Erkek arkadaşıma karşı vicdansızım neden yaaaa ? Sorunlumuyum ben

erkek arkadaşının maşallahı var valla...ama dikkat et biraz daha böyle yaparsan nazar değer

Şimdi bazı arkadaşlar kızacak ama, tebrik ederim seni iradenden dolayı, biraz fazla kaçmış ama asıl senin gibi davranınca kıymet biliyor erkekler. Ama yine de az biraz frenleyebilirsin kendini, aldığı çiçeği çöpe atmak filan biraz fazla kaçmış, hakarete varan, onun erkeklik gururunu incitecek davranışlardan kaçın. Onun dışında hep seni kaybetmekten korksun, süper böyle devam et. Çok kıymet bilip, el üstünde tutunca totoları havaya kalkıyor, kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıp gözlerini hemen dışarı çeviriyorlar. Erkek milletine böylesi müstahak.

Bu dediklerin çok tanıdk. Bende sevgilimi çook seviyorum ama bende senin gibiydim. Sevgilim alttan aldıkça beni pohpohladıkça ben şımardım üstüne gittim en önemsiz tartışmaları çok uzattım. Sonra bi nedenden ayrıldık arada sevgi vardı üstelik. Bu davranışlarımdan dolayı ya yıprandık ne yalan söyliyim. Bi süre ayrı kaldık ben köpek gibi pişman oldum insan ayrı kalınca düşünmek için çok vakti oluyo gerçekten bizim tartışma konularımız hep çok basit sebeplerdi ve bu salak sebepler yüzünden o güzel vakitlerimizi harcadığıma o kadar üzüldüm ki. Sonra barıştık tekrar ben de hatalarımı çok iyi anlamıştım o da. Barışalı baya bi süre oldu şimdi o da dikkat ediyo davranışlarına ben de tartışmaları uzatmayıp normal insanlar gibi konuşarak tatlı dille çözmeye çalışıyorum. Çünkü o da bana karşo hep çok kibardı en sert tartışmalarda bile sesini yükseltmemeye çalışır hep aşkım canım diye konuşup halleder. Aramız eskisinden daha iyi ve çok mutluyuz çünkü birbirimizin kıymetini iyi anladık ayrı olduğumuz sürede. Benden sana tavsiye sevgilinş gerçekten seviyosan hemen bu şımarıklığı bırak. Ayrılınca bi daha barışamamak var çünkü. Emin ol çocuğu bıktırırsan çok pişman olucaksın bu şımarıklığını hatırlayıp. Hemen kendine çekidüzen vermelisin bu dönemde böyle sabırlı ve kıymet veren erkek bulmak çok zor sen de kıymetini bil

ay niye boyleyim ben ya, cok da seviliyorum ustelik!
yalan soyluyorsun.. (fake demekten usandim da..)
bi kere bu dediklerini yapan kisinin karakteri olur bu ve rahatsiz olmayi birak farkinda bile olmaz.. bir de gelip buraya konu acmaz.. zira bu, vicdani gosterir.. hic degilse, cok seviyorum filan deme.. insan sevmeyip kendini seven birine belki o iliskiyi istemediginden yapar boyle..
yeme bizi

şu yazdıklarınla içimi acıttın

Ne güzel yazmışsın

sen öp başına koy o adamı :) maşallah diyim allah nazardan saklasın sizi.keklemiyo bence çok seviyooo

kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim ben.sadece neden böleyim diye yardım almaya çalışıyorum belki benim gibi olanlar vardır diye ki görüyorumki var.ortak paylaşımda bulunmak istedim okadar inanıp inanmak size kalmıs yinede sağol

Başka erkek olsa küfürü basar çeker giderdi ewet...

İşte size de tam öyle bir erkek lazım ki, anca ozaman anlarsınız..

Erkek arkadaşınız sizin üstünüze düştükçe egonuz tavan yapmış...

Egonuz tavan yaptıkça da kabarmışsınız da kabarmışsınız...

Size kaybetme korkusu verilmeli...

Ve erkek arkadaşınızı sewmiyorsunuz, çocuğa yazık etmeyin oda bir insan sonuçta...

Siz kendinize maço birini ve size değer vermeyen birini bulmanızı tavsiye ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…