Çok denedim. belki böyle bir durumu anlayısla karsılamayacagımı bildigindenNeden karşına alıp konuşmayı denemiyorsun?
kuvvetle muhtemel ama konduramıyorum ayrıca sağlığını düşünen biriydi.Bana da madde kullanıyor gibi geldi. Ben olsam kaç yıllık sevgilim olursa olsun devam etmezdim
Ne olduysa o 1 yıl icinde olmus olmalı. Polise çalışmaya baslamıs o ara.Farklı bir durumda olabilir ani duygu değişimi diyorsunuz, psikolojik bir sorunu vardır belki de. Konuşmadan hiç bir şekilde bilemezsiniz.
Önceden her Allah’ın günü görüşüyorduk ne olduysa sonradan oldu o yüzden psikolojik bi rahatsızlık gibi bir şey değilNarsist gibi bişey de olabilir çift kişilik veya bipolar bozukluk falan çünkü onlarında aynı öyle olur ya çok enerjik mutlu yada dipte..
Bence konuş öğren herşeyi bu şekil de sakın evliliği aklına getirme normal değil.
Zaten hiç iyi değilim bütün dengem altüst olmuş durumda. Merhamet duygum cok fazla ama yalan yok ben de seviyorum cünkü gözümü onunla açtım o da aynı şekilde. Ayrılana kadar neredeyse her gün okuluma bırakıp alıyordu beni okulumla evim arasında 30 km vardı. Sabahın köründe kalkıyordu benim yüzümden. İşini gücünü bırakıp geliyordu genelde. Okulum yeni bitti. Evlilik konusunda cok kararsızım.ya kuzumm simdiden bu sorunlu kisiyle omur gecirmeyi dusunmuyorsundur umarim..evet arkadas olarak yardimci ol lakin daha fazlasini lutfen dusunmee..yazik edersin kendine degmezzz..onunn psikolojisi duzeltecem diye kendi psikolojin bozulurrr..
Ailesiyle cocuklugundan beri pek alakası yok. 5-6 yıldır ayrı yaşıyor.O son balgamı atmayacaktı.
Şaka bir yana bana normal gelmedi ailevi durumunda mı problem var acaba
Gözümü onunla açtım??? Yapmayın lütfen bu ifade nedir böyle bu kadar cahil olmayın. Adamla yaşanan sorunlar göz kapatacak cinsten ama siz neler diyorsunuz. Yıllar sonra burada her türlü şiddet uyguluyor çocuklarım var napacağız boşanamıyorum diye de gelirsiniz. Dışarıda güzel bir hayat var neden baştan bu sorunları yapan bir adam için düşünülür kiZaten hiç iyi değilim bütün dengem altüst olmuş durumda. Merhamet duygum cok fazla ama yalan yok ben de seviyorum cünkü gözümü onunla açtım o da aynı şekilde. Ayrılana kadar neredeyse her gün okuluma bırakıp alıyordu beni okulumla evim arasında 30 km vardı. Sabahın köründe kalkıyordu benim yüzümden. İşini gücünü bırakıp geliyordu genelde. Okulum yeni bitti. Evlilik konusunda cok kararsızım.
Ne olduysa o 1 yıl icinde olmus olmalı. Polise çalışmaya baslamıs o ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?