- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
- Konu Sahibi yenidunyaperisi
yorumları oudum ve bende yazıcam yani.............
MİSS sana yazdılarının sadece %10 luk kısmına katılabiliorum maalesef
öncelikle ot örneği vermişisin 30 tl lik kotla 300 tl li kotun sendeki değeri aynı olurmu demişsin:) biz mal diiliz eşya diiliz önce bunda hemfikir olalım:)
sonrada eğer kota gelirsek evet benimde gözümdeki değeri aynı olmaz vedeeeeee 300 tl lik kottan üstün performans beklerim:) yani 30 tl lik kot üstüme oturmazsa sorun yapmam ama 300 tl lik kot istediğim gibi olmalı bana sonuna kadar hizmet etmeli kolay eskimemeli vs vs...
eğer bi erkek ciddi anlamda hediye boyutunun dışında para harcıosa ondan beklentileride farklı olur:) neden buna para harcadım ve istelerimi verebilmeli diye düşünür:) anlatabildimmi:)
benimde annanem bana ne derdi biliomuusn MİSS ''aman yavrum sakın bi erkekten para pul isteme o sana para verir seni öpmek ister elini tutmak ister''
ona hayır dediğinde buna ısrarla devam etme hakkını kendinde görmesin derdi:) buda başka bi annane yorumu:)
ben eşimle sevgiliyken öğrenciydim eşimde çalışıodu ve eşime kota koymuştum bana hediye alçaksan 50 tl yi geçmicek derdim
neden çünkü ben kendi bütçemle ona en fazla 50 tl lik hediye alabilirdim:)
ha yemeğe giderdik öderdi gezmeye giderdik öderdi çalışıodu çünkü yani ben öğrenci halimle ödesem yada bana ödetse o zman zaten başka şeyler düşünürdüm:)
hiç isteklerimde olmadı:) iponlar tabletler tv ler falan fistan
bunun yanında o beni güzel bi yemeğe götürdüyse bende onu öğrencilerin takıldığı ucuz bi yere götürüodum benmle oturup 3 tl lik döner yiyodu :) ama bende ona öğrenci bütçemle yapabileceğimin en iyisini yapıodum:)
sonra çalışmaya başladım okul bitti nişanlandık hediye limitimiz 200 tl ye çıktı:)
o kotayı ikimizde aşmıoduk :) ve nişanlı olduğumuz halde 3 hesabı o ödediyse 1 hesabı ben ödüodum :)
bunlar katılmadığım noktalar
katıldıklarım ise şu bi kadın evet fedakarlık yapmalı karşındaki insansa bunu anlıosa yapmalı ama bu fedakarlığında sınırı olmalı
yani eğer kendinden bi şeyler vermeye başladıysa orda durmalı
verdikleri sadece lüks olan şeyler olmalı
bi erkekle evlenilcekse eğer o erkek tek başına evi gçeindirebilcek sorumluluta olmalı mesela ben çalışmasam eşim evi geçindirebilir Allah korusun ölümü kalımı var o çalışamasa benim paramlada bu ev döner:) ikimizde birey olarak varız ben ne kadar fedakarlık yapıosam karşımdanda onu beklerim eşimde yapıyomu?
ben kendime bi kazak almıosam aman biriktirelim diosam oda aynını yapıomu? yapıosa bende yaparım ama yoooooooooook yapmosa orda dururm hep ver olmaz
vede bi insan eğer kendi kıymetini biliosa önce kendini seviosa onu herkes sever herkes değer verir...... insan değerini kendi belirler ama
BU DEĞERİN KARŞILIĞI HERHANGİ Bİ RAKAM DİİLDİR MİSSCİM:)
Valla ben yapmiyorum arkadasim erkeklere mustahak vur sirtlarina odunu. Beter olsunlar... benim gibilerde lazim ki birileri hadlerini bildirsin. Ben gibi cadilar olmsa adalet nasil saglancak. Merak etmeyin bende ayrilan iyi adam oluyo zaten