• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasımdaki tuhaflıklar

Xeniapooh

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
1.084
1.049
333
İstanbul
5 yıldır beraberiz 1 yıl ayrı kaldık ne olduysa o 1 yıl içinde oldu aslında ve ben madde vs. kullandığını düşünüyorum sürekli balgam atıyor yere tükürmezdi bile sigara, alkol kullanmaz sigaranın dumanından bile nefret eder. Gece ne konustugunu, kavga etsek dahi sabahında asla hatırlamıyor hatta verdiği sözleri falan bile unutuyor. Hiç sorun yoksa bile özellikle geceleri asabileşiyor durduk yere sorun çıkarıyor. Ani ruh değişiklikleri başlamış bi bakıyorum mutluluktan uçuyor, enerji patlamaları vs. sonra bi bakıyorum kavga çıkarmak için bahane arıyor, çift karakterli gibi davranıyor. Kız kardeşi kullanıyordu hamile kaldıktan sonra bıraktı. Onun da kullanabileceğini düşünüyorum. Fiziksel acı falan da çekmiyor hiç canı yanmıyor. İşin daha da tuhaf yani daha önceden kanser hastası icin 2 defa kan vermeye gitti ilkinde ben de vardım. Ayrı kaldığımız dönem cok acı cekmis benim yüzümden ailesi ve arkadaşlarından öğrendim o da cok sonradan itiraf etti. Ayrıldığımızda da ağlıyor ağlama huyu da yoktu hiç.

Narsist gibi bişey de olabilir çift kişilik veya bipolar bozukluk falan çünkü onlarında aynı öyle olur ya çok enerjik mutlu yada dipte..
Bence konuş öğren herşeyi bu şekil de sakın evliliği aklına getirme normal değil.
Önceden her Allah’ın günü görüşüyorduk ne olduysa sonradan oldu o yüzden psikolojik bi rahatsızlık gibi bir şey değil 😔

ya kuzumm simdiden bu sorunlu kisiyle omur gecirmeyi dusunmuyorsundur umarim..evet arkadas olarak yardimci ol lakin daha fazlasini lutfen dusunmee..yazik edersin kendine degmezzz..onunn psikolojisi duzeltecem diye kendi psikolojin bozulurrr..
Zaten hiç iyi değilim bütün dengem altüst olmuş durumda. Merhamet duygum cok fazla ama yalan yok ben de seviyorum cünkü gözümü onunla açtım o da aynı şekilde. Ayrılana kadar neredeyse her gün okuluma bırakıp alıyordu beni okulumla evim arasında 30 km vardı. Sabahın köründe kalkıyordu benim yüzümden. İşini gücünü bırakıp geliyordu genelde. Okulum yeni bitti. Evlilik konusunda cok kararsızım.

Uyuşturucu bağımlılığındaki bütün olan herşeyi yazmışsın senden uzaklaşma her gün görüşmeme sebebide bu

O son balgamı atmayacaktı.
Şaka bir yana bana normal gelmedi ailevi durumunda mı problem var acaba

Zaten hiç iyi değilim bütün dengem altüst olmuş durumda. Merhamet duygum cok fazla ama yalan yok ben de seviyorum cünkü gözümü onunla açtım o da aynı şekilde. Ayrılana kadar neredeyse her gün okuluma bırakıp alıyordu beni okulumla evim arasında 30 km vardı. Sabahın köründe kalkıyordu benim yüzümden. İşini gücünü bırakıp geliyordu genelde. Okulum yeni bitti. Evlilik konusunda cok kararsızım.
Gözümü onunla açtım??? Yapmayın lütfen bu ifade nedir böyle bu kadar cahil olmayın. Adamla yaşanan sorunlar göz kapatacak cinsten ama siz neler diyorsunuz. Yıllar sonra burada her türlü şiddet uyguluyor çocuklarım var napacağız boşanamıyorum diye de gelirsiniz. Dışarıda güzel bir hayat var neden baştan bu sorunları yapan bir adam için düşünülür ki

Merhamet duygunuz varsa alır amateme ve psikiyatriste götürür, adım adım tedavi ettirir ve çevresinde ne kadar onu maddeye iten neden varsa kalkması, ona madde getiren kişilerden de uzaklaşmasına yardım edersiniz. Amatem’i de yalnız bırakmayın. Çevresinde sürekli bağımlılara ulaşmaya çalışan olur. Tedavisine yardım eder sonra karar verirsiniz. Sizden başka yardım edecek biri yok gibi. Belki bu şekilde bir yardımınız dokunur. Ama bu esnada ilişkiniz anne çocuk ilişkisi gibi olur. İlişkiyi vs düşünmek yerine desteklemeye çalışın. Zaten bir aşamadan sonra ne olduğunu veya nereye gideceğini anlarsınız. Normal bir insan gibi beklenti içine girmemelisiniz.

Back
X