaten buna takılmaz, sana her şekilde güvenir ve inanır.
herkesin ilk ilişkisinde kanama olmuyor zaten. şimdiden bunlara takılıp, eş adayını tanırken kendine boşuna pürüzler çıkarma. hakkında hayırlısı neyse o olsun

cnm önce jinekoloğa bi görün. belki senin sandığın gibi bir durum yoktur orta da
yoksa sorun yok, varsa sevgiline uygun bir dille anlatırsın..

cnm önce jinekoloğa bi görün. belki senin sandığın gibi bir durum yoktur orta da
yoksa sorun yok, varsa sevgiline uygun bir dille anlatırsın..

bence önce bi doktora görün iyice emin ol ondan sonra doğru neyse söylersin

canım once jinekoloğa gıdıp emın olmalısın.emin olmadan durduk yere soyleme.ama ben de sanmıyorum bırsey oldugunu sonucta kımseyle beraber olmamıssın .

Son düzenleme:
Ama sen daha bakire olup olmadığını bile bilmiyorsun ki. Emin değilsin, yırtılıp yırtılmadığından. Önce bi jinekologa görün eğer gerçekten yırtıldıysa o zaman konuşursun sevgilinle. Dürüst olmakta fayda var

Back
X