Erkek arkadaşıma karşı çok doluyum

Ayırdım bi süre bunu düşünmek için. Bakın size bile kısacık zamanda anlatabildim kendimi.
Ki siz sert mizacı olduğunuzu söylüyorken size ifade edebildim kendimi.
Ona anlatamamak yoruyor beni. Beni üzen bu.
Teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.
Böyle tepkisiz kalıp içten içe düşünmeye devam edeceğim.
Baktım olmuyor yapılacak şey belli

Su dediginiz kiz ise altta azgin Türk erkekleri hep dudąk yorumu yapmış iğrenç
Benim erkek arkadaşım sırf sesi güzel diye takip etmiştir ona bi güvensizliğim yok. Kıskanmadım da. Ama onun buna zaafı var kiz erkek farketmez birinde ilk baktigi yer konusmasi dudaklari agiz yapısıdır ve rahatsız oldum bende. Fakat beni anlamadı

Sirf sesi guzel olduğu icin açtığına eminseniz dudak konusunu acmazdiniz bence. Bir de mantikli bir sebep olmadığı surece sizi takmamasi normal olmali diye düşünüyorum

bu arada güzel bulmuş olabilir. dikkat ettiği nokta dudaklarsa. Kıvanç tatlıtuğ'u takip ediyorum ben de mesela. Tabii ikilemde kaldım şu an. İyi ki kocamın ilk baktığı yer popo değil. Yoksa tüm kardashian ailesini takip ederdi. Şimdi kıllandım bak, tek tek kimi takip etmiş bakacağım

Yok koruma güdüsü degil canim güvensizlik bu. Kendini koruyamayacak bi kişiliğe sahipse bilemem tabii
Sadece ben uyuduğumda evinde olmasını istiyorum başka türlü içim rahat olmuyor.
Arkadaşlarını gitti yerleri biliyorum. Düzgün yerler ve düzgün insanlar. Ben çok çok korumacı biriyim .

Sadece ben uyuduğumda evinde olmasını istiyorum başka türlü içim rahat olmuyor.
Arkadaşlarını gitti yerleri biliyorum. Düzgün yerler ve düzgün insanlar. Ben çok çok korumacı biriyim .
Israr etme bence sen korumacı değil güvensiz birisin. Ne haltlar yiyor dışarıda diye düşünüyorsun. Bu arada sana hak vermistim ama ben olsam kiskanmazdim kızın dudakları güzel değil çünkü.

Israr etme bence sen korumacı değil güvensiz birisin. Ne haltlar yiyor dışarıda diye düşünüyorsun. Bu arada sana hak vermistim ama ben olsam kiskanmazdim kızın dudakları güzel değil çünkü.
Size neden birseyi ispatlama gayesinde olayım ki. Ben kendimi böyle görüyorum. Ayrıca güvenmeyeceğim Kim bilir ne haltlar yiyo diyeceğim adamı hayatımda tutmam ne gerek var yani.
Ben herkese karşı korumacı bir insanım. Bunun ısrarlık bir yanı yok. İnanmıyorsanız annem değilsiniz babam değilsiniz niye birşeyleri ispat edeyim. Hay Allahım ya :)

Eğer siz doğru ifade etmisseniz ben de doğru anlamış isem siz bu adama guvenmiyorsunuz ve bunu kendinize itiraf edemiyorsunuz
Ona gerçekten güveniyorum. Evet her zaman tedbirliyim bu yapacak diye düşündüğüm için değil geçmişten gelen bir şey. Benim öncelikle tecrübelerimde yaşadığım şeylerden ötürü.
Ve o kızı kıskanmadım. Sadece rahatsız oldum. Bu güvensiz olmamdan dolayı değil. Sadece rahatsız oldum

Guveniyorsanz bence o zaman kisitlamayin kendi korumaci yönünüzu torpulemeye calismalisiniz

Yahu komik olmasana kız başına erkek arkadaşını kimden neyden koruyacaksin? Neyse böyle böyle olgunlasacaksin zaten hadi hayırlı geceler

Yahu komik olmasana kız başına erkek arkadaşını kimden neyden koruyacaksin? Neyse böyle böyle olgunlasacaksin zaten hadi hayırlı geceler
Ben başına gideyim her gece gözetim altında dursun mu dedim ne mana yani. Ben uyurken evinde olsun diyorum sadece.
Ee uyumayarak dışarıda kalan insanlardan mi koruyor oluyorum.
Bu benim yapım. Ha bir de olgun olduğuma mi ikna edeyim :)
Teşekkür ederim

Rahatsız oldum diyorsunuz ya, zaafı var biliyorum diyorsunuz ya, bu kıskançlık aslında.
Kendi duygularınızı güzelce bir tahlil edin, ondan sonra ilişkinizde daha sağlıklı kararlar verebilirsiniz. Kıskançlık herkeste bir miktar vardır aslında, bu noktada sorun yok zaten, önemli olan bununla baş etmeye çalışmaktır.
Gerçek hayatta bir kızın ağzının içine düşerse, bundan rahatsız olup söylerseniz de, kıskanmadım ama gururum kırıldı deseniz de, bu tepkiyi verse siz yerden göğe kadar haklı olursunuz.
Ama sosyal medya söz konusuyken, ha televizyonda bir oyuncuyu bir mankeni beğenmiş izlemiş, ha sosyal medyada takip etmiş bir farkı yok ki. Olabilir sesi güzeldir, dudağı da güzeldir, kendi güzeldir, kadın erkek takip eder zaten.
Dışarı çıkma konusu ise, 4 geç bir saat elbette, endişelenip uyuyamıyorsanız anlarım. Yine de flört bu, gittiğinde kendi evine gidiyor neticede, sizin yanınıza gelmiyor, sizi yalnız bırakıp gezmiyor. Nereye gittiğini, kimlerle olduğunu biliyor ve güveniyorsanız, çok sorun etmemeye çalışın ama saat konusunu biraz öne çekmesi için sakin zamanlarınızda konuşabilirsiniz, endişeleniyorsanız.
Ancak bence başka bir sıkıntı var asıl, siz neden kendinizden çok taviz veriyorsunuz? Siz onun her dediğini kural benimser ve sizin sözlerinizin kıymeti bilinmez ise tabi ki çok mutsuz olursunuz. Kendi makul isteklerinizden taviz vermeyin siz de. Siz akşam güvendiğiniz arkadaşlarınızla güvendiğiniz bir ortamda vakit geçiremiyorsanız, bunu yapmak isteseniz kıyamet koparacaksa ciddi bir sorun var demektir bence. Çifte standartlar olmamalı ilişkide. Tamam kadın yalnız başına gece 4e kadar çıksa zaten kendi rahat edemez muhtemelen de belli bir saate kadar, güvenle eve dönebileceği ortamlara erkek arkadaşı istemiyor diye gidemiyorken, erkek istediği her deliğe girip çıkıyorsa, sıkıntı olur elbette..

Onu çok önemsiyorsun ve o da bunun farkında.O yüzden de, gayet atarlı davranıp , arkadaşlarıyla oyuna gidebiliyor.Beş dakika konuşmak yetiyor. Onu yeterince önemsmeyen bi hatun olsaydın, inan daha tavizkar davranırdı.Bundan sonra hiç olmazsa, biraz öyle görün.Öyle olamasan bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…