Erkek arkadaşımdan kurtulmak istiyorum :(

elin alkolik adamına 2 bin küsür para yedireceğinize çocuğunuzun geleceğine yatırım yapsaydınız
hiç mi bu hayat ne biçim
çocuğuma örnek biri miyim diye düşünmüyorsunuz
Allah bilir adam bir de sizle yaşıyordur

Ben olsaydim adam ile gorusmezdim. Çünkü hem kendi ayakları üzerinde durmuyor hem alkol tüketiyor hem aldatma eğilimi var hem senden borç alıyor.

Bırak bu dalavereciyi basbayağı seni kandırıyor.

Benim de boyle kangren olmus bir iliskim vardi. Anlattiklarinin hepsini yasadim, borc verdim tabiki geri vermedi, baska kizlarla gorustu aldatmadigina ikna etti, surekli iciyordu. Sozum sana degil benim yaptigim tamamen salaklikti. Birgun durup dururken (o kadar yaptigi seyden sonra cok da durup dururken sayilmaz ama) napiyorsun askim diye mesaj atti sanane napiyorsam yapiyorum, bundan sonra da naparsam yapayim seni ilgilendirmez defol hayatimdan diye cevap yazdim. Onun cevabini beklemeden her yerden engelledim.
2 hafta sonra baskasindan teklif aldim simdi evli mutlu cocukluyum :)
Once kafanda tamamen bitir sonra noktayi koy. Ama kararli ol, hersey senin elinde!!

2 yıldır tedavi gördüğünüz halde bu durumda olmanız normal değil. Psikoloğunuzun iyi olduğundan emin misiniz? "O kadar tedavi görüyorum, neden hala yol alamıyorum?" dediğimizde ne diyor? Bu arada, psikologla terapi yerine psikiyatriste gidiyorsanız, iyileşememe sebebiniz bu olabilir.

Bunlarla ugrasacagına Kendine ve kızına bi gelecek hazırlaman gerekmiyo mu ?
Bide Daha kac aydır tanıdıgın elin alkoligine 2400 lira verıyorsun.
Artı yas farkı.

Psikoloğum engelle onu seni kullanıyor dedi.. kaç kere engelledim ama aradan 1-2 hafta geçince tekrar kaldırdım engeli.. psikoloğum mu iyi değil ben mi tedaviye yanıt vermiyorum anlamadım

Ay aynı benim yaşadıklarım
Ben kaç kere heryerden engelledim.. ama tutarlı davranamadım. Kararımdan döndüm kaç kere.. inşallah bende senin gibi tamamen bitirebilirim. Teşekkğrz ederim desteğiniz için

Özel psikoloğa gidiyorum. Ayda 500e yakın para ödüyorum üstelik ailenden kimse destek olmadığı için iyileşme sürecin uzuyor dedi

Psikoloğum engelle onu seni kullanıyor dedi.. kaç kere engelledim ama aradan 1-2 hafta geçince tekrar kaldırdım engeli.. psikoloğum mu iyi değil ben mi tedaviye yanıt vermiyorum anlamadım

Öyle yönlendirmekten ziyade daha çok "neden engelleyemediğinizle" ilgili sizi yüzleştirmesi gerekiyordu, yani altında yatan sebebi kendi kendinize keşfedip onu engellemeyi siz istemeliydiniz. Birinin demesiyle engelleyecek olsanız zaten buraya konu açtığınızda yorum yazan her insanın engelle demesiyle engellemeniz lazımdı. Psikoloğunuzu kötülemek istemiyorum ya da yanlış yönlendirdiğini falan iddia etmiyorum elbette ama "Ha engelle sen onu ya" deyip geçiştirmesi çok da terapiyle bağlantılı değil. 2 yılda bir şeylere farkındalık kazanmalıydınız, ben pek farkındalık kazandığınızı göremedim açıkçası.

Haklısınız çok yol alamadım.. ben kaç kere söyledim. Hiç düzelmeyecek gibi hissediyorum, sanki hiç değişmedim, hiç bir faydası Yok sanki dedim. Sabır ve istikrar istiyor terapi, yavaş olması daha sağlıklıymış, bu arada ailemden alamadığım onayı sevgiyi ondan bekliyormuşum, onun tarafından reddedilmekten korktuğum için, sevilmemeyi göze alamadığım için engelleyemiyormuşum. Bana daha etkili şeyler söylemesi lazım ama dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz

Terapi sürecinizi bilemem ama ilerleme kaydetmemişsiniz. Ha bağımlı kişiliğiniz bambaşka bir kişiliğe bürünecek mi, hayır. Ama işlevsiz düşünceleriniz dahi aynı kalmış, üzerinde hiçbir ilerleme kaydedilememiş. Bunu siz de hissediyorsunuz herhalde. Terapiyi bırakma hakkınız vardır, size iyi gelmediğini düşünüyorsanız bırakabilirsiniz.

Evet farkındayım pek bi ilerleme kaydedemedim teşekkür ederim destekçi olduğunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…