Erkek arkadaşımı çok seviyorum ama beni bırakmasından çok korkuyorum

Kedisever1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2022
20
-12
1
22
Merhaba ben 18 yaşındayım ve 1 buçuk senelik bir mesafe ilişkim var. Bazı durumlardan ötürü maalesef henüz buluşamadık. Çok absürt konuların üstünden kavga edip sonunda bir şekilde barışıp hallediyoruz. Ben çoğunlukla kendimi suçluyorum bu kavgalar yüzünden. Ve her kavgada aramız kötüye gidiyormuş gibi hissediyorum. Bugün yine bir konudan tartıştık ve ben erkek arkadaşımın benden ayrılmasından çok korkuyorum. Ben bütün hayatımı ona adadım.Kendisi ilişkinin monotonlaştığını söylüyor. Neler yapabilirim bu durumda lütfen yardımcı olun.

En iyi cevap
Merhaba ben 18 yaşındayım ve 1 buçuk senelik bir mesafe ilişkim var. Bazı durumlardan ötürü maalesef henüz buluşamadık. Çok absürt konuların üstünden kavga edip sonunda bir şekilde barışıp hallediyoruz. Ben çoğunlukla kendimi suçluyorum bu kavgalar yüzünden. Ve her kavgada aramız kötüye gidiyormuş gibi hissediyorum. Bugün yine bir konudan tartıştık ve ben erkek arkadaşımın benden ayrılmasından çok korkuyorum. Ben bütün hayatımı ona adadım.Kendisi ilişkinin monotonlaştığını söylüyor. Neler yapabilirim bu durumda lütfen yardımcı olun.
Ablacim seni üzmek istemem ama o çocuğun senden başka konuştuğu bir sürü kız vardır. Çocuğun eli yüzü düzgün diye tahmin ediyorum . O yaşlarda yakışıklı bir ergen saf aşık modunda hiç görmediği ve...
Ay 18 yasinda hayatini adamis vs. Benim de kizim var 18 yasinda boyke dunya yikilmis gibi davranir mi acaba o da??

Daha yaşın çok genç bu yaşta böyle seyler düşünmen normal olabilir ama daha fazla kendini kaptirmadan ayrilma yoluna git daha birseyler baslamadan monotonluktan bahseden sevgiliden sana hayir gelmez belkide farkli amaclari var dikkat etmende fayda var

1. Aşk o kadar da matah bir şey değil.
2. Henüz yan yana gelmediğin aurasını hissetmediğin kişiye o kadar bağlanıp ayilacak bir şey yok az vakur ol.
3. Kendin hariç kimseyi hayatinin merkezine koyma o hayatı paspas ederler.
4. Kameradan istediğin kadar görüş bu bir ilişki olmaz.
5. Derhal arabesk kafadan çık bu ne böyle hayatımı adadım ölürüm biterim.
6. O da 18 yaşındaymış hayatta en ciddiye alınmayacak şey 18 yaşında bir erkek olurdu herhalde.
7. Senden başka kim bilir kaç kızla konuşuyordur Allah'ın ergenusu. Gezip dolaştığı sevgilisi bile vardır. İlişki monotonlaştı dediği de o.
8. Bunlar hep gençlikten büyüyünce geçecek. Sadece büyüyene kadar sabret ve ileride kendinden utanıp pişman olacağın şeyler yapma. ( Evet kocaya kaçmak, nude fotoğraf atmak vs vs)
9. Son olarak yürü ders çalış okulunu oku, mesleğini eline al, ayakların yere bassın, hiç kimsenin boyunduruğuna girme. Aile yapını az çabuk tahmin edebiliyorum. Evliliği, kocayı, erkeği tutunacak dal olarak görme. Aşk o kadar gelip geçici bir heves ki...
10. Çok değil 5 yıl sonra bu konuyu okursan kendine çok güleceksin çok normal. Herkes 18 yaşını düşününce kendine güler ben neler yapmışım ya diye. Ama hayatını da silip atmaz. Yapmayın öyle şeyler.

İster 18 ol ister 58 hayatını bir adama adama!!! Sen kendi başına varsın , güçlü bir kadınsın. O Yokkende var oldun. Hayallerin var umutların var becerilerin var. Kendini geliştir hayallerini gerçekleştir yolun başında olduğunu unutma. Sonra da özgüvenini geliştir.

Kadınlar önce kendimizi sevmeyi heeşeye layık olduğumuzu bilmeliyiz . Bir adama adayacak ömürden daha kıymetli ruhumuz vesselam ..

Bu mesajı 18 yaşından büyük birisi yazsaydı bu kadar aşağılanmazdı büyük ihtimalle canım yurdum insanları :KK70:
Muhtemelen sosyal deney yapıyorsun, insanlarla dalga geçiyorsun, hadi sana iyi eğlenceler kolay gelsin. Gerçeksen annen bu yazdıklarını görmesin dikkat

İlişki monotonlaştı dediğine göre sen o ilişki bitti say. Ayrılacaksınız buna şimdiden alış. 18 yaşında bir erkek sonsuza kadar sadece telefondan gördüğü biriyle yapamaz. Sen de telefonda gördüğüne hayatımı adadım gibi saçma modlara girme daha adayacak kadar hayat bile yaşamamışsın. Hayat tek kişiye adanmayacak kadar değerli bir şey. 18 inde düşünmen gereken şey eğitim hayatım. Okuyor musun şuan üniversitede olman veya hazırlanıyor olman lazım

Sevmek, sevilmek dünyanın en harika şeyi ama;
Önce kendini sev,
önce kendini tanı,
önce kendine şevkat duy ve
gururunu hiç kırdırma.
Çünkü bir ömür boyu sen, "seninle" birlikte olacaksın. 💗

Şimdi sen diye hitap edicem yaşın oldukça küçük.Ne desek boş.Hiç buluşmadığın biriyle 1 yıllık mesajlaşmanı ilişki olarak kabul ediyorsun.Ne yaşadınızda ilişki monotonlaştı.Mesaj saatlerini değiştirin renk gelsin.Bütün hayatımı adadım derken ne mesela.Okul kariyer hedefleri ona göremi yapıldı ,yoksa bütün internet paketin mi adadığın.Seni bırakırsa ne olur hayatında ne değişir.Şu klavye başında cinsel dürtüleri tavan yapmış ergenleri tepelere çıkarmayın.Emin ol yazıştığı tek kız sen değilsin.Ya bir de bunu gerçekte merak ediyorum sırf mesajla yürütülen bir diyalogta kavga sebebi ne olabilir.
Çok gençsin.Kendine yatırım yap.Güzel kitaplar oku,yabancı dile ağırlık ver, bunları paylaşabileceğin düzgün bir flörtün olsun ama bizim kocalarımıza bile yüklemedığimiz anlamı bu gençlere yükleme.

Tatlim daha ergenlikden yeni çikmişsin. Devletin yasal ettigi evlilik yaşina bile yeni ulaşmişsin. Hangi hayatini adadin bu adama? 18 yaşdaki senle 28 yaşdaki sen ayni olmuycaksiniz. Buyuk ihtimal bu ilişki de devam etmiycek. Cunki bu yaşlarda daha çok internet araciligiyla "hayatinin aşki" sandigi ama aslinda sadece karşi tarafin arkadaşlarina " internetden kiz düşürdüm" diye tabir ettigi ilişkiler olur. Kizlarimizin en saf ve kandirilmaya musait yaşlaridir. Dikkatli ol. Şimdi hepimiz bir destan yazip sana tavsiye versek yine onlari degerlendirmiyceksin çunki beyin devre dişi oluyor. Soyledin ya beni birakmasindan korkuyorum diye. Sen boynuna halka takilmiş elde dolaşdirilan kopek degilsin. Afedersin ifademe gore. Yani kimse seni tutamaz ve birakamaz. Kendine saygin olduğu zaman yukaridaki cumleyi bile kurmazsin. Ve o saygiyi kendine verene kadar ilişkilere kaptirma kendini. Yazilarimi kaba algilama. Biz de o yaşlari gorduk de geldik. O zamanki ben asla ve asla şimdiki ben degilim. Sanki farkli insan yaşadi onceki yillarimi.

Bu gençlerin vizyonsuzluğu da beni benden aliyor. 18 yaşında hayatını ona adamışmış. Saçını süpürge de edicen mi yavrum? Hadi o uzak mesafeye kadar süpür anca biter.
Şimdi aklıma lise aşkım geldi.siniftan bir çocuktan hoşlanıyorum, sanırım o da farkındaydı.ne ben birşey dedim ne de o.sonra okul bitti.benim aşk platonik biraz daha sürdü.hatta ben artık kimseyi sevemem,kimse ile evlenmeyecem, hayatım sonuna kadar onu bekleyecem falan diyordum..😁tabi bir gün karşılaşırız umuduyla
Neyse ,gerçek hayat öyle değil tabi ki.baskasini sevdim,evlendim.bu yaşlarda ask-i çok büyütüyoruz ama çabuk da unutuluyor

Bu mesajı 18 yaşından büyük birisi yazsaydı bu kadar aşağılanmazdı büyük ihtimalle canım yurdum insanları :KK70:
Aşkım sen küçüksün dua et gençliğine toyluğuna vermiş insanlar, şunları 25 yaş biri yazsa buralar yanardı 🤣

Önce büyü sen sütünü iç sonra bakarız duruma.

Back
X