- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
- Konu Sahibi yenidunyaperisi
yukarıdakı buyuk yorumda kı yazılanlar bana gore gurursuzluktur
ben yapmam
ne verırım cok nede karsımdakini ''dümdüz söyliyeyim'' - yolmam . ne demek 300 liralık kot degerli olacak ne kadar aşağılık bir benzetme bunlar
tamam para yedırmesınkullandırmasın onu gecıcemde sonrasındakı anlatılan hersey gurursuzluktur
Ben bu yorumu kendim yapmadim bir kitapta okumustum ve gercekten katiliyorum. Ilhan uckan in kitaplarindan biri olabilir emin degilim.Tespit gercekten dogru insan daha fazla para harcadigi bir urunun ustune daha cok dusuyor aman cok zorluklarla aldim ucuz degil deyip sakiniyor.
Ayni sekilde erkekleride maddi manevi efort sarfettirmek lazim.Oyle olmasa niye millet sira sira bilezikler yatak odasi takimim sole boyle olsun diye isteklerini siralasin evlenirken? Ben onceden gerizekaliymisim yapmadim sonrada gozum acildi simdi yapiyorum. Gec bile kalmisim siz gurursuzluk deyin. Evli ve oncesinde nisanlim oldugum insandan veya cok uzun sure beraber oldugum erkek arkadasimdan istedim bunlari iki gunde tanistigim insandan degil. Ben kendimde alabilirdim ama amac benim icin karsimdaki insanin birseyler yapmasi.
Ustelik zorla aldirmadim sunu bunu begendim dedim teklif edildi alindi. Veya ben istedigim sectim alisveris yaptim odendi. Veya bunu begendim alabilir miyiz acaba dedim alindi. Herhalde karsi tarafa kotu gelse almam der almazdi kimseyi zorlamadim ki. Dedigim gibi 6 yilda 2 erkekten bahsediyorum ve gercekten alisveris yapmayi cok seviyorum benimde hosuma gittigini bildikleri icin beni kirmazlardi.
Siz yaptirmayin bu yolmak degil erkeklerin bile kizlardan ne talepleri var bu devirde,borc isteme,hesaba dahil etme kimisi bak kredi bile cektirtmek istiyor?? ben bisey istemisim cok mu. Bu arada bende surekli hediye alan jest yapan bi insandim buna ragmen genede erkegin bayandan daha fazla yapmasi gerektigine inaniyorum. benim beraber oldugum kisilerin hosuna gidiyordu sizin beraber oldugunuz esiniz/nisanliniz/sevgiliniz kabul etmiyorsa yolundugunu dusunuyorsa yapmayin o zaman.Benim huyum boyle artik tecrube mi desek !!! Eski esimle nisanliyken bana dokunmuyor demisti. Eski erkek arkadasimda sana bu kadar seyi almamin tek sebebi sana her bisey aldigimda cocuk gibi sevinip gozunde parlama oluyor sirf bunu gormek icin ne istesen alirim demisti. Zorlama yolma yok. Amma velakin ipleri siki tutamadik iste orasi ayri konu

Hic gurursuz oldugumu dusunmuyorum.
Son düzenleme: