- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
O kadar şaşırdım ki konuyu okuyunca, zamanında sevgilisini araba modeline göre seçen, dışarıda asla para ödemeyen arkadaşlarım olmuştu ama tüm eğitim hayatında sevgilisinden sponsorluk bekleyenini ilk kez görüyorum. Gerekçesi de ailesine yük olmak istemeyen, ve çalışmaktan hoşlanmayan bir kokoş olmak. Ailenden para istemek zor geliyor çalışmak ya da harcamalarından kısmak zor geliyor ama -ne kadar süredir birliktesiniz bilmiyorum- sevgilinden sana burs bağlamasını istemek zor gelmiyor.
Hele ondan istemicem de kimden isticem demen, kuzeninin sevgiliye para ödemenin erkekleri gururlandıracağını düşünmesi, söylenecek çok şey varda bu tarz görüşleri olan insanlar hakkında ben burada söylersem banlanabilirim, ama gerçek hayatta insanlar arkanızdan söylüyordur eminim.
Hele ondan istemicem de kimden isticem demen, kuzeninin sevgiliye para ödemenin erkekleri gururlandıracağını düşünmesi, söylenecek çok şey varda bu tarz görüşleri olan insanlar hakkında ben burada söylersem banlanabilirim, ama gerçek hayatta insanlar arkanızdan söylüyordur eminim.
Son düzenleme: