Aynen yaaBir de şey var: erkek arkadaşımla sürtündük, aramızda 2728383 kat kıyafet vardı, bu olayın üzerine 5371738 kez adet gördüm acaba hamile olabilir miyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yaaBir de şey var: erkek arkadaşımla sürtündük, aramızda 2728383 kat kıyafet vardı, bu olayın üzerine 5371738 kez adet gördüm acaba hamile olabilir miyim![]()
bi an once doktora git bence daha kotulesebilir buyuyebilir yani.Arkadaşlar erkek arkadaşıma 2 gün önce ilk defa oral yaptım dudaklarım şişmişti yarım saat sonra düzeldi fakat bugün dudağımın iç kısmındaki beyaz 2 yara dikkatimi çekti ne yapmalıyım kendiliğinden geçermi bunlar bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen
Bizsiz kek yersen oyle bogazina durur iste:)Bu nedir yaa. Kek yiyorum kekbi trend konulara gireyim dedim listenin başına oturmuş kek de benim boğazıma oturdu
![]()
Teşekkür ederim❤Karbonatlı suyla gargara yap.
Gel beraber yiyelim demek isterdimBizsiz kek yersen oyle bogazina durur iste:)
Haha valla hic ugrasmam simdi:)) sana afiyet olsun tatlim:)Gel beraber yiyelim demek isterdimgir mutfağa çırpıver bi kek 20 dakikaya hazır
![]()
Tembel hatunHaha valla hic ugrasmam simdi:)) sana afiyet olsun tatlim:)
Teşekkür ederimmGeçmiş olsun. Mantar kapmışsın büyük ihtimal. Evde tuzlu su ile gargara yap. Yaparken de parmaklarınla ağız içine masaj yapabilirsin. Ve ağzında tuta tuta yoğurt ye. Ve lütfen bundan sonra böyle şeyler yaşarken dikkatsiz davranma olur mu? Doktora gitmeye çekiniyorsan bunlar evde yapabileceğin en iyi tedaviler. 1-2 güne görüntüde azalma olmazsa ya da geçmezse muhakkak doktora gitmelisin.
Gerçekse doktora gidin dudak neden sisiyor anlamadim
O kadar haklısın ki... kendilerine bakmadan suç işlemişim gibi aşağılıyolar aşağılacak taraflarına bakmadan....Arkadaşlar konu gerçek veya değil orda değilim ama neden açılan konuların çoğuna saygınız yok. Oral seks diye bir gerçek var, yapanı var, iğreneni var anladık da niye buraya saçma sapan yorum yazıyorsunuz ki. Yok kusucam yok bilmem ne. Konu başlığı belli içerik ne diye giriyorsunuz yani. Valla yobazlıkta level atlayacak bazıları yakında.
Birde bu yapıp, burda iğrenç diye konuşanlar var. Neyse cidden ayıp.
Sizde eğer temiz görmediyseniz keşke yapmasaydınız. Şimdi doktora gitmeniz gerekiyor. Erkek arkadaşınız bir hastalığı var mıydı sordunuz mu?
Çoğu konuya da artık şöyle yorumlarınızı görüp sinirlenip az saygılı olmaya davet etmekten bende sıkıldım ayrıca. Kimseyi bir yola sokmak gibi bir amacım da yok haddim de yok farkındayım ama lütfen yani kendiniz konu açtığınızda bu denli saygısız yorumlar görseniz ne yaparsınız onu düşünün. İçerik konu başlığından belli midesi bulanan hiç açmasın, saygısızlık da yapmasın. Kadın olmanın asaletini kaybetmeyin bence.![]()
İnsanlık kalmamış ki boşa konuşuyoruz yazık...Herkeste bi öölemis sanırsın ilk defa konu sahibi yapmış. Burda yargılayın diye konu açmıyor fikir almaya çalışıyor ailesine sorabilecek bir şey olsaydı zaten buraya konu açmazdı herkeste bi egoo! Beğeni çabası
al benden de o kadrArkadaşlar konu gerçek veya değil orda değilim ama neden açılan konuların çoğuna saygınız yok. Oral seks diye bir gerçek var, yapanı var, iğreneni var anladık da niye buraya saçma sapan yorum yazıyorsunuz ki. Yok kusucam yok bilmem ne. Konu başlığı belli içerik ne diye giriyorsunuz yani. Valla yobazlıkta level atlayacak bazıları yakında.
Birde bu yapıp, burda iğrenç diye konuşanlar var. Neyse cidden ayıp.
Sizde eğer temiz görmediyseniz keşke yapmasaydınız. Şimdi doktora gitmeniz gerekiyor. Erkek arkadaşınız bir hastalığı var mıydı sordunuz mu?
Çoğu konuya da artık şöyle yorumlarınızı görüp sinirlenip az saygılı olmaya davet etmekten bende sıkıldım ayrıca. Kimseyi bir yola sokmak gibi bir amacım da yok haddim de yok farkındayım ama lütfen yani kendiniz konu açtığınızda bu denli saygısız yorumlar görseniz ne yaparsınız onu düşünün. İçerik konu başlığından belli midesi bulanan hiç açmasın, saygısızlık da yapmasın. Kadın olmanın asaletini kaybetmeyin bence.![]()