Erkek arkadaşıma ilk defa oral yaptım ve pişmanım

Ben sadece dikkatsiz oluşuna, iyi tanımadan özel şeyler yaşamana tepki veririm.

Bilinçlen ve dikkatli ol. Ayrıca normal bir şey yaşarsan -ki ne kadar geç o kadar iyi- prezervatifin sadece hamilelikten değil, cinsel hastalıklardan da koruduğunu bil.

Onun dışında hala sevişirken bırak pozisyon denemeyi, kan aldırır gibi yatıp sadece kocasını tatmin eden kadınların olduğu bir forumda bu konular her zaman tepki çeker..
:halay::halay::halay::halay::halay:vaayyysss

Niye kac yasindasin ki yaptığın seyin pismanligini yasiyorsun sonradan.istemis yapmissin cinsellikte hijyenin onemini bildiginizide dusunmek istiyorum

Niye kac yasindasin ki yaptığın seyin pismanligini yasiyorsun sonradan.istemis yapmissin cinsellikte hijyenin onemini bildiginizide dusunmek istiyorum

Pişmanlığım böyle olduğu için temiz olduğunu düşünüyordum gayet titiz çünkü yoksa dediğin gibi isteyerek yaptım kimse kimseye zorla birşey yaptıramaz zaten

Yaptım sayılmaz bile demişsin dudakların şişmiş.
Vay arkadaş.
Valla dudaklarım şişti deyince dedim heralde 1 saat oraya çalıştı.
:D

Geçmiş olsun..

Vay arkadaş dünyanın belkide yarısı iğrenç, öğğğ insanlardan oluşuyormuş meğer.
Burda buna iğrenç diyenler eminim ki daha iğrenç şeyler yapmışlardır herkes farklıdır benim sevdiğim adamdan miğdem bulanmaz belkide miğdesi bulanan ve öğk diyenler sevmeyerek yapanlardır ...

asıl bu konularda bilgisiz gençlerin meze olduğunu görüyoruz. bu kızcağıza zamanında gerekli bilgi verilseydi böyle merakına yenik düşmezdi. bir silmeyi akıl ederdi. gerçi konu fake gibi ama neyse.
cinselliği erkeğe ''meze'' olarak gören zihniyetlerden böyle dertler çıkar işte... evlenince hepimiz meze oluyoruz yani öyle mi?
nikah diye birşey var bilmem daha önce duydunuz mu. konuyu başka yerlere çekmeyin ne demek istediğim gayet ortada. aynı şeyi bi erkek yapsa ona da diyeceğim aynı. bende evliyim meze mevzusu olsa emin olun bende evlenmezdim

Back
X