O kadar emin olma derim, sevgilin varsa ve seni gerçekten sevdiğine inanıyorsan faceden çok güzel bir kadın resmi koy ve üzücü sonucu gör... Ama denememeni tavsiye ederim yine de yoksa kendi ilişkinizi kendi ellerinizle bitirmiş olursunuz.
Benim sevgilisini telefondan deneyen çok arkadaşım oldu ve hepsi de aynı sonuca ulaştı. Düşün yaa telefon bu sonuçta karşına çıkacak kadın güzel mi çirkin mi onu bile bilmiyosun ama çıktığım yok görüşelim diyor sazan. Kaldı ki faceden güzel bir kadın resmini gördüm mü atlamaması şüpheye düşmesinden olur ancak...
Benim bir arkadaş böyle sohbet arasında sevgilim beni çok seviyor asla aldatmaz falan dedi, sevgilisinin kuzeni de arkadaşımın arkadaşı oluyor o da o kadar emin olma bence kesinlikle telefondan denesen, görüşmek istesen gelir görüşmeye dedi. İşte bunlar bu sohbetten dolayı denemeye kalktılar, ne oldu? Bizim balık oltaya geldi. Sevgilin var mı sorusuna şu anda çıktığım birisi yok dedi. Bizimkiler de tamam görüşün karşısına çık dediler görüştüler, benim arkadaş çıktı karşısına demek çıktığın birisi yok falan demiş, ben senin için o kadar fedakarlık yapim, seninle görüşebilmek için aileme yalanlar söylim sen telefondan yüzünü bile görmediğin kişiyle sevgilim yok deyip görüşmeye kalk falan demiş. Şimdi hala çıkıyorlar, hatta ciddi düşünüyorlar. Umarım hüsrana uğramaz...
Biraz uzun oldu ama bizim erkeklerimiz de böyle işte çoğumuz kendimizi kandırıyoruz beni çok seviyor yapmaz etmez falan die ama sonuç belli...