Erkek arkadasımdaki tuhaflıklar

Kimsenin günahını sevabını bilemem de torbacı yakalayıp üstünden çıkanı bölüşmemin yasal olmadığını bilecek kadar hayat tecrübem var
Ben inanmadım ona kücük paralara minnet edecek biri değil ne kadar çıkacak da 10 kişi arasından ona ne kalacak o beni kandırmak içindir 😂

Bununla kandırırsa daha beter

Yani illegal para kazanıyorum diye hava mı atıyor
Bu konulardan konusurken hicbir zaman doğruyu söylediğini düşünmedim ki. Dediğim gibi yalanlarını ben ortaya çıkarttım hep. Torbacı bi kızdan bahsediyordu biz ilk barıstıgımızda işte o kız bunu tehdit ediyormuş onu bulursam(beni) öldürecegim falan diye o da sonra kız bunun polise çalıştığını öğrenince güya başka bir şehire kaçmış. instagramında aramalardan bi kız aratmıştı bana tarif ettiği kızla uyuşuyordu o kızı bana torbacı olarak yutturdu aylarca kızın twitterını stalkladım en sonunda mesaj attım böyle böyle birini tanıyor musun diye işte o zaman yalan olduğunu öğrendim 😂 kızla anılarını da anlatıyordu bana gülünç gerçekten. 😂

Narsist gibi bişey de olabilir çift kişilik veya bipolar bozukluk falan çünkü onlarında aynı öyle olur ya çok enerjik mutlu yada dipte..
Bence konuş öğren herşeyi bu şekil de sakın evliliği aklına getirme normal değil.
Bipolar olsa duramazdı.

Zamanınızı kaybettiğiniz şeye bak ya. Kendinizi biran kız annesi olarak düşünün ileride evladınızın böyle biri için çabaladığını düşünseniz ne yapardınız izin verir miydiniz? Hayatınızı göz göre göre karartmayın kimsenin söküğünü dikmeye gelmediniz bu dünyaya

Zamanınızı kaybettiğiniz şeye bak ya. Kendinizi biran kız annesi olarak düşünün ileride evladınızın böyle biri için çabaladığını düşünseniz ne yapardınız izin verir miydiniz? Hayatınızı göz göre göre karartmayın kimsenin söküğünü dikmeye gelmediniz bu dünyaya
Doğru çok yıprandım😞

Ben de öyle düşündüm cünkü kendi mesleği var bu işlerde de muhbir olarak cok para olduğuna inanmıyorum torbacıların üstünden çıkan parayı bölüşüyorlarmış efendim 😂
[/QUOTE]
Eğlenmek için mi açtın konuyu.

Dua edin de peşinizi bıraksın, bir de bazı yorumlarınıza gülme ikonu koymuşsunuz sanki çok komikmiş gibi. Uzak durun, bu adam normal değil. Yazdığınız her şeyi ağzım açık okudum. Bir de "gözümü onunla açtım" gibi arabesk cümlelere gerek yok, canınızı seviyorsanız ve hayatınızı tertemiz devam ettirmek istiyorsanız bu adamdan uzak durmaktan başka çareniz yok. Bir şeyleri deştikçe siz de pisliğin içine batarsınız, bunu unutmayın.

Dua edin de peşinizi bıraksın, bir de bazı yorumlarınıza gülme ikonu koymuşsunuz sanki çok komikmiş gibi. Uzak durun, bu adam normal değil. Yazdığınız her şeyi ağzım açık okudum. Bir de "gözümü onunla açtım" gibi arabesk cümlelere gerek yok, canınızı seviyorsanız ve hayatınızı tertemiz devam ettirmek istiyorsanız bu adamdan uzak durmaktan başka çareniz yok. Bir şeyleri deştikçe siz de pisliğin içine batarsınız, bunu unutmayın.
Hayır tabii ki sinirleri bozulan bir insan da güler

Net anlaşılması için söylüyorum, bu sorunların hiçbiri yoktu şeffaf bir insandı genelde. 1 yıl ayrı kaldıgımızda oldu bunlar. Barışalı 1.5 yıl oldu. Madde kullanıyorsa elinde olmaz böyle davranması ama elimde somut bir kanıt yok.

5 yıldır beraberiz 1 yıl ayrı kaldık ne olduysa o 1 yıl içinde oldu aslında ve ben madde vs. kullandığını düşünüyorum sürekli balgam atıyor yere tükürmezdi bile sigara, alkol kullanmaz sigaranın dumanından bile nefret eder. Gece ne konustugunu, kavga etsek dahi sabahında asla hatırlamıyor hatta verdiği sözleri falan bile unutuyor. Hiç sorun yoksa bile özellikle geceleri asabileşiyor durduk yere sorun çıkarıyor. Ani ruh değişiklikleri başlamış bi bakıyorum mutluluktan uçuyor, enerji patlamaları vs. sonra bi bakıyorum kavga çıkarmak için bahane arıyor, çift karakterli gibi davranıyor. Kız kardeşi kullanıyordu hamile kaldıktan sonra bıraktı. Onun da kullanabileceğini düşünüyorum. Fiziksel acı falan da çekmiyor hiç canı yanmıyor. İşin daha da tuhaf yani daha önceden kanser hastası icin 2 defa kan vermeye gitti ilkinde ben de vardım. Ayrı kaldığımız dönem cok acı cekmis benim yüzümden ailesi ve arkadaşlarından öğrendim o da cok sonradan itiraf etti. Ayrıldığımızda da ağlıyor ağlama huyu da yoktu hiç.
Borderline kişilik bozukluğu olmasın onlar da sevinç ve üzüntüyü sınırlarda yaşıyor

Ne demek o bipolar değil ben bipolarım ? Nasıl yani siz bipolar hastasısınız ? Sevgilinizin başka bi rahatsızlımı var ? Öyle yazmıssınız

Hiçbir şey anlamadım polise çalışmak ne itirafçı mı bu adam? Sanırım saçma sapan birini bulmuşsun boş palavra sıkıyor serserinin biri.

Zaten hiç iyi değilim bütün dengem altüst olmuş durumda. Merhamet duygum cok fazla ama yalan yok ben de seviyorum cünkü gözümü onunla açtım o da aynı şekilde. Ayrılana kadar neredeyse her gün okuluma bırakıp alıyordu beni okulumla evim arasında 30 km vardı. Sabahın köründe kalkıyordu benim yüzümden. İşini gücünü bırakıp geliyordu genelde. Okulum yeni bitti. Evlilik konusunda cok kararsızım.

siz evlenin sonra pişmanım diye konu açarsınız bizde evlenmeseydiniz derdik
Ayrılmanız gereken yerde hala evlilik düşünüyorsanız oha diyip susuyorum

Back
X