Erkek arkadaşıma ve aileme karşı terbiyesizlik mi yaptım sizce ?

yaptıgın hareket kötü olmus ama o da baya stres altında oldugu ve hazır hissetmedigi için bahane bulup geri dönmüş bence... ikinizde hatalısınız ama hatanın fazlası karşı tarafta sen hatanı farkedip söylemişsin gönlünü almaya calısmıssın ama o sadece bahane bulup kaçmakla yetinmiş...

Bence siz bi terbiyesizlik falan yapmamışsınız
Sonuçta akşam geleceğini söylemiş,siz ve aileniz ona göre planlar yapmışsınızdır
İşi çıkmış akşam gelemeyip değer verip sabah gelmiş aslında güzel bişey
Akşama işim var gelemem deseydi sizlere daha çok ayıp olurdu,ama o kadar yolu gelipte siz biraz söylendiniz diye çekip giderek kendisi ayıp etmiş
Sonuçta aileniz tanışmak için bekliyordu onu
Gelseydi,tanışsalardı,sonra size tepkisini gösterebilirdi

Aynen...Her şey ayarlanmış,son dakika neyin değişikliği bu...:20::20::20:

Ben ıkınızıde hatalı gordum.
onun tek hatası, aılene karsı yaptıgı saygısızlık ınsanlar onu beklıyor sonucta senınle olan sorununu senınle cozmeli.
aılene yansıtmamayı ogrenmesı lazım bır zahmet.
dugun var kahvaltı var ee daha musaıt bır gun ayarlasaydınız?

Senın uyku ıcın yaptıgın cok sacma. ertesı gun uyu uyuyabıldıgın kadar aılene saygısızlık yapmıs dıyorsun ama senınde savunman cok gecerli degıl ayrıca arayıp sımdı geleyım mi diyede sormus sana.. gel dedıkten ortalıgı topladıktan sonra cıkısmanın bır mantıgı yok malesef. ben sırf bu konuda oldugunu dusunmuyorum normaldede boyle seyler yapıyorsanız uykunuz ugruna bunalmıstır.
yoksa sırf bu olay ıcın sıze kalkıp ılıskımızı gozden gecırecegım demezdı.

Bunların, harıcınde gonlunu almak ıcın calısıyorsa calıstıgı yere yada ıse gıtmeden yakalayabılecegın bı sekılde gorusme saglayabılırsın. kırdıgın ıcın uzgun oldugunu belırtırsın. kaprıs yapmadan terslemeden ve uykunuzu lafın ıcıne karıstırmadanda aılene ayıp ettıgını belırtırsın bunuda bılmeli. umarım hersey duzelır.

Altına imzamı atarım...:46::46::46::46:

Bence sen hatalısın ama erkek arkadaşında çok büyütmüş abartmış bu olayı erkekler genelde böyle şeyleri büyütürler zaten...
Umarım düzelir her şey.

Erkek arkadaşın haklı, ben olsam ben de giderdim.
Bence özür dile, üste çıkmaya da çalışma.

kesinlikle hatalı olan sensin. ne demek uykumu alamadığım için agresif oluyorum? çocuk sırf sizi denemek içim bile böyle bişey yapabilirdi ve sen bir ömür birlikte geçmeyecek , çekilmez biri olduunu göstermişsin.

yani tutup ailelerle tanışmaya kadar gelmiş iş ama hala çocukça hareketler, kusura bakmayın ama ikinize de çok kızdım :26:
yine de hatanın büyüğü erkek arkadaşınız da..
siz kim bilir ne halde döndünüz eve.. ailenize nasıl açıkladınız.. sizi böyle zor bir durumda bırakması hoş görülecek bir şey değil..
erkek arkadaşınız da bu kadar çok üste çıkmasın, ilişkinizi asıl sizin gözden geçirmeniz gerekir.. Ailenize karşı yaptığı ne kadar ayıp.

bence asıl o ayıp etmiş...
herşeyi geç kız arkadaşına KÜFÜr etmiş,ailene karşı ne kadar mahçup olacağını düşünmeden geri dönmüş...Yani tek sana değil tüm ailene terbiyesizlik yapmış!
ileride senin ailene girmeyi gerçekten düşünseydi böyle bir tezcanlılık yapmazdı bence,senin uykusuzluk sinirini aileyle tanıştırma stresi olarak görüp hoşgörmesi gerekirdi...Sonuçta bi dahaki buluşmada ağzıyla kuş da tutsa ailen bu günü unutmaz! yanlış hatırlamıyorsam bi kere de babanla tanışacakken böyle gitmişti...
benden sana tavsiye,bi cacık olmaz bu adamdan,sakın kendini haksız çıkartıp onu aramaa

sevgilinin yaptığı çok ayıp

bi plan yapmışsınız akşama gelicekmiş 11 de arayıp şimdi geleyim mi diye sorulur mu

akşama düğün olduğu o zaman mı aklına gelmiş

belki ev dağınık müsait değilsiniz belki hazırlık yapacaktınız onun için

seninde yaptığın hoş değil ama o sorunu daha sonra aranızda halledebilirdiniz

ne demek çekip gitmek

Bence abartmış erkek arkadaşın ne demişsin ki o kadar küfür edilecek :26:

kufur mu etmıstı ???? onu bılmıyorum. ama erkeklerın cogu boyle kaba ıste. kavga ederken salak aptal lafını lan lafını bıle hemen kullanıyorlar. hatta kufur

bence ikiniz de hatalı davranmışsınız ancak erkek arkadaşın kırılmışlığını fazla tepki göstererek sana yansıtmış. ayrıca ne olursa olsun hiç kimse küfredilmeyi hak etmez. küfretmiş olması bence çok yanlış

Söylediğiniz lafın aynısnı oda söyledi..Ailemede bu şekilde davranırsın o zaman diye..düşündüm de sonrdan ayıp ettim galiba :( çok üzgünüm ne yapabilirm ki msjdan başka cevap bile vermiyor.Yarın yanına gitsem görüşmek istemezde.Çok incittin beni diyor

bak ıste gordun mu ? bır uykusuzluktan trıp yapacaksa ıyı gunde kotu gunde sorunlarda bu kız neler yapar dedı belkı ? ya da her an herseyı planlı ısterse dedı ? yanına gıt bence. oyle msjla da olmaz

Aradan baya gün geçmiş ama okuyunca yazmak istedim. Erkek arkadaşına çok hatalı diyen arkadaşlara söylüyorum. Misal erkek arkadaşınıza gideceksiniz tedirginsiniz ki böyle durumlarda insan kendini ne kadar zaman geçerse geçsin hazır hissedemez, panik halindedir. Akşam için plan yapılıyor. Ertesi gün aranıp, akşam düğün varmış gündüz geleyim mi? diye soruluyor. Ki bu erkek, annesi oğlum akşam bilmem kimin düğünü var deyip adamın o an haberinin olması çok olağan bi'şey bence. Ki çocuk ayıp olmasın diye aramış uygun olursa gündüz geleyim diye...
Siz hem tamam deyip hem de yok uykumdan ettin diye çıkışırsanız erkek olduğunu unutun bir çok kız arkasını döner gider. Ayrıca öyle güzel bi'duygu yaşayacağınız an bile uykunuzu düşünebiliyorsanız sevgi anlayışınız garibime gider benim. Yargılamak bizlere düşmez ama ben olsam yataktan fırlar en güzel elbisemi giyinir, iptal etmeyip beni ailemin önünde utandırmayıp dediği gün içinde geldiği için sevinir heycanla kocaman gülümsememle kapıda karşılardım. Madem uyku okadar önemli yarına erteleyelim demek çok zor değil. Üzgünüm ama aileme karşı utandırdın beni demek sadece bi koz gibi bi'şey şu durumda yersiz. Çünkü orada kız olsa ağlar dönüp gider, hevesi kırılırdı. O durumda siz düşünmemişken durupta neyse dur ailesine ayıp olmasın diyecek erkek nadir bulunur. Kaldı ki bence birikme olmuş...:26:

uykunuzu alamayınca sinirli olmanız çok normal ama kendinizi erken kalkmalar uykusuz kalmalara alıştırmanız gerek yoksa hep böyle anlaşılırsınız eğer konuşurken surat ifadeniz sinirliyle ayıp etmiş oldunuz ama onun yaptığı ayıbında ayıbı cünkü aileniz evde bekliyo geldi ve geri gitti görmeden ne kadr sacma illa tanıştınız diye pat evlenceksinz değil ya ....

bence iikinizde abartmissiniz... insanlar ne dertlerle ugrasiyor. siz dertsiz basiniza dert aliyorsunuz :)

Erkek arkadaşın ayıp yapmış bence sende yapmışsın olay büyümüş saçma bir yere gelmiş.Adamda baya inatçıymış ailene ayıp yapmış böyle büyümüş gitmiş.Buluşun temizce görüşün aranızda halledin halledemezseniz ayrılın bu işler böyle çocuk oyuncağı değil yani...:19:

Henüz aileyle tanıştırılacak biri gibi gögünmüyor o olgunlukta değil liseli bir ergen gibi. Siz ne yapmış olsanız da o sırada işin içinde aileniz de var hadi senle buluşmaya gelmese filan anlarımda sonuçta ailen de onu bekliyor son drece düşüncesizce ve kabaca bir davranış şimdi ben annenin yrinde olsam 40 yıl geçse bu terbiyesizlği unutmam aklımda hep soru işaretleri oluşurdu böyle bir insan hakkında saygısız çünkü.

Her ne kadar küfür etmesi falan hoş olmasada ikinizinde kendine göre doğruları var..
Sen o kadar tepki göstermek yerine alttan alsaydın şimdi böyle olmazdı..
Oda o kadar tepki göstermek yerine sinirli olacağını tahmin edip anlayışlı olsaydı böyle olmazdı..
Ama oldu..
Güzelce gönlünü al ve karşılıklı özür dileyin..
Haklıyı haksızı boşver.. Bu durumda tek haklı olan Aşktır.

Şimdi kızlar adamın yerine kendimizi koyalım :) Giyinip, süslenmişiz, ruhsal olarak kendimizi hazırlamaya çalışıyoruz, tedirginiz, kalbimiz çarpıyor. Uzaktan sevgili geliyor ve sinirli bir suratla; uykusuzum vs diye bastırıyor heycanınızı. Tamam aileye ayıp ama ben o halde aileyle çok sağlıklı bir tanışma gerçekleştiremezdim:50:

Sevdiğiniz adamı ailenızle tanıstarıcaksınız ve aklınızda uykunuz var uykusuzlugunuz var öylemi ?
iş hayatınızda napıorsunuz peki .?
Erkek arkadasınız kufur etmekle ve cekıp gtmekle hata yapmış olabılır ama en buyuk hatayı sız yapmışsınız
sızın yaptgınzda saygıszlık ve onu da saygıszlık yapmaya yitmişsinz tabıkı bıraz olgun olup alttan alabılırdı .
ama demkkı bu bır bırıkım sonucu son damla.

Back
X