Erkek arkadaşıma ilk defa oral yaptım ve pişmanım

Dikkate alıcam dediklerinizi❤

Hmmm tehlikeli bugün üye olmussun ve ilk konun oral seks yapmayın ya gidn başka yerde eglenin

Canım daha dikkatli olmanı tavsiye ederim doktora gitmeyi ihmal etme burda malesef seni linç ediyorlar üzücü bir durum.. daha ciddi bi sağlık sorunu yaşamadan korunmayı öğren

Acilen doktora gidin ateş felan yok değil mi?
Doktora dudak içinde siğil çıktığını söyleyin açıklama yapmak zorunda değilsiniz onlar anlar zaten

çiş yaptığı yeri içimize sokarken mesele yok da ağzımız mı sorun?
cahilce konuşmayın.

Ağzınızla vajinanız bir mi, sonuçta vajinanızdan siz de çiş yapyorsunuz, asıl siz, cahil cahil konuşmayın! Kendiniz yapıyor olabilirsiniz ama iğrenç bulana da cahil diyemezsiniz işte mikrop kapmış belli sizin o temiz gördüğünüz yerden.

Nerden mikrop kaptığı belli değil ki
Stresten aft çıkarmış da olabilir, yani mikrop kaptığı da kesin değil.
Ayrıca vajina ve üretra 2 ayrı kanaldır. Vajinadan çiş yapılmaz. Çiş üretradan yapılır.

Hayatımda hiç aft çıkarmadım stres yapacak bi durumum yok ve oralı yaptıktan hemen 1 gün sonra oluştu yaralar

İyi o zaman sizler öyle devam edin, az arkasında da dışkı deliği var onu da kullananlar var biliyorsınuz bu işlerde, o da iyice temizlendiğinde o da normal o zaman sizler için. Ya göz var nizam var, sümük de mikrop bulaştırmıyor ama pis mi pis, iğrenç mi iğrenç, temas etmek bile istemiyoruz dimi. Cinsel hastalıkların çoğu ya da hepsi cinsel organlardan bulaşmıyor mu, nerden bilcen kadın ya da adam nasıl temizlemiş, çamaşır suyuyla mı yıkıyor her zaman risk var. Bana iğrenç, istersen kırkla öpülecek sevilecek, ağza alınacak bir şey mi o ya ögh

Sağolun gerçekten biyoloji bilgimi geliştiriyorsunuz, zaten vajinaya oralde erkekler üretraya özellikle dikkat ediyorlar, ayırıyorlar kenara şöyle güzelce

Sonuçta o bölge vajina bölgesi, kimse oral yaparken ooo çiş burdan, rahim girişi burası, dur cetvelle ayırayım demiyor demi, ne demek istediğimi anladınız, biyoloji eğitimine soyunmayın şimdi burda
Oldu olacak erkeklerin cinsel organının da açıklamasını alayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…