Çünkü bu olaydan başka bir sorunumuz olmadı.Sana saygı duymayan bir adamla beraber olma ısrarı nedir ?
Canım af buyur ama aranızda sorun olmasa erkek arkadaşı hakkında neden bu kadar konun var ve bir ara bir ayrılık da yaşanmış yanlış degilsem? Kendini uzdurme cunku bir sen daha yokÇünkü bu olaydan başka bir sorunumuz olmadı.
Ama bu olayda o kadar üzüldüm ki. Normalde çok iyidir aramız gerçekten beni önemsediğini hep hissederim .Ama bu çok çok farklıydı. Kendimi hiç bu kadar kötü hissetmedim.
Kızın güzelliğinden yada sesinin güzelliğinden rahatsız değilim ki zaten. Ama erkek arkadaşım insanların ağzına çok dikkat eder ve bu kızın videolarında sadece ağzı görünüyor ben bu yüzden rahatsız oldum yoksa kıskançlık bir durum yokBenim de böyle çok kıskançlıklarım oluyor o da asabileşiyor ben kıskançlık yaptığımda Ama napim daayanaamıyorum Benimki de meraklı youtube da falan izlediği vloglar falan hiç hoşlanmıyorum yasaklıyorum Tartışıyoruz kıskançlık krizlerine giriyorum ama ne o uslanıyo ne ben O dediğin instagram hesabını da biliyorum :) ama sevgilim onu izlese kızmam izlemeye değer bişey çünkü çok yetenekli Anlayış göster çünkü çok merak edilecek ve güzel işler çıkarıyor kız
Çünkü anlatabileceğim bir tek burası var. Ve elbette oldu sorunlarımız ama hallettik öncesinde. Onlar bile halledilebilirken bunu halledemedik ve tepkisi cok sert olduCanım af buyur ama aranızda sorun olmasa erkek arkadaşı hakkında neden bu kadar konun var ve bir ara bir ayrılık da yaşanmış yanlış degilsem? Kendini uzdurme cunku bir sen daha yok
Ya ne bilim Benim erkek arkadaşımın durduk yere takılıp izlediği youtube videoları gereksiz saçma bu kızlara niye bakıyosun ki falan diye canım sıkılıyodu Şu an benzer bi konudan kavgalıyız ben de çok doluyum Hatırlattın ağlıcam nerdeyse Neyse ağlamak da istemiyorum da Ama demek istediğim benim erkek arkadaşım o bahsettiğin kızınki gibi güzel başarılı bişeyler izlemiş olsa yine kızmıcam Ortada bi emek ve estetik zevk var sonuçta Ama ben kıskançlık yapıp tartıştığımızda da sizinkiyle aynı oluyor durum Giidiyor oyun oynuyor uyuyor falan Ben berbat oluyorum okduğunla kalıyorum AynıyızKızın güzelliğinden yada sesinin güzelliğinden rahatsız değilim ki zaten. Ama erkek arkadaşım insanların ağzına çok dikkat eder ve bu kızın videolarında sadece ağzı görünüyor ben bu yüzden rahatsız oldum yoksa kıskançlık bir durum yok
Artık eskisi gibi olamam sanırım. Çünkü bunaldığını bıktığını hissettim. Zor değildi takip etmemek yeter ki gönlüm olsundu ama yapamadı. Fakat şimdi ben yavaşça soğuyorum. Düşüncelerimi önemsemediği içinCunku erkeklerin bi tarafini cok kaldiriyoruz. Aaa o begenmiyor mu oraya gitmem aaa o sevmiyor mu o insanla gorusmem. Kusura bakmayin ama bu durumlarda ben inadina yaparim. O zaman benden kiymetlisi olmaz. Kac yasina gelmisim kisitlanmayi hic istemem( rahatsiz olurmus canim yaaaa diyerek kendinizden taviz veriyorsunuz) ama beyefendi ona tenezzul etmiyor siz de burda uzuluyorsunuz. Olay sizde bitiyor onun yaptiginin aynisini yapacaksiniz. Taviz tavizi dogurur.
Hayır, ben neden konu açıyorsun derken açma manasında konuşmadım sorun olmayan bir ilişkide şikayet olmaz neyse canım bana pek sağlıklı gelmedi bu ilişki. Hakkında hayırlısı olsunÇünkü anlatabileceğim bir tek burası var. Ve elbette oldu sorunlarımız ama hallettik öncesinde. Onlar bile halledilebilirken bunu halledemedik ve tepkisi cok sert oldu
1) olmadığınız biri gibi davranmayın. (Mutlu rolü yapmalar vs..)İyi geceler.
Berbat bir ruh hali ile size yazıyorum.
Erkek arkadaşımın instagramda takip ettiği biri var. Bu kız şarkı söylüyor ama sadece videoda dudakları görünüyor. Benim erkek arkadaşım da insanların ağzına konuşma şekillerini dudaklarına çok dikkat eder. Bir insanda ilk ve tek dikkat ettiği yer orası diyebilirim . Ve ben neden bilmiyorum ama rahatsız oldum. Bunu erkek arkadaşıma söyledim.
Bana öyle bir patladı ki. Yüzü gözükse güzel diye kiskanacaktin güzel olmasa sesi güzel diye kiskanacaktin. İlla birşey bulacaksın değil mi kiskanacak diye öyle bir patladı ki bana.
ben dudaklarını görünce haz mi alıyorum ne demek istiyorsun sen felan dedi.
Kıskanmamıştım oysaki sadece rahatsız olmuştum. Ve böyle anlatması gerekmezdi. Ve en son pes ettim. Tamam dedim pes ediyorum. Madem ki bu kadar bunaldın artık seni hiç bir şekilde kıskanmıyorum bu sondu dedim.
Daha öncede gece dışarı çıkmasından rahatsız olduğumu söylemiştim defalarca. Ama anlatamadım. Gerçekten güvensizlik değil de içime sinmediğini anlatamadım. Onda da pes ettim. Artık karışmıyorum dedim.
O kadar içim acıdı ki. Dünden beri halletmiş huzurlu mutlu rolü yapıyorum. Ona demiştim ki senin içine sinmeyen seni rahatsız eden hiç birşeyin güzelliği önemi kalmazdı benim için. Onun için oluyormuş demek ki.
Bir çoğunuz beni haklı görmüyorsunuz tahmin edebiliyorum.
Bugün çok az konuştuk ve ben ona konuşabilmek için şimdi mesaj attığımda sadece 5 dakika konuştuk ve canım arkadaşlarım oyuna çağırıyor ben oyuna gidiyorum sonra konuşuruz dedi.
Bende yine gülümsedim hiç konuşamadık ve oyun mu oynuyorsun :) iyi oyunlar dedim .
İçim kan ağlıyor günüm berbat geçti.
Neden kendimi ona anlatamıyorum neden hiç tavizi yok kendisinden.
Rahatsız olmuşsam takip etmese. Bu kadar mı zor. Bugün baktım hala takip ediyor.
Ve rahatsız olduğu herşeyi onemserim. Birşeyden rahatsız olsa ben onu yapmazdım çünkü ona çok değer veriyorum.
Mutlu rolü birşey olmamış rolü yapıyorum. Ama değilim hiç değilim. Düşüncelerimin bi önemi yok sanki. Haklı yada haksız olmak umrumda değil. Biri mutsuzsa ilişkide haklı yada haksız olmanın böyle bir durumda önemi olmamalı. Ama şu anda kendimi çok yalnız hissediyorum.
Okuduğunuz için teşekkür ederim
Ya ne bilim Benim erkek arkadaşımın durduk yere takılıp izlediği youtube videoları gereksiz saçma bu kızlara niye bakıyosun ki falan diye canım sıkılıyodu Şu an benzer bi konudan kavgalıyız ben de çok doluyum Hatırlattın ağlıcam nerdeyse Neyse ağlamak da istemiyorum da Ama demek istediğim benim erkek arkadaşım o bahsettiğin kızınki gibi güzel başarılı bişeyler izlemiş olsa yine kızmıcam Ortada bi emek ve estetik zevk var sonuçta Ama ben kıskançlık yapıp tartıştığımızda da sizinkiyle aynı oluyor durum Giidiyor oyun oynuyor uyuyor falan Ben berbat oluyorum okduğunla kalıyorum Aynıyız
Banada hatalarımı sakince söylemek yerine o olmasa başka şeyi kiskanacaktin diye ateş püskürdü. Düşüncelerimi önemsemedi.1) olmadığınız biri gibi davranmayın. (Mutlu rolü yapmalar vs..)
2) kisiliginizden ödün vermeyin.
3) fedakarlık yapıyorsanız bu sizin seçiminiz, karsinizdakinden aynı şeyi beklemeyin.
4) güvenmemek için sebebiniz yoksa sıkbogaz etmeyin.
5) kendi kıymetinizi bilin. Ve kıymetinizi bilecek biriyle birlikte olun.
Hatalarınız var ama hatalarınızı düzeltmek yerine geçiştiren ve sizin ne hissettiğinizi onemsemeyen biri var. Yaşınız kaç bilmiyorum ama kendinize yazık etmeyin
Hayır yani ayrılmıştık ama çok kısa sürdü tekrar barıştık.Us the duo mu takip ettigi kiz? Bir de siz ayrilmamis miydiniz..
Sabir ve saygı yok derken biraz açabilir misinizKonularını okudum ve cidden ilişkinizde sabır ve saygı olmadığını görüyorum kendi açımdan tabi ki bu yorumum.
Birincisi canım benim ne olursa olsun bir insanı aşırı kışkırtmadıkça senin bir rahatsızlığına bu kadar patlanacağını düşünmüyorum bu patlamalarda sabırsızlık yanı tahamülünün kalmadığını kendi açımdan görüyorum.Sabir ve saygı yok derken biraz açabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?