Neden? Orta yolu bulmamak. Kesin bir şekilde tepki verip ilişkiye zarar vermek mi iyi yapmak . İyi buyrun sevin ne deyimIyi yapiyor bence. Sevdim
Yahu bir de yardım etme gibi çözüm gibi bir derdiniz olsa tek cümleyle yorum yapmaz yardımcı olmaya çalışırsınız. Haksızsam bile yanlış yapıyorsun der yol gösterirsiniz. Niyetiniz belli.Iyi yapiyor bence. Sevdim
Evet haklı olabilirsiniz tabiki. Teşekkür ederim yorumunuz için. En azından yardım kaygısı güden yararlı bir yorum yaptınızBirincisi canım benim ne olursa olsun bir insanı aşırı kışkırtmadıkça senin bir rahatsızlığına bu kadar patlanacağını düşünmüyorum bu patlamalarda sabırsızlık yanı tahamülünün kalmadığını kendi açımdan görüyorum.
Neden? Orta yolu bulmamak. Kesin bir şekilde tepki verip ilişkiye zarar vermek mi iyi yapmak . İyi buyrun sevin ne deyim
Rica ederim dediğimi yanlış anlama ama burası bir forum ve herkesin yorum yapabileceği bir platform o yüzden sinirlenmemen gerek tabi ki sevmediğimiz yorumlar çıkabilir herkesin karşısına olgunlukla karşıla :) yoksa sinirlerin çok gerilir herkesin fikri kendinedir ,umarım sevgilinle olayların düzelir ya da güzel bir başlangıç yapman dileği ile...Evet haklı olabilirsiniz tabiki. Teşekkür ederim yorumunuz için. En azından yardım kaygısı güden yararlı bir yorum yaptınız
Sorun da bu kıskanmadım ki rahatsız oldum sadece.Sanırım bahsettiğin hesabı biliyorum. Ama ondan da kıskanılmaz sanki. Tamam kıskanılır da adamın aklı ermemiştir, neden bu kadar kafayı taktığını.
Yok ben size zaten fikir almak amaçlı sordum. Çünkü dışarıdan bir göz her zaman iyidir. Ama burada yardımcı olmak gibi bir derdi olmayan insanların yorum yapıp demoralize etmeye çalışma çabasını anlayamıyorum.Rica ederim dediğimi yanlış anlama ama burası bir forum ve herkesin yorum yapabileceği bir platform o yüzden sinirlenmemen gerek tabi ki sevmediğimiz yorumlar çıkabilir herkesin karşısına olgunlukla karşıla :) yoksa sinirlerin çok gerilir herkesin fikri kendinedir ,umarım sevgilinle olayların düzelir ya da güzel bir başlangıç yapman dileği ile...
Herkes farklı bir ütopyada ,bazen ben bile yapıyorumdur belki kendimden bile şüphelendim şuanYok ben size zaten fikir almak amaçlı sordum. Çünkü dışarıdan bir göz her zaman iyidir. Ama burada yardımcı olmak gibi bir derdi olmayan insanların yorum yapıp demoralize etmeye çalışma çabasını anlayamıyorum.
Ben emrime amade biri aramıyorum ki. Ben benim fikirlerimi önemseyen rahatsızlık duyduğum konularda hassasiyet gösteren birini arıyorum. Ve bu da pek çok kadının istediği şey.İlk sevgilisi degilsin muhtemelen ve sonda olmassın belki adam her hayatina aldigi ve flört ettigi hatunun emrine amade olmuyor demekki. Ya da karakteri böyle..
Ben emrime amade biri aramıyorum ki. Ben benim fikirlerimi önemseyen rahatsızlık duyduğum konularda hassasiyet gösteren birini arıyorum. Ve bu da pek çok kadının istediği şey.
İlk yada son bunu biz bilemeyiz. Olmazsın demekte çok komik bir yargı açıkçası. Buna karşılık olarak olurum demem gibi.
Siz sizin fikirlerinizi onemsemeyen sizin rahatsızlık duyduğunuz konularda hassas olmayan ve çözüm aramak yerine sert çıkan birini isteyebilirsiniz. Bu sizin kişisel seçiminiz.
Benim kişisel seçimim ise bu. Önemsemediğini hissettim kırıldım ve üzüldüm. Bence bu bir karakter meselesi değil bu yanlış bir davranış. Ve ben erkek arkadaşımın özünün bu olmadığını biliyorum.
Siz iyi yapmış sevdim diye düşünebilirsiniz bu çok normal. Ama benim değer yargılarım ilişkide üzülen bir taraf olduğunda kişilikten ödün vermeden karşı tarafın rahatsız olduğu bir konuda rahatsızlığını ortadan kaldırmak.
Ben bu insan çok mutsuzken çok mutluyken morali bozukken yada en heyecanlı olduğu anlarda yanındaydım. Bir hesabı takip etmeyi bırakmak bu kadar zor olmamalıydı. Kırıldığım incindiğim nokta da bu .
Ekinberil'i diyo bence.Us the duo mu takip ettigi kiz? Bir de siz ayrilmamis miydiniz..
Ekinberil'i diyo bence.
Tamamen sacmalik. Zaten kizin sayfasi acik. Takip etmese bile yine girer bakar. Ergen misin?
Ergenim ablacım. Boş zamanlarımda da One direction dinliyorum. Çünkü Zayn Müslümandı tmm mi ?Ekinberil'i diyo bence.
Tamamen sacmalik. Zaten kizin sayfasi acik. Takip etmese bile yine girer bakar. Ergen misin?
Halil söyletmez sadece ağzını çekerek video atsaydı ve ben insanlarda en çok ağıza dikkat etseydim ve buna kızmak değil de rahatsız olsaydı benim için Halil soyletmezin bi önemi olmazdıekin beril diye düşündüm ben de. Adam da sana hailil söyletmezi neden takip ediyorsun diye kızsa olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?