- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
- Konu Sahibi yenidunyaperisi
Sende haklısın =))
Para konusunda benim annemden gelen ön yargılarım var, asla erkeğe muhtaç olma, parasını yiyip konuşmasına izin verme gibi =))
Birde bu söylediğim uzun süreli ilişkiler için tabi, yoksa üç günlük adama emek verilmez. Karşındakinden emin olmak lazım. Ama ben bu konularda ezilmeyi sevmiyorum, şu an ki ilişkimde çok güzel bir maddi dengemiz var, bu biraz da kişilik meselesi sanırım. Para konusunda çingenelik yapan biriyle beraber olamam, harcarken çok hesap yapmam, o da yapmaz böyle olunca rahat oluyor. Evimizin eksikleri bitti mesela, bakıp bu bizim diyebiliyoruz, her şeyde ikimizin emeği var ama sadece o yapsa ben oturamam o evde.
Bende maalesef para konusunda cingenelik yapan biriyle beraber olamam. Simdi bazi arkadaslar herhalde bu kiz fakirmis onceden veya gormemis herhalde gozunde kalmis diye dusunecekler fakat aksine durumumuz cok iyiydi ailemde. Belkide ondan her istedigim alinip yapildigindan belli bir standarta alistim gezilen gidilen yerlerde, yapilan harcamalarda pintilik yapildimi beni cok sogutuyor.
Isin kotusu elimin ayari hic ama hc yok...Genede tecrubelerden dolayi herhalde basina birsey gelse benimde basima gelecegi icin mecbur yardim ederdim tabi. Cunku biri ile evli digeri ile yillarca beraber yasadim. Sonucta giren para eve giriyordu boyle olunca benimde ihtiyacimi soylemem veya alisveris yaptirtmam garip olmasa gerek.Ev ortakti zaten.
Genede benim edindigim tecrubeden sunu cikardim erkekler emek verdikleri iliskilere daha cok deger gosteriyor. Yapabilecek olsak bile erkege daha fazla sorumluluk yukelemeli biz 3 yapiyorsak o 5 yapmali daha fazla olmali. Boyle olunca sahip cikiyorlar. Boyle olmaz herseye tamam der kendi ihtiyacinizi kendiniz gorur her hesabi faturayi gik demeden oder, surekli kendisine de yardim ederseniz gun geliyor deger kalmiyor.
Son düzenleme: