- Konu Sahibi incognito35
-
Sonumuz yok bunu biliyorumBen başka bir açıdan yaklaşacağım. Kızınız 10 yaşında ve hayatınızdaki sorunlu kişi 26 yaşında. Kızınızı bu problemli şahsiyetle aynı ortama sokmaya niyetiniz mi var? Çok kötü bir zamanda yaşıyoruz. Allah korusun her şey olabilir. Alkol bağımlılığı zaten çok korkutucu bir faktör.
İlerde kızınız sizden nefret etsin mi istiyorsunuz?
Ya da kızınızın hayatında çok zor iyileşecek bir travma olma ihtimaline zemin mi açmak istiyorsunuz?
Aynen maalesefAcıma, acınacak hale düşersin demişler...
Senden kucuk oldugu icin mi surekli olarak sevgilin hakkinda 'cocuk' diye bahsediyorsun? Kiz kardesi evleniyor diye para vermen cok cok sacma!merhaba arkadaşlar
30 yaşımdayım, erkek arkadaşım 26.
Benim çok problemli bir ilişkim var. 8-9 ay önce falan tanıştık. Sürekli ayrılıp, barıştık.
Bu ilişkinin yanlış olduğunu biliyorum, ama bırakamıyorum bu çocuğu tamamen. Bende bağımlı kişilik bozukluğu varmış. 2 yıldır psikolojik tedavi görüyorum. Düzelmeye çalışıyorum ama zor bir süreç.
Aşırı hassas bir insanım kıyamıyorum kimseye. Çok zor bir hayatı var. Maddi sıkıntıları var acayip. Sürekli alkol tüketiyor. Borç batağında kız kardeşi evlenecek. Borç verdim 2.400 tl. İşten ayrıldı 1 ay önce. Bu kadar sıkınıntının içinde bende problem çıkarmak istemiyorum ona. Dün gece instagram hesabına girdim bir sürü çekici kadın takibine almış yine. Benim ne kadar kıskanç bir insan olduğumu biliyor. Kim bu diye sorduğumda takibe takip yapıyorum diyor. Onlar bunu ekliyormuş güya.. bu da geri takibe alıyormuş..baktım kozlar bunu takip etmiyor.. hiçbir şekilde problemlerimizi konuşamıyoruz. Hemen tamam deyip kestirip atıyor, artık tahammülüm kalmadı benim.. kendime de çok kızıyorum niye hala iyi davranıyorum bu çocuğa diye.. canım çok sıkkın..içim daralıyor aklıma geldikçe.
Sonumuz yok bunu biliyorumEvlilik hayallerim Yok bu şahısla. Hayatımdan çıkaramıyorum. Denedim kaç kere. Çok saçma biliyorum ama çok acı çekiyorum o hayatımda yokken..
Öyle bir hayatımız Yok ama haklısın serseri ve aşağılık. Söylediklerinizi dikkate alacağımSeks hayatınız çok iyi galiba ondan vazgeçemiyorsun...
Alkolik, pislik muhtemelen serseri bir asalağı almışsın sırtına. Bari kızına acı, çıkar hayatından bunu.
Elin ayyaşına bağımlı kişilik göstereceğine 10 yaşındaki kızına göster. Kızın var senin böyle bi şahısla aynı ortama mı koyacaksın? Kendine gel, annesin sen. Kendinden önce evladını düşün.
Haklısın ama hayır diyemiyorum. Çocuk gibi davrandığı için öyle diyorumSenden kucuk oldugu icin mi surekli olarak sevgilin hakkinda 'cocuk' diye bahsediyorsun? Kiz kardesi evleniyor diye para vermen cok cok sacma!
Çok doğru çoooookkkkkkkkkkAcıma, acınacak hale düşersin demişler...
Yaş farkı herşeyi anlatmış zatenmerhaba arkadaşlar
30 yaşımdayım, erkek arkadaşım 26.
Benim çok problemli bir ilişkim var. 8-9 ay önce falan tanıştık. Sürekli ayrılıp, barıştık.
Bu ilişkinin yanlış olduğunu biliyorum, ama bırakamıyorum bu çocuğu tamamen. Bende bağımlı kişilik bozukluğu varmış. 2 yıldır psikolojik tedavi görüyorum. Düzelmeye çalışıyorum ama zor bir süreç.
Aşırı hassas bir insanım kıyamıyorum kimseye. Çok zor bir hayatı var. Maddi sıkıntıları var acayip. Sürekli alkol tüketiyor. Borç batağında kız kardeşi evlenecek. Borç verdim 2.400 tl. İşten ayrıldı 1 ay önce. Bu kadar sıkınıntının içinde bende problem çıkarmak istemiyorum ona. Dün gece instagram hesabına girdim bir sürü çekici kadın takibine almış yine. Benim ne kadar kıskanç bir insan olduğumu biliyor. Kim bu diye sorduğumda takibe takip yapıyorum diyor. Onlar bunu ekliyormuş güya.. bu da geri takibe alıyormuş..baktım kozlar bunu takip etmiyor.. hiçbir şekilde problemlerimizi konuşamıyoruz. Hemen tamam deyip kestirip atıyor, artık tahammülüm kalmadı benim.. kendime de çok kızıyorum niye hala iyi davranıyorum bu çocuğa diye.. canım çok sıkkın..içim daralıyor aklıma geldikçe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?