• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımdan para istemeli miyim?

O kadar şaşırdım ki konuyu okuyunca, zamanında sevgilisini araba modeline göre seçen, dışarıda asla para ödemeyen arkadaşlarım olmuştu ama tüm eğitim hayatında sevgilisinden sponsorluk bekleyenini ilk kez görüyorum. Gerekçesi de ailesine yük olmak istemeyen, ve çalışmaktan hoşlanmayan bir kokoş olmak. Ailenden para istemek zor geliyor çalışmak ya da harcamalarından kısmak zor geliyor ama -ne kadar süredir birliktesiniz bilmiyorum- sevgilinden sana burs bağlamasını istemek zor gelmiyor.

Hele ondan istemicem de kimden isticem demen, kuzeninin sevgiliye para ödemenin erkekleri gururlandıracağını düşünmesi, söylenecek çok şey varda bu tarz görüşleri olan insanlar hakkında ben burada söylersem banlanabilirim, ama gerçek hayatta insanlar arkanızdan söylüyordur eminim.

Son düzenleme:
kari koca gibimi yani
askim bana bugün 50 lira verirmisin
tamam askim al, heee aksama hazir ol biraz fantazi uygulariz derse napicaksin :ssz:

siz sevgilisiniz hemde daha 5 aylik , evli degilsiniz :25:

yaşça büyük demişsin kaç yaş var aranızda

sen gel kuzenin dediklerini unut

gir bi işe part time çalış yada daha idareli kullan

tamam gençsin üniversitesi öğrencisisin ama kokoş okup kıyafete gittiğin mekanlara para harcamaktansa hesabını yap öyle harca

aynen öyle. düşüncesi bile çok çirkin. hiç unutmuyorum eski sevgilimden çok az miktarda borç almıştım 1 hafta sonra ödediğimde "oh sonunda" gibisinden bir tepki vermişti. böyle bir tepkiyle karşılaşcağımı bilsem asla borç istemezdim. sonuçlarını bilmeyeceğiniz işleri yapmayın

:46::46:

çok yakın bir arkadaşım 4 ay bir çocukla çıktı. her buluşmalarında arkadaşım elini hiç cebine atmıyordu tüm hesapları çocuk ödüyordu tiyatro sinema biletlerini çocuk alıyordu filan. neyse işte saçma sapan bir bahaneyle ayrıldılar. çocuk geçen ay bunu buluşmaya çağırmış. bana 450 lira borcun var. tüm yemek paralarını ben ödedim sinema paralarını ben verdim. parayı vermezsen ailene söylerim demiş. arkadaşım 200 lira verdi çocuk peşini bıraktı.

böyle enteresan insanlarda var. siz daha 5 aydır çıkıyorsunuz. böyle bir şey istemeyi kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz?

o çocukta abartmış yani.ama bu devirde şaşmamak lazım ilişkiler sırf ekonomi olmuş.

erkek arkadaşın yokken nasıl hayatını devam ettiriyorsan öyle devam et hatta o vermek istese bile alma çok kötü bi duruma düşersin üstüne ilişkiniz laçkalaşır ve de daha beteri erkek arkadaşın ona muhtaç olduğunu düşünür ve sana öyle muamele eder ezer seni benden söylemesi:26:

kızlar olayı saygısızlık boyutuna getirmeyin adam gibi soru soruyorum burda sizin açınızdan ne düşündürür yorum bekliyorum , ben ona ilişkimin başında da dedim durumun iyi bunu düşünerek seninle olmadım diye bu gerçekten böyleydi ama bu ara çok sıkışığım benim sıkışık durumlarım yine oldu kuzenim yine iste iste diye baskı yaptı bana ben reddettim, ama sadece bunu içimde tartıyorum , dışardan nasıl gözükür onu merak ediyorum, isterseniz burda ilişkimin boyutunu ayrıntılı anlatmayayım, ne demek iyi yere kapak açmışsınız, ben ona çok değer veriyorum gözündeki masumiyetimi yitirmemek için böyle bi konu açıyorum, yorumlarınıza dikkat edin benim ailemin durumu iyi ben biraz havadarım tek neden bu, kendi hatamı da kabul ediyorum farkındaysanız bunu söyleyerek, burda bu şekilde konuşmak kimsenin hakkı da haddi dedeğil, abartmayın olayı, ahlak dersine dökmeyelim olayı

kızlar olayı saygısızlık boyutuna getirmeyin adam gibi soru soruyorum burda sizin açınızdan ne düşündürür yorum bekliyorum , ben ona ilişkimin başında da dedim durumun iyi bunu düşünerek seninle olmadım diye bu gerçekten böyleydi ama bu ara çok sıkışığım benim sıkışık durumlarım yine oldu kuzenim yine iste iste diye baskı yaptı bana ben reddettim, ama sadece bunu içimde tartıyorum , dışardan nasıl gözükür onu merak ediyorum, isterseniz burda ilişkimin boyutunu ayrıntılı anlatmayayım, ne demek iyi yere kapak açmışsınız, ben ona çok değer veriyorum gözündeki masumiyetimi yitirmemek için böyle bi konu açıyorum, yorumlarınıza dikkat edin benim ailemin durumu iyi ben biraz havadarım tek neden bu, kendi hatamı da kabul ediyorum farkındaysanız bunu söyleyerek, burda bu şekilde konuşmak kimsenin hakkı da haddi dedeğil, abartmayın olayı, ahlak dersine dökmeyelim olayı

Sen çok doğru bi soru sordunda bizlerde saygısızlık yaptık sanki
Aman biz ne desek sen zeytinyağı gibi üste çıkacaksın zaten,konunu açıktın çıktın
Ziyaretçi olarak okudun,gardını alıp geri geldin :37:

Baslıgı okuyunca dedım kı heralde cok zor durumda kaldı borc ısteyecek utanıyor...
adam sana neden para yedırsın 5 ay ne ki kuzeninde cok komikmis.
ben esımle yıllardır bırlıktelıgın sonunda, evlendım.
asla ama asla paranın lafı olmazdı aramızda onda yoksa ben ona bende yoksa o bana. hep destektık.

Ama senin soyledıgın farklı bı boyut bana gore.
dısarıdan kötü gozukur bunu dusunemıyo olamazsın degıl mı?
Bu ne dusuncesızlıktır. adamdan nasıl ıfade ederek para ısteyeceksınız. merak konusu
ahlak dersıymıs daha mantıklı bıseyler soruyo olsaydınız bızde sızın o enfes ılıskınızın boyutunu merak etmezdık zaten.

Son düzenleme:
Hayat sizin hayatınız tabi bişey diyemem. Ama bence istemeyin. En azından böyle bi niyetiniz varsa bile teklifi erkek arkadaşınızın yapmasını bekleyin.Kendiniz söylediğiniz takdirde yüzsüz durumuna düşebilirsiniz. Tabi bu erkek arkadaşınızın karakterine bağlı :)

iyi de sen dışarıdan nasıl görünür diye mi dert ediyosun sadece, karakterine dokunan bi durum yok mu yani? bi de hem ailenin durumu iyi hem sevgilinden ara isteyeceksin. çok ilginçsin.

Dışardan nasıl göründüğünü söyleyen onlarca yorum geldi onları neden dikkate almıyorsunuz? Madem ailenizin durumu iyi kendinize ceki düzen verin, elin oğlundan para isteyip kendinizi kücük düşürmeyin.

Çalışmak zor geliyor ve kokoşsun...
Ahhh cicim kıyamam sana ben.
Ek kart çıkartsak?
Ayol buradaki yorumlara kızıyorsun da elin adamından para isteme düşüncesi yüzünü kızartmıyor.
Az silkelen kendine gel!
Annen baban duysa yerin dibine girer,kendini düşünmüyorsan onları hatırlayın adım atarken!

canım dışarıdan nasıl göründüğüne dair ufak tefek yorumları bıle saygısızlık olarak algıladığına göre nasıl görüneceğini anlamışsındır bence...

Sakın para flan isteyeyim deme canım. Burs başvuruları flan yap, part time işe gir, kendi paranı kendin kazan şimdiden bakma kimsenin eline..
İlerde yüzüne vurabilir bu durumu. Yada ailesinden biri duysa senin hakkında pek hoş düşünmeyebilir. Bunları düşün derim.

Canım olay havadar? bir karakterim var denip geçecek kadar basit değil , Buarada kastettiğin kelime de havadar değil havai muhtemelen ama neyse. Bir üniversite öğrencisinin aldığı parayı kozmetikle yiyip, sevgilisinden de para istemeyi normal karşılaması korkunç birşey bana göre. Bende öğrenciyim ailemin durumu gayet ortahalli ama ayda enaz 500ün üzerinde gönderiyorlar kira ve faturalar dışında, seninkilerde o paranin üzerinde gönderiyorlardır mutlaka durumları iyiyse hiçbir aile çocuğunu mağdur etmez, e bu gönderilen paranin senin giyim kuşamına makyajına gittiğini söylüyorsun, bu ülkede o paralarla aile geçindiren insanlar var, sence normal mı bu kadar gereksiz harcayıp üzerine sadece 5 aydır hayatında olan birinden para yardımı beklemek?

Ben sana dışarıdan nasıl gözüktüğünü söyleyeyim çok kötü gözüküyor, sadece hazıra konmayı seven, para düşkünü bir kiz gibi değil aynı zamanda Dünyadan haberi olmayan hayatı süslenmekten ibaret boş bir kiz gibi duruyorsun. Lütfen bakış açını biraz değiştir sahip olamadıklarını değil başkalarının sahip olamadıklarını düşün. Bir de o havadar kelimesi t9 Dan kaynaklanmıyorsa lütfen eline tekrar para geçtiğinde biraz kitap al.

Son düzenleme:
üzgünüm ama benimde aklıma o geldi
hem yaşça büyük diyorsun
hem havadarım diyorsun
hemde ailemin durumu iyi diyorsun
ailenin durumu iyiyse az para göndermiyordur
ama sen kuaförlerden lüks mekanlardan çıkmıyorsan para yetmiyordur tabi
bu kadar kişi aynı fikirdeyse
çekidüzen vermenin zamanı gelmişte geçiyor demektir

Canım olay havadar? bir karakterim var denip geçecek kadar basit değil ama, Buarada kastettiğin kelime de havadar değil havai muhtemelen ama neyse. Bir üniversite öğrencisinin aldığı parayı kozmetikle yiyip, sevgilisinden de para istemeyi normal karşılaması korkunç birşey bana göre. Bende öğrenciyim ailemin durumu gayet ortahalli ama ayda enaz 500ün üzerinde gönderiyorlar kira ve faturalar dışında, seninkilerde o paranin üzerinde gönderiyorlardır mutlaka durumları iyiyse hiçbir aile çocuğunu mağdur etmez, e bu gönderilen paranin senin giyim kuşamına makyajına gittiğini söylüyorsun, bu ülkede o paralarla aile geçindiren insanlar var, sence normal mı bu kadar gereksiz harcayıp üzerine sadece 5 aydır hayatında olan birinden para yardımı beklemek?

Ben sana dışarıdan nasıl gözüktüğünü söyleyeyim çok kötü gözüküyor, sadece hazıra konmayı seven, para düşkünü bir kiz gibi değil aynı zamanda Dünyadan haberi olmayan hayatı süslenmekten ibaret boş bir kiz gibi duruyorsun. Lütfen bakış açını biraz değiştir sahip olamadıklarını değil başkalarının sahip olamadıklarını düşün. Bir de o havadar kelimesi t9 Dan kaynaklanmıyorsa lütfen eline tekrar para geçtiğinde biraz kitap al.

kitap ne ki?:44: :1:

Canım olay havadar? bir karakterim var denip geçecek kadar basit değil ama, Buarada kastettiğin kelime de havadar değil havai muhtemelen ama neyse. Bir üniversite öğrencisinin aldığı parayı kozmetikle yiyip, sevgilisinden de para istemeyi normal karşılaması korkunç birşey bana göre. Bende öğrenciyim ailemin durumu gayet ortahalli ama ayda enaz 500ün üzerinde gönderiyorlar kira ve faturalar dışında, seninkilerde o paranin üzerinde gönderiyorlardır mutlaka durumları iyiyse hiçbir aile çocuğunu mağdur etmez, e bu gönderilen paranin senin giyim kuşamına makyajına gittiğini söylüyorsun, bu ülkede o paralarla aile geçindiren insanlar var, sence normal mı bu kadar gereksiz harcayıp üzerine sadece 5 aydır hayatında olan birinden para yardımı beklemek?

Ben Bugüne Kadar Arkadaşlarımdan Bile Para Almadım Hani Çok Zorda Kaldıysam Borç Almışımdır Ama ertesi Gün Hemen Vermişimdir Erkek arkadaşımdan Hele hiç. Babamdan Bile Para Almıyorum düşün Okadar Erkek Minletrinden Para Alırsan Para Düşkünü Bir Kız olduğunu düşünür

Back
X