- Emoji Skoru
- -3
- Puanlar
- 86
- Konu Sahibi defneevrl_
Erkek arkadaşımla 2 yılı geöen çok güzel bir ilişkimiz vardı 2 gün önce ondan ayrıldım sebebi de instagramda reels kısmında bir tane kadının bikinili reelsını beğendiğini gördüm görünce sinirlendim baya ve kendisinden ayrıldım. Şaşırdım gerçekten ondan böyle bir şey görmeye çünkü kaç senedir birlikteyiz ben bu çocuğun böyle bir şeyini hiç görmemiştim kendisini Şuan her yerden engelledim engellemeden önce bana ben onu yanlışlıkla beğenmişimdir bilerek beğenmem öyle bir şey tanıyorsun beni dedi ben dinlemedim engelledim sonrasında arkadaşının hesabından bana paragraf yazmış ben öyle bir şey beğenmem ben ailemle de takipleşiyorum hayatımda sen olmasan bile ailem görürse kızar bana diye beğenmezdim zaten üstüne sen varsın hayatımda zaten hiç beğenmem senin göreceğini bildiğimden herkes herkesin ne beğendiğini gördüğünü biliyorum tarzında bir mesaj yazmış bende bitti yazdım arkadaşının hesabına şöyle Şuan farklı şehirlerdeyiz ama birkaç gün sonra aynı şehirde olucaz ve aynı sınıftayız üstüne yüz yüze bakacağım biri ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında siz nasıl tepki verirdiniz benim bu tarz bikinili fotoğraflar kırmızı çizgimdir kendisi benşm huyumu da biliyor zaten dediklerine inanmadım ailesi geröekten görse öyle bir şey beğendiğini kızar orası doğru ailesi baskıcı baya ama geri adım atmadım kırmızı çizgimden dolayı annemle paylaştım bu konuyu o daha farklı düşünüyor çocuğun huyunu suyunu seviyorsan sırf bunun için bitmez bence ilişki dedi ama sen bilirsin diyor