• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımdan para istemeli miyim?

yersen yaranırsın kuzenimde o mantık var, kuzenim erkek arkadaşımın abisiyle beraber o alıyor istiyor, normal geliyor ona

Sende kuzenin gibi "yiyici" olmak istiyorsun o zaman.Ne kadar çirkin bir durum.Zayıflık ne kadar kötü bi durum.
"Yersen yaranırsın" mantığına gelince,sırf "yiyici" olduğum için,beni el üstünde tutacak insanlar uzak dursunlar benden....

para isteme ,istediğin vakit ne istiyorsa yapma mecburiyeti hissedersin ve kendini kötü hissedersin ,aciz duruma kendini düşürme, kuvvetli görün , inan ileride bunun lafınıda yapar !

ben desem yapacak mısın bilmem ama gururun olsun, varsın biraz az paran olsun.

kokoşsun ya hani, bi de ailene yük olmak istemiyosun, bi de çalışmak zor geliyo....

yapma, bu zihniyetten hayatın boyunca uzak dur...

Konuyu okuyunca hayretler içerisinde kaldım.Demek birine yaranmak için "yiyci" olmak gerekiyormuş,biz bunu daha önce niye düşünüp,uygulamadık=)

Konuyu okuyunca hayretler içerisinde kaldım.Demek birine yaranmak için "yiyci" olmak gerekiyormuş,biz bunu daha önce niye düşünüp,uygulamadık=)

benim ilişki yürütemiyorum diye konum var ya, biliyosun, nedeni bu mu yoksa :)

işin sırrı para yemekte mi :1:

konu sahibi, bence kuzeninden kötü etkileniyosun. bizim dediklerimize kulak ver canım...

ben 3 yıl mazim olan 3 yıldır kocam olan adamdan para isteyemiyorum
siz elin adamından para isteyeceksiniz
ne karşılığında peki.
aranızda bi hukuk yok, borç olarak bile istemesi bana yanlış gelirken
siz geçiminizi sağlamasını istemekten bahsediyosunuz
çalışmak işime gelmiyo demişsiniz
ama başkasına el açmak çalışmaktan daha az onur kırıcı bi davranış değil kesinlikle.

benim ilişki yürütemiyorum diye konum var ya, biliyosun, nedeni bu mu yoksa :)

işin sırrı para yemekte mi :1:

Konuna ithafen yazdım aslında=)Formülü konu sahibinin kuzeni çoktan bulmuş=)

İlişki yüretmenin kuralları:
Kural 1_) Yaranmak istiyorsan,mutlaka gurur falan dinlemeyeceksin,yiyici olacaksın=))

kızlar 5 aydır bir ilişkim var , düzgün herşey yolunda, o benden yaşça büyük ikimiz de ünv öğrencisiyiz ama onun 2 . üniversitesi ve yaşça büyük benden, durumu da iyi ekonomik olarak, ben ailemden uzaktayım yani bazen parasal sıkıntılar yaşıyorum çalıştım bi iki kere, aileme de fazla yük olmak istemiyorum, acaba erkek arkadaşımdan bana destek olmasını istesem beni yanlış anlar mı ? ya da amacımın farklı olduğunu falan düşünür mü? ama diyorum bazen ondan istemicem kimden isticem, sonuçta o para ona koymaz, yakın hissettiğim için ondan isteme gereği duymuş olurum diye düşünüyorum, çok cömert davranıyo yanındayken 1 kuruş bile harcatmıyor, biraz da bundan yüz buldum aslında ?? ne dersiniz ben bu konuyu çok dert ettim çok tartıyorum kafamda dışarıdan nasıl görünür merak ediyorum, bir arkadaşım asla diyor, kuzenim al tabi sonuçta sen öğrencisin ve zor geçiniyorsun varsa destek olsun bu onun hoşuna bile gider gururunu okşar diyor ? siz ne dersiniz kızlar

Beş aydır tanıdığınız insandan ne münasebetle para isteyeceksiniz? Beraberken yediğinizi içtiğinizi ödemek başka sizi nüfusuna alıp burs bağlaması baska. Bunu aklınızdan gecirmeniz bile hata, o size teklif etse bile kabul etmemeniz gerekirken açık açık nasıl söyleyeceksiniz benim aklım almıyor.

Madem ailenize yük olmak istemiyorsunuz, saatlerce sevgilinizle gezmek yerine Mc Donalds tarzı fast food yerlerde part time çalışın, ama çalışmak zor değil mi?:ssz:

günümüz erkekleri daha çok kızları yemeyi seviyor , kızlarımız duygusal olduğundan erkek arkadaşın en azından iyi niyetli gibi

dua et otobüs ve yeme içme faturasını kıza ödeten çok ,birde arkasından o kıza gülende çok

İstememelisin.İleriyi düşün,ayrıldığınızı düşün.Onun emeği geçen mesleğini hayatın boyunca yapacaksın.Çocuklarının yediği parada bile onun hakkı olacak.

Konu sahibinin ve kuzeninin mantığı apaçık belli
Kendilerini karşıdaki kişiye bağımlı göstereceksin,karşı tarafta kendini bir halt sanacak
Bu sırada kendilerininde masrafları olmayacak
İşte o zaman yiyip yaranmış olacaksın :37:

zaten size para harcatmıyormuş.e gezmeniz tozmanız ondan,restorantlarda yeme içmeniz ondan,e hediye falan da alıyordur.e bir de ondan para mı isteyeceksiniz?pes!!!nasıl dile getirmeyi düşünüyorsunuz bu talebinizi?bence ondan para istemeniz adamın da sizden birçok talebi olmasanın önünü açacaktır.gerçi üniversitede lüks bir lokantada yemek yemek için ya da bir hap karşılığında beraberlik yaşayanlar gördüm.

Yersen yaranırsın ne yaa?
2.5 yıllık ilişkim de bana çiçek al bile demedim,siz neyi yiyosunuz pardon?
Unutmayın;evdeki hesabınız çarsıya uymayabilir,bu da sizi üzebilir!!!!

aynen öyle. düşüncesi bile çok çirkin. hiç unutmuyorum eski sevgilimden çok az miktarda borç almıştım 1 hafta sonra ödediğimde "oh sonunda" gibisinden bir tepki vermişti. böyle bir tepkiyle karşılaşcağımı bilsem asla borç istemezdim. sonuçlarını bilmeyeceğiniz işleri yapmayın

ben desem yapacak mısın bilmem ama gururun olsun, varsın biraz az paran olsun.

kokoşsun ya hani, bi de ailene yük olmak istemiyosun, bi de çalışmak zor geliyo....

yapma, bu zihniyetten hayatın boyunca uzak dur...

:46::46:

çok yakın bir arkadaşım 4 ay bir çocukla çıktı. her buluşmalarında arkadaşım elini hiç cebine atmıyordu tüm hesapları çocuk ödüyordu tiyatro sinema biletlerini çocuk alıyordu filan. neyse işte saçma sapan bir bahaneyle ayrıldılar. çocuk geçen ay bunu buluşmaya çağırmış. bana 450 lira borcun var. tüm yemek paralarını ben ödedim sinema paralarını ben verdim. parayı vermezsen ailene söylerim demiş. arkadaşım 200 lira verdi çocuk peşini bıraktı.

böyle enteresan insanlarda var. siz daha 5 aydır çıkıyorsunuz. böyle bir şey istemeyi kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz?

İsteme daha 5 ay uzun bir süre değil ilişkinin asıl oturma dönemleri 10 ay bir sene sonra başlar.Şuan da her şey olabilir çok erken para istemen için.Evlenmeden önce annen baban dışında kimse sana çıkarsız iyilik yapmaz.O sana para verse illa ki başka şekilde bir karşılığını alacaktır.İnsanlar böyle ben de böyleyim böyle olmamak yanlış zaten.Aklı başında olan kimse durup dururken kimseye karşılıksız iyilikte bulunmaz

yukarda bı arkadas demiş ya gunumuz erkeklerı kızları yemeye calısıyor dıye cok güldüm:1: ama cok dogru.

konu sahıbınıne gelinceeeee canım yazından sen bu cocugu sevmıyorsun gıbı geldı bana deveden kaç kıl koparsam kardır hesabı gibi sanki...
ama istemen yanlıs olur ilişkiyede gölge düşürür tabı senın ıcın degerlı bırıyse

Back
X