5 yıldır beraberiz 1 yıl ayrı kaldık ne olduysa o 1 yıl içinde oldu aslında ve ben madde vs. kullandığını düşünüyorum sürekli balgam atıyor yere tükürmezdi bile sigara, alkol kullanmaz sigaranın dumanından bile nefret eder. Gece ne konustugunu, kavga etsek dahi sabahında asla hatırlamıyor hatta verdiği sözleri falan bile unutuyor. Hiç sorun yoksa bile özellikle geceleri asabileşiyor durduk yere sorun çıkarıyor. Ani ruh değişiklikleri başlamış bi bakıyorum mutluluktan uçuyor, enerji patlamaları vs. sonra bi bakıyorum kavga çıkarmak için bahane arıyor, çift karakterli gibi davranıyor. Kız kardeşi kullanıyordu hamile kaldıktan sonra bıraktı. Onun da kullanabileceğini düşünüyorum. Fiziksel acı falan da çekmiyor hiç canı yanmıyor. İşin daha da tuhaf yani daha önceden kanser hastası icin 2 defa kan vermeye gitti ilkinde ben de vardım. Ayrı kaldığımız dönem cok acı cekmis benim yüzümden ailesi ve arkadaşlarından öğrendim o da cok sonradan itiraf etti. Ayrıldığımızda da ağlıyor ağlama huyu da yoktu hiç.