- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anne babamdan daha yakınsın bana demişti.O son balgamı atmayacaktı.
Şaka bir yana bana normal gelmedi ailevi durumunda mı problem var acaba
Eniştesi polis sevkiyat yapıyordu. maalesef hepsi gerçek bu konuda da sakladığı şeyler vardı ama kendim çözdüm benO ne demek
Muhbir mi
Torbacı mı neyin içinde de muhbirlik yapıyor
Ben psikolojik rahatsızlığı olabileceğini düşündüm zira onlar genelde polise çalışıyorum vs modunda
Bipolar ben olabilirim ama onunki cok daha ağır bir durumBana bipolar gibi geldi. Atak dönemlerinde aşırı depresif ya da aşırı heyecanlı, neşeli vs. olabiliyorlar. Gerçi anlattığınıza göre sizinkisi hep depresifmiş. Bence ayrılın vakit kaybetmeden.
Bana pek psikolojik bi durum gibi gelmiyor uyku düzeni epey bozulmuş önceden tavuk gibi erkenden yatardı simdi bana erkenden ben yatıyorum diyip gece uyumadıgı da oluyorBipolar bozukluk mu diyolardı buna
Çok ketum bir insan. Derdi olsa dahi anlatmazdı kolay kolay artık hiç anlatmıyorbence konuş bunları onunla
Öyle bir durum değil genel olarak gece konuştuğu şeyleri hatırlamıyor öyle olsa kin tutması gerekirdi ama sabah her şey sıfırlanıyorOkuz oldugu ıcın yere balgam atıyor. Dıgerlerını neden yapıyor bilmiyorum, Sevmedıgı ıcın aklında tutmuyor olabılır aranızda gecenleri.
Eniştesi polis sevkiyat yapıyordu. maalesef hepsi gerçek bu konuda da sakladığı şeyler vardı ama kendim çözdüm ben
Ben de öyle düşündüm cünkü kendi mesleği var bu işlerde de muhbir olarak cok para olduğuna inanmıyorum torbacıların üstünden çıkan parayı bölüşüyorlarmış efendimBence bu işlere bulaşan adamdan uzak durun
Muhbir vs değil direkt o işin içindedir muhtemelen
Bu enişte de uyuşturucu kullanan kardeşin eşi mi
Zaten suyu kaynadı iyice... önceden 1 gün mutluysam 1 gün mutsuzdum simdi hep mutsuzumAyrılın.
Bence cok iyi niyetli bi düşünceBipolar bozukluk vs olabilir mi..
Ben de öyle düşündüm cünkü kendi mesleği var bu işlerde de muhbir olarak cok para olduğuna inanmıyorum torbacıların üstünden çıkan parayı bölüşüyorlarmış efendim![]()
Her neydiyse arıza olduğu belli. Konuşmaya kalksanız sözler verecek. Bırakacağım diyecek. Evleneceksiniz devam edecek. Burada üye vardı öyle kucağında çocukla ayrıldı.Bence cok iyi niyetli bi düşünce
Eniştesinin günahını alamam varsa bunda vardır bi sıkıntı cünkü cok para hırsı varBunları emniyetin ihbar maili var oraya yaz ve at
O zaman öğrenirsin uyulturucu mu kullanıyor uyuşturucu baronunun sağ kolu mu olmuş
Bu anlattığınızın yasal olmadığı açık
Torbacının üstünden çıkan beş kuruş dahi tutanağa bağlanır hatta küçücük çikolata çıksa o dahi yıllarca kayıtlarda olur
Polise falan çalışmıyor düzeni kurmuşlar yiyorlar
Eniştesinin günahını alamam varsa bunda vardır bi sıkıntı cünkü cok para hırsı var
Can cıkar huy cıkmaz derler iyiyken cok iyi bir insan ama nefes alır gibi su icer gibi yalan falan söylüyor beni en çok korkutan buHer neydiyse arıza olduğu belli. Konuşmaya kalksanız sözler verecek. Bırakacağım diyecek. Evleneceksiniz devam edecek. Burada üye vardı öyle kucağında çocukla ayrıldı.