Erkek arkadaşıma ilk defa oral yaptım ve pişmanım

Bazı yorumları görünce gerçekten ne kadar cahil bi milletimiz olduğunu anlıyorum bir kez daha..

Kimse başkasıyla dalga geçerek ya da küçümseyerek yücelmez bunu unutmasın kimse..

Bazı yorumları görünce gerçekten ne kadar cahil bi milletimiz olduğunu anlıyorum bir kez daha..

Kimse başkasıyla dalga geçerek ya da küçümseyerek yücelmez bunu unutmasın kimse..
İnsan olmayana ne anlatıyoruz yaşları benden büyük ama benden cahiller..

Bidaha yapma ne olduğu belirsiz erkeklere böyle olursun işte
Kocana yap

nikah diye birşey var bilmem daha önce duydunuz mu. konuyu başka yerlere çekmeyin ne demek istediğim gayet ortada. aynı şeyi bi erkek yapsa ona da diyeceğim aynı. bende evliyim meze mevzusu olsa emin olun bende evlenmezdim

nikah diye bir şey var ve o kadar abartıyoruz ki nikah adı altında zindanı yaşatıyoruz kadınlara çünkü o nikah bozulmak istendiğinde bin tür engel çıkartıyoruz. burda boşanmak isteyen kadınların yaşadığı sıkıntıları okudun mu?
öldürülme riski de cabası...

Ve bazıları evlilik öncesi testlerde çıkmıyor maalesef..
evlendikten sonra yaptıysa da eyvah eyvah..
yani konu hastalıksa evlilik sizi korumaz ;)

nikah diye bir şey var ve o kadar abartıyoruz ki nikah adı altında zindanı yaşatıyoruz kadınlara çünkü o nikah bozulmak istendiğinde bin tür engel çıkartıyoruz. burda boşanmak isteyen kadınların yaşadığı sıkıntıları okudun mu?
öldürülme riski de cabası...
tamam hanımefendi siz evlenmeden aynı evde yaşayın, o da sizin kapasiteniz yapacak bişey yok, mutluluklar.

Arkadaşlar erkek arkadaşıma 2 gün önce ilk defa oral yaptım dudaklarım şişmişti yarım saat sonra düzeldi fakat bugün dudağımın iç kısmındaki beyaz 2 yara dikkatimi çekti ne yapmalıyım kendiliğinden geçermi bunlar bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen

canım yok ya hastalık filan kapmamışsındır merak etme. doktora gitmene de gerek yok. iç dudakların zedelenmiştir sürtmeden dolayı ondan olmuştur. dudakların iç derisi ince oluyor. tahriş olur hemen ve o da yaraya çevirir. çaresi kenacort

Ulan insan kocasina yapmiyor bu tipler gidip sevgilisine yapiyor :olamaz:
Midem bulandi yeminle ya :kusmuk:

Back
X