Erkek arkadaşıma karşı çok doluyum

Evet haklı olabilirsiniz tabiki. Teşekkür ederim yorumunuz için. En azından yardım kaygısı güden yararlı bir yorum yaptınız

Neden? Orta yolu bulmamak. Kesin bir şekilde tepki verip ilişkiye zarar vermek mi iyi yapmak . İyi buyrun sevin ne deyim

İlk sevgilisi degilsin muhtemelen ve sonda olmassın belki adam her hayatina aldigi ve flört ettigi hatunun emrine amade olmuyor demekki. Ya da karakteri böyle..

Sanırım bahsettiğin hesabı biliyorum. Ama ondan da kıskanılmaz sanki. Tamam kıskanılır da adamın aklı ermemiştir, neden bu kadar kafayı taktığını.

Evet haklı olabilirsiniz tabiki. Teşekkür ederim yorumunuz için. En azından yardım kaygısı güden yararlı bir yorum yaptınız
Rica ederim dediğimi yanlış anlama ama burası bir forum ve herkesin yorum yapabileceği bir platform o yüzden sinirlenmemen gerek tabi ki sevmediğimiz yorumlar çıkabilir herkesin karşısına olgunlukla karşıla :) yoksa sinirlerin çok gerilir herkesin fikri kendinedir ,umarım sevgilinle olayların düzelir ya da güzel bir başlangıç yapman dileği ile...

Yok ben size zaten fikir almak amaçlı sordum. Çünkü dışarıdan bir göz her zaman iyidir. Ama burada yardımcı olmak gibi bir derdi olmayan insanların yorum yapıp demoralize etmeye çalışma çabasını anlayamıyorum.

Herkes farklı bir ütopyada ,bazen ben bile yapıyorumdur belki kendimden bile şüphelendim şuan

O rahatsız olduğunda sen direk siliyorsan, sen rahatsız olduğunda adamın umru değilse, bu adam senin için Doğru kişi değildir.
Açık, net!!! Bence ilişkiyi bitir, daha rahat izlesin kadın dudaklarını

İlk sevgilisi degilsin muhtemelen ve sonda olmassın belki adam her hayatina aldigi ve flört ettigi hatunun emrine amade olmuyor demekki. Ya da karakteri böyle..
Ben emrime amade biri aramıyorum ki. Ben benim fikirlerimi önemseyen rahatsızlık duyduğum konularda hassasiyet gösteren birini arıyorum. Ve bu da pek çok kadının istediği şey.
İlk yada son bunu biz bilemeyiz. Olmazsın demekte çok komik bir yargı açıkçası. Buna karşılık olarak olurum demem gibi.
Siz sizin fikirlerinizi onemsemeyen sizin rahatsızlık duyduğunuz konularda hassas olmayan ve çözüm aramak yerine sert çıkan birini isteyebilirsiniz. Bu sizin kişisel seçiminiz.
Benim kişisel seçimim ise bu. Önemsemediğini hissettim kırıldım ve üzüldüm. Bence bu bir karakter meselesi değil bu yanlış bir davranış. Ve ben erkek arkadaşımın özünün bu olmadığını biliyorum.
Siz iyi yapmış sevdim diye düşünebilirsiniz bu çok normal. Ama benim değer yargılarım ilişkide üzülen bir taraf olduğunda kişilikten ödün vermeden karşı tarafın rahatsız olduğu bir konuda rahatsızlığını ortadan kaldırmak.
Ben bu insan çok mutsuzken çok mutluyken morali bozukken yada en heyecanlı olduğu anlarda yanındaydım. Bir hesabı takip etmeyi bırakmak bu kadar zor olmamalıydı. Kırıldığım incindiğim nokta da bu .

Ben seni cok iyi anliyorum sadece senin sevme seklinle onun sevme sekli farkli.Bu hepimiz icin gecerli.Bu seni sevmedigi daha az deger verdigi anlamina gelmiyor.En azindan boyle olmasini umut ediyorum.
Bende benzer durumdayim cunku

Yargilamadim" son olmazsın belki " dedim sanırım belkiden sonra virgül koymadığımdan yanlış anladın. Ben evliyim tabiki rahatsız olacagim seyleri esimin yapmasini istemem bende onunkileri yapmamaya çalışırım tabi biyere kadar buda . Ama kalkıp ne boyuta varacaği belli olmayan (yada ilerisi dusunulmeyen) bir ilişki icerisinde böyle hassasiyet gösterilmemesi gayet normal diyorum. Eğer sizinle ortak paydada buluşmak isteseydi anlaşmak isteseydi bunu yapardı.
Ki bende mizacı sert bir insan sayılırım ama eşim için bende kendimden biseyler feda edebiliyorum. Gerekirse kizilca kiyamet kavgada ediyoruz ama ortak bir noktada bulusuyoruz en sonunda. Cunku anlaşmak istiyorum. :) karsilikli olur bu.
O inatla bunu yapmak istemiyorsa gozundeki yerini bikere daha düşün.

Rahatsız olduğun halde takip etmesi sana saygısızlık gerçekten. Dışarı çıkmasına niye laf ediyorsun? Pavyona falan mi gidiyor adam

amaaan bu kıskançlığın bir ilacı olsa, hoop içsek o an kuş gibi olsak. Hayır, olan bize oluyor. Sanki karıyı kızıyı biz takip etmişiz gibi işte vay efendim hastasın sen, yok abartma, eeeehh bunaltmalar falan. Kıskançlık bir organ olsa aldırırdım yemin ederim.

Ekinberil'i diyo bence.

Tamamen sacmalik. Zaten kizin sayfasi acik. Takip etmese bile yine girer bakar. Ergen misin?
Ergenim ablacım. Boş zamanlarımda da One direction dinliyorum. Çünkü Zayn Müslümandı tmm mi ?
Bi bitmediniz .
Hadi diyelim ki ben olgun davranmıyorum ergen diyerek aşağılama güdünüz neden?

ekin beril diye düşündüm ben de. Adam da sana hailil söyletmezi neden takip ediyorsun diye kızsa olur mu
Halil söyletmez sadece ağzını çekerek video atsaydı ve ben insanlarda en çok ağıza dikkat etseydim ve buna kızmak değil de rahatsız olsaydı benim için Halil soyletmezin bi önemi olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…