• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşımı işlettim..

konu sahibi arkadaş nerede şuan ne yapmayı düşünüyor acaba?
bu durumda ne yapılır bilmiyorum ama onu denediğini söylememen daha iyi olur sanırım

yoo aynı olmaz hepsi bende 2 sene önce yapmıştım sevgilime bi gün oturuyoruz kız arkadaşımla böyle konulardan açıldı arkadaşım dedi kesin yapar yapmaz yapar yapmaz derken aradık arkadaşın cepten gizliden sesinide tanımıo tabi başladı konuşmaya nasıl yalaklanıo ama arkadaş yok bizimki pas vermio dedi ben sevgilimi seviyorum onun için ölürüm sen kimsin falan arkadaşımda saymaya başladı o zaman gerizekalı senin o kız arkadaşın kimbilir ne kadar çirkindir falan o da dedi bana bak ağzını topla sen onun güzelliğine laf söylicek en son insansın falan kız sonra geldi fetiş kısmına işte benim için farketmez bi defa buluşalım sevgilin duymaz öpmek istiyorum seni falan oda dedi ben aşkımı öpüyorum yeter evlenicez biz defol git falan dedi baktı devam edio kız aşkıcığım yanında ki çocuğa verdi başından def etti yani ayyy aşkım benim ama tabi artık yapmam böyle bişi o bi kez di çok güveniorum şuan Allah yanıltmasın inşallahopuyorumnanaktan

aynen kızlar devam etmek istemiyorum zaten gururuma yediremem böyle bişiyi bitirmeye karar verdim belki msnde kamera açma olayını uygulayabilirim onuru varsa utanır

Eger ayrlacaksan görüsmeye bir süre daha devam et.
Sonra bulusalim de. Bulusmayi kabul ederse, gidip kendsiyle anlastiginiz yerde yüzles.
Devam edeceksende iliskinize o actigin feysbuk hesabini sil ve birdaha yapa böyle birsey.
Tabi güvenebilirsen artik.

tatlim bu arada feysbuk'u orjinal haliyle yazmak yasak diye biliyorum o yüzden düzeltmen gerekecek o kisimlari yoksa konunu kapatablirler.

bence ona buluşma teklif et tabi sen gitme oraya...=)) ayrı sehirlerdeyseniz zaten gidemezsinde... buluşmayı kabul ederse belirleyecegin saatten önce ara canım napıosun falan de bir kontrol et sana ne diyecek bakalım...sonra buluşma saatinden bir süre sonra ara ve de ki boşuna bekleme gelmez... çünkü öyle biri yok zokayı yuttun hadi sana eyvallah de kapat... sonradan ben senin olduğunu biliyordum aşkım falan olmasın...onu kendi dilleriyle düşür tuzagına...

En güzeli bu arkadasin dediigii gbi yapmak:lepi:

bence aynı şehirde isen, buluşmaya sen git.
ki ,o halini ,balyoz yemiş surat ifadesini birebir yaşa ve onun o durumunun keyfini çıkar
sonra ona sıratarak, ''elveda,elindeki ile yetinemeyen zavallıııı '' diyebilirsin delikafadulden

Neden böyle birşey yapma gereği duydunuz? Ayrılmaya mı karar vermiştiniz? Size en güzel ayrılma sebebi bu olurdu işte... Bilmediğiniz bişe var, o güzel kadın resimlerini koyun ve onunla direk konuşmaya başlayın karşınızdaki hangi erkek olursa olsun çıktığı birisi olsa da konuşur. Malesef kendi ayrılma sebebinizi kendiniz yaratıyorsunuz. Deniyorsunuz madem orta güzelikte bir resim koyun da öyle deneyin. Çok güzel bir kadını hiç bir erkek kaçırmak istemez. Şimdi de düşünüp durun bakalım beni aldattı onunla devam edemem die...

Şimdi öyle bişiki bazılarınız sevmiyomuş ayrılmak için bahane arıyomuş gibi düşünebilirsiniz gayet doğal.ben çok kıskancım her kadın kıskançtır aslında.Benimle birlikte olan bi erkeğin herhangi birşeyini gördüğüm zaman hemen buz keserim soğurum ona karşı bana karşı herhangi bi yanlışını görmedim bu ilk oldu yada ben öyle zannediyo olabilirim.Bence bi erkek sevdiği bayana karşı sadık olmalı ne olursa olsun kendine hakim olması gerekir.Sorun acaba bende olabilirmi diye düşünüyorum sanmıyorum çünkü ona karşı itici gelebilicek kendimi ondan soğutacak hiç birşey yapmadım tam aksine fedakarlık gösterdim sürekli ilgili ve sadık davrandım.Eğer bana karşı bi heyecan duymuyosa bunu bana belirtebilirdi zaten anlayış gösterirdim başka arayışlar içerisine girmesine anlam veremedim gözü dışarıda bi erkekle devam etmek istemem...

Neden böyle birşey yapma gereği duydunuz? Ayrılmaya mı karar vermiştiniz? Size en güzel ayrılma sebebi bu olurdu işte... Bilmediğiniz bişe var, o güzel kadın resimlerini koyun ve onunla direk konuşmaya başlayın karşınızdaki hangi erkek olursa olsun çıktığı birisi olsa da konuşur. Malesef kendi ayrılma sebebinizi kendiniz yaratıyorsunuz. Deniyorsunuz madem orta güzelikte bir resim koyun da öyle deneyin. Çok güzel bir kadını hiç bir erkek kaçırmak istemez. Şimdi de düşünüp durun bakalım beni aldattı onunla devam edemem die...

Alakası yok. Seven kişi için kadın çok güzel de olsa reddetmeyi bilir..

hanımlar böyle yollara başvurmakla ancak kendinizi üzersiniz.şunu kabul edelim artık çoğu yurdum erkeği böyle şeylere hayır demez.bunlarla onların dürüstlüğünü ölçemezsiniz.yaradılışları gereği her çiçeğe konmaktalar.kendini tutabilen çooook nadirdir emin olun buna.bunun sevgileriyle bir alakası yok.ikisini ayrı tutuyorlar.sevdikleri ve eğlendikleri diye.biz onlar kadar profesyonel değiliz.

bi arkadaşımda aynısını yapmıştı
sevgilisi ben senin olduğunu anlamıştım ama sen bana güvenmiyosun dedi
kız bide özürdiledi ya güveniyorum sana diye
erkekler her haltı yer bi çıkış yoluda bulurlar

Kesinlikle, ilk diyeceği şey ben sen olduğunu biliyordum der, biz geçtik bu yollardan ohaoldumsmile

Alakası yok. Seven kişi için kadın çok güzel de olsa reddetmeyi bilir..

O kadar emin olma derim, sevgilin varsa ve seni gerçekten sevdiğine inanıyorsan faceden çok güzel bir kadın resmi koy ve üzücü sonucu gör... Ama denememeni tavsiye ederim yine de yoksa kendi ilişkinizi kendi ellerinizle bitirmiş olursunuz.

Benim sevgilisini telefondan deneyen çok arkadaşım oldu ve hepsi de aynı sonuca ulaştı. Düşün yaa telefon bu sonuçta karşına çıkacak kadın güzel mi çirkin mi onu bile bilmiyosun ama çıktığım yok görüşelim diyor sazan. Kaldı ki faceden güzel bir kadın resmini gördüm mü atlamaması şüpheye düşmesinden olur ancak...

Benim bir arkadaş böyle sohbet arasında sevgilim beni çok seviyor asla aldatmaz falan dedi, sevgilisinin kuzeni de arkadaşımın arkadaşı oluyor o da o kadar emin olma bence kesinlikle telefondan denesen, görüşmek istesen gelir görüşmeye dedi. İşte bunlar bu sohbetten dolayı denemeye kalktılar, ne oldu? Bizim balık oltaya geldi. Sevgilin var mı sorusuna şu anda çıktığım birisi yok dedi. Bizimkiler de tamam görüşün karşısına çık dediler görüştüler, benim arkadaş çıktı karşısına demek çıktığın birisi yok falan demiş, ben senin için o kadar fedakarlık yapim, seninle görüşebilmek için aileme yalanlar söylim sen telefondan yüzünü bile görmediğin kişiyle sevgilim yok deyip görüşmeye kalk falan demiş. Şimdi hala çıkıyorlar, hatta ciddi düşünüyorlar. Umarım hüsrana uğramaz...

Biraz uzun oldu ama bizim erkeklerimiz de böyle işte çoğumuz kendimizi kandırıyoruz beni çok seviyor yapmaz etmez falan die ama sonuç belli...

kızlar bende asla kabullenemiyorum boyle bişeyi... sürekli onların bakış açısından bakmaya çalışıyorum ama hayır bu normal bişey değil... hayır arkadaşım aşık olan çok seven erkek yapmaz...:olmaz: eğer yapıyorsada sizin sandığınız gibi öyle deli gibi sevmiyordur sizi...bakın sevmiyorlar demiyorum sizin sandıgınız kadar çok sevmiyorlar...CADIARZU hoş tabi bu arkadaşımın yaptıgı hata bence şu olmuş henuz 3-4 aylık bir ilişkide denemek ne kadar mantıklı olur bilmiyorum...sonucta daha yenisiniz ve uzaksınız... sizi seviyordur değer veriyordur ama o sevginin biraz daha olgunlaşmaya ihtiyacı vardır... yaptığını haklı görmüyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın sadece öngörüydü.. yerimseniben

En güzeli soğuduğunuzu söyleyip ayrılmak olur. Görüşmeye kalktığınız taktirde ne yazık ki sizde suçlu duruma düşersiniz.

O kadar emin olma derim, sevgilin varsa ve seni gerçekten sevdiğine inanıyorsan faceden çok güzel bir kadın resmi koy ve üzücü sonucu gör... Ama denememeni tavsiye ederim yine de yoksa kendi ilişkinizi kendi ellerinizle bitirmiş olursunuz.

Benim sevgilisini telefondan deneyen çok arkadaşım oldu ve hepsi de aynı sonuca ulaştı. Düşün yaa telefon bu sonuçta karşına çıkacak kadın güzel mi çirkin mi onu bile bilmiyosun ama çıktığım yok görüşelim diyor sazan. Kaldı ki faceden güzel bir kadın resmini gördüm mü atlamaması şüpheye düşmesinden olur ancak...

Benim bir arkadaş böyle sohbet arasında sevgilim beni çok seviyor asla aldatmaz falan dedi, sevgilisinin kuzeni de arkadaşımın arkadaşı oluyor o da o kadar emin olma bence kesinlikle telefondan denesen, görüşmek istesen gelir görüşmeye dedi. İşte bunlar bu sohbetten dolayı denemeye kalktılar, ne oldu? Bizim balık oltaya geldi. Sevgilin var mı sorusuna şu anda çıktığım birisi yok dedi. Bizimkiler de tamam görüşün karşısına çık dediler görüştüler, benim arkadaş çıktı karşısına demek çıktığın birisi yok falan demiş, ben senin için o kadar fedakarlık yapim, seninle görüşebilmek için aileme yalanlar söylim sen telefondan yüzünü bile görmediğin kişiyle sevgilim yok deyip görüşmeye kalk falan demiş. Şimdi hala çıkıyorlar, hatta ciddi düşünüyorlar. Umarım hüsrana uğramaz...

Biraz uzun oldu ama bizim erkeklerimiz de böyle işte çoğumuz kendimizi kandırıyoruz beni çok seviyor yapmaz etmez falan die ama sonuç belli...

Denedim ben canım çok güzel bi kız resmi bulup ekledim sonuç ne biliyomusun?
eklediğim an bana söyledi aşkım beni böyle bi kız ekliyo dedi bnde konuş bari dedim a'sından z'sine bana ne konuştuğunu anlattı (:

telefondan da eğlenmek amaçlı yaptık aradık yine gereken cevabı verdi kapadı hemde üsteledik o kadar kaç kez aradık ve akşam bana aynısını anlattı

sadece benim sevgilim için söylemiyorum sadık erkek varr yada seven erkek mi desem?

Denedim ben canım çok güzel bi kız resmi bulup ekledim sonuç ne biliyomusun?
eklediğim an bana söyledi aşkım beni böyle bi kız ekliyo dedi bnde konuş bari dedim a'sından z'sine bana ne konuştuğunu anlattı (:

telefondan da eğlenmek amaçlı yaptık aradık yine gereken cevabı verdi kapadı hemde üsteledik o kadar kaç kez aradık ve akşam bana aynısını anlattı

sadece benim sevgilim için söylemiyorum sadık erkek varr yada seven erkek mi desem?

Böyle erkekler pek bulunmuyor, seni gerçekten seviyor olabilir ya da sezmiş olabilir senin onu denediğini ve öyle davranmış olabilir. Başak burcuysa o erkekler de tenezzül etmez olur olmaz kızların ilgisine... opuyorumnanaktan

Back
X