Erkek arkadaşımdan kurtulmak istiyorum :(

Sonumuz yok bunu biliyorum Evlilik hayallerim Yok bu şahısla. Hayatımdan çıkaramıyorum. Denedim kaç kere. Çok saçma biliyorum ama çok acı çekiyorum o hayatımda yokken..

Senden kucuk oldugu icin mi surekli olarak sevgilin hakkinda 'cocuk' diye bahsediyorsun? Kiz kardesi evleniyor diye para vermen cok cok sacma!

Sonumuz yok bunu biliyorum Evlilik hayallerim Yok bu şahısla. Hayatımdan çıkaramıyorum. Denedim kaç kere. Çok saçma biliyorum ama çok acı çekiyorum o hayatımda yokken..

Seks hayatınız çok iyi galiba ondan vazgeçemiyorsun...

Alkolik, pislik muhtemelen serseri bir asalağı almışsın sırtına. Bari kızına acı, çıkar hayatından bunu.

Bu adam seni kullanıyor sen de izin veriyorsun. Aldıklarını da başka kızlarla yiyor muhtemelen evli değilsin çocuğuna karşı sorumluluklarin var kendine acimiyorsan çocuğuna acı kurtul bu adamdan

Yaş farkı herşeyi anlatmış zaten

30 yaş sendromunu yaşıyorsun
sevgilim olsunda kim olursa olsun durumu sevilmek ,ilgiyi önemsiyorsun ama ne yazık ki sevdiğin adam hem karektersiz hem alkolik ,sendede kararsızlık mevcut ,gidişitın sisde kalmış gibisin , yazık yıllarına

En doğrusu uzak yerlere gidip tek başına bır tatıl yapmak emınicin k sonduğunde bazı şeyler değişecektir ha bir külaf var çok doğru bence uzak olan gonuldende ırak olurmuş misali bence uzaklara fit viraz telefonundan da engelle konuşma bu arada yoksa hiç anlamı kalmaz uzaklamanın

2 yıldır nasıl tedavi görüyorsunuz siz yahu, terapi değil sadece ilaçlı tedavi mi? Terapistinizin bunları konuşup kontrol altına alması lazımdı, hiç tedavi görmemiş gibisiniz. Yani gerçi bağımlı kişilik bozukluğu bitemez, bu bir kişilik özelliğidir. Tıpkı birinin boyunun fazla uzun olması gibi. Ama bu kişiyle olan iletişiminizi terapistiniz kontrol altına almalıydı ve size de kontrol yollarını öğretmeye yavaştan başlamalıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…