Çünkü gece 4 e kadar dışarıda olunca içim rahat etmiyor. Koruma iç güdüsü .Rahatsız olduğun halde takip etmesi sana saygısızlık gerçekten. Dışarı çıkmasına niye laf ediyorsun? Pavyona falan mi gidiyor adam
Ayırdım bi süre bunu düşünmek için. Bakın size bile kısacık zamanda anlatabildim kendimi.Yargilamadim" son olmazsın belki " dedim sanırım belkiden sonra virgül koymadığımdan yanlış anladın. Ben evliyim tabiki rahatsız olacagim seyleri esimin yapmasini istemem bende onunkileri yapmamaya çalışırım tabi biyere kadar buda . Ama kalkıp ne boyuta varacaği belli olmayan (yada ilerisi dusunulmeyen) bir ilişki icerisinde böyle hassasiyet gösterilmemesi gayet normal diyorum. Eğer sizinle ortak paydada buluşmak isteseydi anlaşmak isteseydi bunu yapardı.
Ki bende mizacı sert bir insan sayılırım ama eşim için bende kendimden biseyler feda edebiliyorum. Gerekirse kizilca kiyamet kavgada ediyoruz ama ortak bir noktada bulusuyoruz en sonunda. Cunku anlaşmak istiyorum. :) karsilikli olur bu.
O inatla bunu yapmak istemiyorsa gozundeki yerini bikere daha düşün.
İnanın kıskanmıyorum sadece erkek arkadaşımın zaafı olan bir konuda ve sadece bu konunun olduğu videoları var. Rahatsız oldum .Vaaaayyyy instagramı sallayan kız
Benim erkek arkadaşım sırf sesi güzel diye takip etmiştir ona bi güvensizliğim yok. Kıskanmadım da. Ama onun buna zaafı var kiz erkek farketmez birinde ilk baktigi yer konusmasi dudaklari agiz yapısıdır ve rahatsız oldum bende. Fakat beni anlamadıSu dediginiz kiz ise altta azgin Türk erkekleri hep dudąk yorumu yapmış iğrenç
Yok koruma güdüsü degil canim güvensizlik bu. Kendini koruyamayacak bi kişiliğe sahipse bilemem tabiiÇünkü gece 4 e kadar dışarıda olunca içim rahat etmiyor. Koruma iç güdüsü .
Sirf sesi guzel olduğu icin açtığına eminseniz dudak konusunu acmazdiniz bence. Bir de mantikli bir sebep olmadığı surece sizi takmamasi normal olmali diye düşünüyorumBenim erkek arkadaşım sırf sesi güzel diye takip etmiştir ona bi güvensizliğim yok. Kıskanmadım da. Ama onun buna zaafı var kiz erkek farketmez birinde ilk baktigi yer konusmasi dudaklari agiz yapısıdır ve rahatsız oldum bende. Fakat beni anlamadı
Sadece ben uyuduğumda evinde olmasını istiyorum başka türlü içim rahat olmuyor.Yok koruma güdüsü degil canim güvensizlik bu. Kendini koruyamayacak bi kişiliğe sahipse bilemem tabii
Israr etme bence sen korumacı değil güvensiz birisin. Ne haltlar yiyor dışarıda diye düşünüyorsun. Bu arada sana hak vermistim ama ben olsam kiskanmazdim kızın dudakları güzel değil çünkü.Sadece ben uyuduğumda evinde olmasını istiyorum başka türlü içim rahat olmuyor.
Arkadaşlarını gitti yerleri biliyorum. Düzgün yerler ve düzgün insanlar. Ben çok çok korumacı biriyim .
Size neden birseyi ispatlama gayesinde olayım ki. Ben kendimi böyle görüyorum. Ayrıca güvenmeyeceğim Kim bilir ne haltlar yiyo diyeceğim adamı hayatımda tutmam ne gerek var yani.Israr etme bence sen korumacı değil güvensiz birisin. Ne haltlar yiyor dışarıda diye düşünüyorsun. Bu arada sana hak vermistim ama ben olsam kiskanmazdim kızın dudakları güzel değil çünkü.
Ona gerçekten güveniyorum. Evet her zaman tedbirliyim bu yapacak diye düşündüğüm için değil geçmişten gelen bir şey. Benim öncelikle tecrübelerimde yaşadığım şeylerden ötürü.Eğer siz doğru ifade etmisseniz ben de doğru anlamış isem siz bu adama guvenmiyorsunuz ve bunu kendinize itiraf edemiyorsunuz
Guveniyorsanz bence o zaman kisitlamayin kendi korumaci yönünüzu torpulemeye calismalisinizOna gerçekten güveniyorum. Evet her zaman tedbirliyim bu yapacak diye düşündüğüm için değil geçmişten gelen bir şey. Benim öncelikle tecrübelerimde yaşadığım şeylerden ötürü.
Ve o kızı kıskanmadım. Sadece rahatsız oldum. Bu güvensiz olmamdan dolayı değil. Sadece rahatsız oldum
Yahu komik olmasana kız başına erkek arkadaşını kimden neyden koruyacaksin? Neyse böyle böyle olgunlasacaksin zaten hadi hayırlı gecelerSize neden birseyi ispatlama gayesinde olayım ki. Ben kendimi böyle görüyorum. Ayrıca güvenmeyeceğim Kim bilir ne haltlar yiyo diyeceğim adamı hayatımda tutmam ne gerek var yani.
Ben herkese karşı korumacı bir insanım. Bunun ısrarlık bir yanı yok. İnanmıyorsanız annem değilsiniz babam değilsiniz niye birşeyleri ispat edeyim. Hay Allahım ya :)
Buna gerek kalmadı zaten :) Artık hiç birseyi ne karışmıyorum. Karismayacagim da :)Guveniyorsanz bence o zaman kisitlamayin kendi korumaci yönünüzu torpulemeye calismalisiniz
Bu bir çözüm olmaz sadece sizi uzerBuna gerek kalmadı zaten :) Artık hiç birseyi ne karışmıyorum. Karismayacagim da :)
Ben başına gideyim her gece gözetim altında dursun mu dedim ne mana yani. Ben uyurken evinde olsun diyorum sadece.Yahu komik olmasana kız başına erkek arkadaşını kimden neyden koruyacaksin? Neyse böyle böyle olgunlasacaksin zaten hadi hayırlı geceler
Rahatsız oldum diyorsunuz ya, zaafı var biliyorum diyorsunuz ya, bu kıskançlık aslında.Benim erkek arkadaşım sırf sesi güzel diye takip etmiştir ona bi güvensizliğim yok. Kıskanmadım da. Ama onun buna zaafı var kiz erkek farketmez birinde ilk baktigi yer konusmasi dudaklari agiz yapısıdır ve rahatsız oldum bende. Fakat beni anlamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?