Erkek arkadaşımı çok seviyorum ama beni bırakmasından çok korkuyorum

Kedisever1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2022
20
-12
1
22
Merhaba ben 18 yaşındayım ve 1 buçuk senelik bir mesafe ilişkim var. Bazı durumlardan ötürü maalesef henüz buluşamadık. Çok absürt konuların üstünden kavga edip sonunda bir şekilde barışıp hallediyoruz. Ben çoğunlukla kendimi suçluyorum bu kavgalar yüzünden. Ve her kavgada aramız kötüye gidiyormuş gibi hissediyorum. Bugün yine bir konudan tartıştık ve ben erkek arkadaşımın benden ayrılmasından çok korkuyorum. Ben bütün hayatımı ona adadım.Kendisi ilişkinin monotonlaştığını söylüyor. Neler yapabilirim bu durumda lütfen yardımcı olun.

En iyi cevap
Merhaba ben 18 yaşındayım ve 1 buçuk senelik bir mesafe ilişkim var. Bazı durumlardan ötürü maalesef henüz buluşamadık. Çok absürt konuların üstünden kavga edip sonunda bir şekilde barışıp hallediyoruz. Ben çoğunlukla kendimi suçluyorum bu kavgalar yüzünden. Ve her kavgada aramız kötüye gidiyormuş gibi hissediyorum. Bugün yine bir konudan tartıştık ve ben erkek arkadaşımın benden ayrılmasından çok korkuyorum. Ben bütün hayatımı ona adadım.Kendisi ilişkinin monotonlaştığını söylüyor. Neler yapabilirim bu durumda lütfen yardımcı olun.
Ablacim seni üzmek istemem ama o çocuğun senden başka konuştuğu bir sürü kız vardır. Çocuğun eli yüzü düzgün diye tahmin ediyorum . O yaşlarda yakışıklı bir ergen saf aşık modunda hiç görmediği ve...
O kadar değerli biri olduğumu düşünmüyorum
Hem de nasıl değerlisin bir bilsen...

Sen ve yaşıtların yepyeni bir dünyasınız. Belki paran yok, belki özgüvenin, belki anlı şanlı güzelliğin yok ama ne var biliyor musun? Gençliğin var. Enerjin var. Merakın var.
İsteseniz dünyayı sallarsınız.

Ne sen ne de akranların. Kendinizi hafife almayın.
Asla ve asla daha azına razı olmayın. Gözünüz hep ama hep yukarıda en tepede olsun.

Kızım,evladım,18 yaşında neyin tripleri bunlar?Bu gencecik yaşında bir erkeğe kul,köle olmaktan başka hedefin yok mu senin?Daha kimler gelecek ve geçecek,inan bana.Hepimiz geçtik bu yollardan ama senin gibi gencecik bir insanın daha farklı hedefleri olması gerekmiyor mu?
Hedeflerim var zaten planlarım da var onunda içinde olduğu planlarım var

Ay bu ne ya.. Güzel kızım daha 18 yaşındasın hayatını ona mı adadın,buluşmamışsın bile , aklın sıra takıntı yapmışsın. Kendini ruh hastası durumuna soktuğun yetmemiş. Annene babana yazık. Bir kaç yıl sonra şu başlığı silmek isteyeceksin. Allah başka dert vermesin..

Hem de nasıl değerlisin bir bilsen...

Sen ve yaşıtların yepyeni bir dünyasınız. Belki paran yok, belki özgüvenin, belki anlı şanlı güzelliğin yok ama ne var biliyor musun? Gençliğin var. Enerjin var. Merakın var.
İsteseniz dünyayı sallarsınız.

Ne sen ne de akranların. Kendinizi hafife almayın.
Asla ve asla daha azına razı olmayın. Gözünüz hep ama hep yukarıda en tepede olsun.
Yok enerjimde yok merakımda
Ay bu ne ya.. Güzel kızım daha 18 yaşındasın hayatını ona mı adadın,buluşmamışsın bile , aklın sıra takıntı yapmışsın. Kendini ruh hastası durumuna soktuğun yetmemiş. Annene babana yazık. Bir kaç yıl sonra şu başlığı silmek isteyeceksin. Allah başka dert vermesin..
İnsancıl tavsiyeler vermeye ne zaman başlarsınız canım büyüklerim

Bebeğim çok küçüksün. Eminim bunu duymaktan bıkmışsındır ama zamanla olgunlaşacaksın ve duyguların oturacak. Bu geçmen gereken bir süreç. Duygularının keyfini çıkar. Böyle böyle büyüyeceksin. Düşe kalka öğreneceksin sevgininz aşkın dozunu. Canını sıkma. Ilişkin konusunda da mesafeden zaten çok zor. Bir de davranışları seni zora sokacak şekildeyse daha çok üzülürsün. Kavgalarınız nedir bilmiyorum ama bu yaşlarda absürt konudan olması normal. Duygu yoğunluğu vesaire etken. Umarım hayat güzel şeyler çıkarır önüne

Bebeğim çok küçüksün. Eminim bunu duymaktan bıkmışsındır ama zamanla olgunlaşacaksın ve duyguların oturacak. Bu geçmen gereken bir süreç. Duygularının keyfini çıkar. Böyle böyle büyüyeceksin. Düşe kalka öğreneceksin sevgininz aşkın dozunu. Canını sıkma. Ilişkin konusunda da mesafeden zaten çok zor. Bir de davranışları seni zora sokacak şekildeyse daha çok üzülürsün. Kavgalarınız nedir bilmiyorum ama bu yaşlarda absürt konudan olması normal. Duygu yoğunluğu vesaire etken. Umarım hayat güzel şeyler çıkarır önüne
Teşekkür ederim

Ayrilabilirsin mesela canım monotonluga gidiyor diyen sevgiline de sürpriz olur.
Yaşadığın şeyi ask sevgi veya ilişki olarak görmüyorum normal hayatta görmediğin birine karsi asiri bir bagimlilik gelistirmissin. Icinde bir seylerin boslugu var belli ki bence onu bulup çözmelisin yoksa bundan ayrilsan yine aynısını bulursun ve hayatın boyunca üzülürsün üzerler seni. Kaldı ki bun dünyada kimse kimseye hayatını adayamaz ( belki evladından başka)

Konu sahibi dalga gecmek için, aşağılamak için yazıldığını sanmış ama umarım bir gün 25-30 yaşlarına gelince buraya tekrar girer ve yazdığın şeyleri okursun. O zaman bu yaşta duyguların ne kadar yoğun yaşandığını, hayatta kimsenin yokluğundan ölünmediğini, o yaşlarda meslek ve üniversite seçiminin sonra bütün ömrünü etkileyeceğini, görüntülü görüşerek bu kadar bağlanmanın ne kadar anlamsız olduğunu anlamış olacaksın, ama şimdi ne yazarsak yazalım yaa beni anlamıyorlar, bizimki başka diyeceksin.

Yaa kiyamam. 18 yasinda hayatimda olan kisiyi gecen Turkiye'ye geldigimde gordum, 30 yasindaki halimle yanima bile yaklastirmam. Cok seviyordum, ilk uzun sureli iliskimdi falan filan 😂 Ne cok gozumde buyutmusum. Tek tavsiyem hayatini sadece kendini gerceklestirmeye ada. Zaten hayatindaki kisi dogru kisiyse bu surecte yol arkadasin olur.

Back
X