ikimzde 25 yaşındayız niye sordun ??Yasin kac canim? Nisanlin kac yasinda?
ikimzde 25 yaşındayız niye sordun ??
Yasin kac canim? Nisanlin kac yasinda?
Erkek arkadasinin burcu ne?
neden yıllara rakamlara bu kadar önem veriyorsun ki :)Merak ettim canim. Allah daim etsin, ne zamandir birliktesiniz?
Bir kerede başka birşey sorda dişimi kırayım!!
Bu dediklerin çok tanıdk. Bende sevgilimi çook seviyorum ama bende senin gibiydim. Sevgilim alttan aldıkça beni pohpohladıkça ben şımardım üstüne gittim en önemsiz tartışmaları çok uzattım. Sonra bi nedenden ayrıldık arada sevgi vardı üstelik. Bu davranışlarımdan dolayı ya yıprandık ne yalan söyliyim. Bi süre ayrı kaldık ben köpek gibi pişman oldum insan ayrı kalınca düşünmek için çok vakti oluyo gerçekten bizim tartışma konularımız hep çok basit sebeplerdi ve bu salak sebepler yüzünden o güzel vakitlerimizi harcadığıma o kadar üzüldüm ki. Sonra barıştık tekrar ben de hatalarımı çok iyi anlamıştım o da. Barışalı baya bi süre oldu şimdi o da dikkat ediyo davranışlarına ben de tartışmaları uzatmayıp normal insanlar gibi konuşarak tatlı dille çözmeye çalışıyorum. Çünkü o da bana karşo hep çok kibardı en sert tartışmalarda bile sesini yükseltmemeye çalışır hep aşkım canım diye konuşup halleder. Aramız eskisinden daha iyi ve çok mutluyuz2 senelik birlikteliğim var. En ufak sorunu don lastiği gibi uzatıyorum.telefonlarımı kapatıyorum,yazdıklarını okuyup inatla cevap vermiyorum.üstüne bide yanyanayken konusmuyorum.haksızda olsam haklıymıs gibiyim.bütün gün konusmasam konuşmam.sanki düşmanım öyle inatçı oluyorumki.karşımda yalvarıyo çiçek alıyo gözü önünde çöpe atıyorum.haketmiyo yaptıklarım içim acıyo ama üzmekten zevk alıyorum sanki.ben bu çocuğa niye acımasızım böle yaa napıcam kendimle değişemiyorum.başka erkek olsa küfürü basar çeker gider ama sabrediyo.çok seviyorum çok seviliyorum niye böle davrandığımı anlamıyorum.düzgün davranıyım diyorum o an yazık diyorum napıyosun sen diyorum kendime ama yok konusamıyorum iyi olamıyorum ay ağlıcam niye böleyim ben
aminn inşallah sağol 3 yıl olduMerak ettim canim. Allah daim etsin, ne zamandir birliktesiniz?
ay niye boyleyim ben ya, cok da seviliyorum ustelik!2 senelik birlikteliğim var. En ufak sorunu don lastiği gibi uzatıyorum.telefonlarımı kapatıyorum,yazdıklarını okuyup inatla cevap vermiyorum.üstüne bide yanyanayken konusmuyorum.haksızda olsam haklıymıs gibiyim.bütün gün konusmasam konuşmam.sanki düşmanım öyle inatçı oluyorumki.karşımda yalvarıyo çiçek alıyo gözü önünde çöpe atıyorum.haketmiyo yaptıklarım içim acıyo ama üzmekten zevk alıyorum sanki.ben bu çocuğa niye acımasızım böle yaa napıcam kendimle değişemiyorum.başka erkek olsa küfürü basar çeker gider ama sabrediyo.çok seviyorum çok seviliyorum niye böle davrandığımı anlamıyorum.düzgün davranıyım diyorum o an yazık diyorum napıyosun sen diyorum kendime ama yok konusamıyorum iyi olamıyorum ay ağlıcam niye böleyim ben
Canım arkadaşım ilk hafif dalgaya alarak söyledim ama sana kendi başımdan geçen olayı anlatıyım da yol yakınken dönersin belki.
Ben her hatasını affettim,peşinden koştum,hep iyi oldum hep hep hep.Dedirttim ki ona bu kız benden vazgeçmez.Kaybetme korkusu vermedim.Yani erkek arkadaşının yaptığı herşeyi yaptım bende.
Vazgeçmez sanıyorsunuz ya gitmez sanıyorsunuz ya.Vazgeçtim ve gittim.O da vazgeçecek ve gidecek.
Bir insanı sebepsizce üzmeyin.Sevmiyorsanız kalmayın yanında be.Sen hiç üzülenin tarafında oldun mu? Gitmemek için bahaneler arayanın tarafında oldun mu? Sevmiş ya sevmese katlanır mı sana. Sevmiyorsan git arkadaşım.Bırak gitte başkalarına inanacak ufacıkta olsa bir umudu kalsın.Onu bari tüketme.
Canım arkadaşım ilk hafif dalgaya alarak söyledim ama sana kendi başımdan geçen olayı anlatıyım da yol yakınken dönersin belki.
Ben her hatasını affettim,peşinden koştum,hep iyi oldum hep hep hep.Dedirttim ki ona bu kız benden vazgeçmez.Kaybetme korkusu vermedim.Yani erkek arkadaşının yaptığı herşeyi yaptım bende.
Vazgeçmez sanıyorsunuz ya gitmez sanıyorsunuz ya.Vazgeçtim ve gittim.O da vazgeçecek ve gidecek.
Bir insanı sebepsizce üzmeyin.Sevmiyorsanız kalmayın yanında be.Sen hiç üzülenin tarafında oldun mu? Gitmemek için bahaneler arayanın tarafında oldun mu? Sevmiş ya sevmese katlanır mı sana. Sevmiyorsan git arkadaşım.Bırak gitte başkalarına inanacak ufacıkta olsa bir umudu kalsın.Onu bari tüketme.
Aslinda daha cok o bana ve simarikliklarims katlaniyor...
Bazen düsünüyorum allahim onu haketmek icin ne yaptim ben diye...
Bazen cocuk gibi nazlanirim of demez en ufak seye kirilirim gönlümü almak icin yapmadigi kalmaz...
Cocuklari gezdirir vakti olunca kafani dinle der getirince aman kosun kosun gelin gec kaldiniz der surat asarim baslar anlatmaya askim hava soguk ondan bide kücük arabada uyuyakaldi kiyamadim falan.. Baskadi olsa götürmüyom lan kadina bak begenmiyo birde der :) gül alir ucuza kacmisin derim ertesi gün pahali bi cicekle gelir ecis bücüs bisey bak bu ucuz degil su kadar para verdim der :) baskasi olsa yok sana cicek micek der :)
Kilo aldim (iki sezaryen dogum) dombili oldum ciktim derim yok askim sana kilo yakisior zayifkenki halini pek begenmiodum der :) brehh breehhhh....
Ya beni gercekten coook seviyor yada fena halde kekliyor delidir ne yapsa yetidir diye...
Annemde uyariyor bu hep böyle gitmez bi ceki düzen ver kendine koca kadin oldn Ne bu adam seni kiricam üzücem diye bir hal oluyor fazla cekmrz diyor ama 5,5 sene oldu Allaha sükür
Ama bazen derim esime bana katlandigin icin cok sevaplar aliyosundur diye. Oradini allah bilir ben senden raziyim der
Bu konu fake, inandırıcı gelmedi.
Ilk yorumdan itibaren saçma geldi konu, kimse kendini bu kadar haksız görmez, ardından gelip burada yorumlardan sonra haklısınız falan yazmaz.
Arkadasın bazı yorumlarını okudum, hep düz cevaplar, bir bayan bu kadar düz yorum yapmaz genellikle, konu sahibinin erkek olabileceğini bile düşünüyorum,
Ya da dalgasına açılmış bir konu, belki öyle de olmayabilir ama ben böyle düşünüyorum.
Yaslariniz kac?
Yasin kac canim? Nisanlin kac yasinda?
Erkek arkadasinin burcu ne?
ikimzde 25 yaşındayız niye sordun ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?