Dikkate alıcam dediklerinizi❤Rica ederim ve bundan sonra daha tedbirli olun, kendi sağlığınız için cinsel yolla bulaşan hastalıklar hakkında bilginiz olsun, korunma vb konularda bilinçli olursanız üzüleceğiniz sonuçlar yaşamazsınız.
Herkeste melek zaten bu kadar cahillik ve ön yargı üzücü gerçekten..Canım daha dikkatli olmanı tavsiye ederim doktora gitmeyi ihmal etme burda malesef seni linç ediyorlar üzücü bir durum.. daha ciddi bi sağlık sorunu yaşamadan korunmayı öğren
çiş yaptığı yeri içimize sokarken mesele yok da ağzımız mı sorun?
cahilce konuşmayın.
Hayır yara dışında hiçbirşey yok halsizlik falan yarada 2 tane ve çoğalmadıAcilen doktora gidin ateş felan yok değil mi?
Doktora dudak içinde siğil çıktığını söyleyin açıklama yapmak zorunda değilsiniz onlar anlar zaten
Nerden mikrop kaptığı belli değil kiAğzınızla vajinanız bir mi, sonuçta vajinanızdan siz de çiş yapyorsunuz, asıl siz, cahil cahil konuşmayın! Kendiniz yapıyor olabilirsiniz ama iğrenç bulana da cahil diyemezsiniz işte mikrop kapmış belli sizin o temiz gördüğünüz yerden.
Hayatımda hiç aft çıkarmadım stres yapacak bi durumum yok ve oralı yaptıktan hemen 1 gün sonra oluştu yaralarNerden mikrop kaptığı belli değil ki
Stresten aft çıkarmış da olabilir, yani mikrop kaptığı da kesin değil.
Ayrıca vajina ve üretra 2 ayrı kanaldır. Vajinadan çiş yapılmaz. Çiş üretradan yapılır.
Konu sahibi evlere şenlik ama size de bir yanıt verme gereği duydum."Çiş" sterile yakın bir sıvıdır.Mikroplar da vücudumuzun her yerinde bulunur.En çok bulunduğu yerlerden birisi de ağzımızdır.Sizin mantığınızla kimseyi öpmememiz de lazım.Hele dudaktan öpme falan cıss
sonuçta vajinanızdan siz de çiş yapyorsunuz, asıl siz, cahil cahil konuşmayın!
Nerden mikrop kaptığı belli değil ki
Stresten aft çıkarmış da olabilir, yani mikrop kaptığı da kesin değil.
Ayrıca vajina ve üretra 2 ayrı kanaldır. Vajinadan çiş yapılmaz. Çiş üretradan yapılır.
Şey yalnız vajinadan çiş yapılmıyor?vajinanızdan siz de çiş yapyorsunuz, asıl siz, cahil cahil konuşmayın!
Tam yazıcakken alta indim veeee yazmışsınŞey yalnız vajinadan çiş yapılmıyor?
Yalnız o lafı edip arkasından cahil cahil konuşmayın demese iyiydiTam yazıcakken alta indim veeee yazmışsın
Yalnız o lafı edip arkasından cahil cahil konuşmayın demese iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?