Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kitap ne ki?:44:![]()
Tabi ki de istemelisin, adamı hollanda montofon ineği gibi sağmalısın.
Ne de olsa kokoşsun havalısın havadarsın çok ferahsın.
Sıkıntıya gelemezsin elini cebine atamazsın ailenden para isteyemezsin.
Ne olacak canım sana ayda birkaç bin tl cik atıversin.
kızlar olayı saygısızlık boyutuna getirmeyin adam gibi soru soruyorum burda sizin açınızdan ne düşündürür yorum bekliyorum , ben ona ilişkimin başında da dedim durumun iyi bunu düşünerek seninle olmadım diye bu gerçekten böyleydi ama bu ara çok sıkışığım benim sıkışık durumlarım yine oldu kuzenim yine iste iste diye baskı yaptı bana ben reddettim, ama sadece bunu içimde tartıyorum , dışardan nasıl gözükür onu merak ediyorum, isterseniz burda ilişkimin boyutunu ayrıntılı anlatmayayım, ne demek iyi yere kapak açmışsınız, ben ona çok değer veriyorum gözündeki masumiyetimi yitirmemek için böyle bi konu açıyorum, yorumlarınıza dikkat edin benim ailemin durumu iyi ben biraz havadarım tek neden bu, kendi hatamı da kabul ediyorum farkındaysanız bunu söyleyerek, burda bu şekilde konuşmak kimsenin hakkı da haddi dedeğil, abartmayın olayı, ahlak dersine dökmeyelim olayı
Kelime bilgisini geliştirebilmek amacıyla söylemiştim ben, imlaya, noktalamaya takılmam ben genelde, ama alakasız kelimelerin alakasız yerlerde kullanılması rahatsız ediyor beni.
kızlar 5 aydır bir ilişkim var , düzgün herşey yolunda, o benden yaşça büyük ikimiz de ünv öğrencisiyiz ama onun 2 . üniversitesi ve yaşça büyük benden, durumu da iyi ekonomik olarak, ben ailemden uzaktayım yani bazen parasal sıkıntılar yaşıyorum çalıştım bi iki kere, aileme de fazla yük olmak istemiyorum, acaba erkek arkadaşımdan bana destek olmasını istesem beni yanlış anlar mı ? ya da amacımın farklı olduğunu falan düşünür mü? ama diyorum bazen ondan istemicem kimden isticem, sonuçta o para ona koymaz, yakın hissettiğim için ondan isteme gereği duymuş olurum diye düşünüyorum, çok cömert davranıyo yanındayken 1 kuruş bile harcatmıyor, biraz da bundan yüz buldum aslında ?? ne dersiniz ben bu konuyu çok dert ettim çok tartıyorum kafamda dışarıdan nasıl görünür merak ediyorum, bir arkadaşım asla diyor, kuzenim al tabi sonuçta sen öğrencisin ve zor geçiniyorsun varsa destek olsun bu onun hoşuna bile gider gururunu okşar diyor ? siz ne dersiniz kızlar
yersen yaranırsın kuzenimde o mantık var, kuzenim erkek arkadaşımın abisiyle beraber o alıyor istiyor, normal geliyor ona
ya alıyorum da ben biraz kokoşum sürekli dışarı çıkıyoruz, ne bilim biraz fuzuli masraf aslında, ama yine ona güzel görünmek için, çalışmak zor geliyor,bu yaz çalışmayı düşünüyordum aslında kendi de çalışma derslerine bak dilini geliştir dedi
kızlar olayı saygısızlık boyutuna getirmeyin adam gibi soru soruyorum burda sizin açınızdan ne düşündürür yorum bekliyorum , ben ona ilişkimin başında da dedim durumun iyi bunu düşünerek seninle olmadım diye bu gerçekten böyleydi ama bu ara çok sıkışığım benim sıkışık durumlarım yine oldu kuzenim yine iste iste diye baskı yaptı bana ben reddettim, ama sadece bunu içimde tartıyorum , dışardan nasıl gözükür onu merak ediyorum, isterseniz burda ilişkimin boyutunu ayrıntılı anlatmayayım, ne demek iyi yere kapak açmışsınız, ben ona çok değer veriyorum gözündeki masumiyetimi yitirmemek için böyle bi konu açıyorum, yorumlarınıza dikkat edin benim ailemin durumu iyi ben biraz havadarım tek neden bu, kendi hatamı da kabul ediyorum farkındaysanız bunu söyleyerek, burda bu şekilde konuşmak kimsenin hakkı da haddi dedeğil, abartmayın olayı, ahlak dersine dökmeyelim olayı
O kadar şaşırdım ki konuyu okuyunca, zamanında sevgilisini araba modeline göre seçen, dışarıda asla para ödemeyen arkadaşlarım olmuştu ama tüm eğitim hayatında sevgilisinden sponsorluk bekleyenini ilk kez görüyorum. Gerekçesi de ailesine yük olmak istemeyen, ve çalışmaktan hoşlanmayan bir kokoş olmak. Ailenden para istemek zor geliyor çalışmak ya da harcamalarından kısmak zor geliyor ama -ne kadar süredir birliktesiniz bilmiyorum- sevgilinden sana burs bağlamasını istemek zor gelmiyor.
Hele ondan istemicem de kimden isticem demen, kuzeninin sevgiliye para ödemenin erkekleri gururlandıracağını düşünmesi, söylenecek çok şey varda bu tarz görüşleri olan insanlar hakkında ben burada söylersem banlanabilirim, ama gerçek hayatta insanlar arkanızdan söylüyordur eminim.