Erkek arkadaşımın ablası

Ayy benim kaynanamın eevine gittiğim gün geldi aklıma ayakkabılarımın bağcığını çözerken ellerim titremişti annesini kapıda bekletmiştim heyecandan :37:
Bence aldığı çantayı tak hiç bişeyi yokmuş izleniminden çok ona değer verdiğini gösterirsin bence..
Kendini çok kasma rahatlamaya çalış ben biraz saçmalamıştım basşta heyecandan kelimeleri karıştırıyodum o derece :52:
Sonra ablasıda anneside kardeşide çok samimi gelince rahatlamıştım epey bi..
Konuştukça rahatlarsın zaten inşallah güzel geçer kayınvalide adayına iyi anlatır seni :)

Bence bu süperr :)
Acaba ufak bi hediye alsam mı orada butikler var bir sürü takı falan alsam

Yok canım bence alma. Gerek yok yani. Doğumgününde filan alırsın. :) Evlerine gidiyor olsaydın küçük bir aksesuar ya da çiçek al derdim ama dışarı da buluşacaksınız. Bence hiç gerek yok.

Bencede gerek yok eve gitsen götürmen lazımdı ama sen yinede sevgiline bi sor. Belki böyle şeylere önem veren biridir..

Son düzenleme:
Merhaba :)
Benimki dert değil ama heyecanlıyım. Yarın erkek arkadaşımın ablasıyla tanışacağım . Tunalıda bir yerde oturur bir kahve içer kalkarız 1 saatlik bir tanışma olacak ve iyi bir izlenim bırakmam şart çünkü annesinin vekili gibi gelecek (annesi ablasının düşüncelerine çok güveniyormuş ) . Ablasının mezun olduğu bölümde okuyorum ben belki oradan bir bağlantı kurarım . Şimdiden yazarken bile heyecanlandım:(
Bir de ne giyeceğim sorunu var .:( Doğumgünümde erkek arkadaşımın benim için aldığı çantayı birlikte seçmişlerdi onu kullansam mı kullanmasam mı ? Sanki başka hiçbir şeyim yokmuş izlenimi vermek istemiyorum

anammm yarın bende tunalıdayım :D :D bende orada tanışmıştım ablasıyla erkek arkadasımın :D ugurlu gelir sanada inş tunalı fazla makyaj yapma doğal ol acık sacık giyme :) ilk izlenim hep önemlidir ve o çantayı tak bu senin onlara verdiğin degeri belli eder hoşuna gider ablasınında eminol bol sanslar :) :) mavi bişiler olsun üstünde mutlka mavi güvendir ve pozitif bir renktir unutma öptümmmm :54:

Bence onun aldığı çantayı takma. Sanki bak hemen de bizim seçtiğimizi takmış, beni etkilemeye çalışıyor diyebilir.
Samimi bulmayabilir daha doğrusu. Onun yerine konuştuğunuz zaman çantayı da çok beğendim bu arada falan dersin. :D
Bence sen ne giyeceğini bilirsin. Kafanda vardır bir şeyler. Yazdıklarından böyle bir çıkarım yaptım. Sadece ilk mesajı okudum bu arada.

Erkek arkadaşının ablası ya bu konuyu okuyosa :P

Bence de çantayı tak.Sevinir ablası,yani ben olsam sevinirim :))

Adını okumadn önce bir an korktum :) buralarda değildir inşallah :)

Nilpery inşallah uğur getirir belki görürsün bizi :)

Çanta konusunda neden öyle dedin gozdems:(

Bende ilk başta öyle düşündüm Tryamour ama kararsız kaldım .Yakalık olarak algılasın istemem tabii:(

:) Ayy bende sevindim valla tek olmadığımı görmek güzel :)
İnşallah annesiyle babasıyla tanışacağım günleri de görürüm . aramız 8 yaş zaten:) Yaşına hürmeten:P.
Çantayı da takayım dimi . Ben başka bir şeyim yokmuş gibi düşünmesin diye öyle düşünmüştüm de

Arkadasim ilk tanismada bnce cantayi takma ,ilerki gorusmende takabilirsin ama hemen ilk gunden takma Bence....
Kafandao kadar buyutmene gerek yok,iyi gorununcedee yine istedikleri Gibi davraniolar...

Dün gece 1 gibi gözüme peeling jeli damladı 4 5 damla kadar . Bütün gece mahvoldum uyuyamadım saatlerce soğuk suya tuttum ama yanma batma bitmedi . sabah uyandığımda ise gördüğüm davul giibi şişmiş ve kan çanağı olmş bir sag gözdü . Patates falan koydum biraz rahatlattı . Sonra inatla lenslerimi takmaya çalışırken iyice kızardı ama makyajla kapattım . Çantayı takarsan incelik olur dedi erkek arkadaşım bende vizon krem karışımı dantel ağırlıklı hem şık hem spor bir üst giydim bol kot pantolon altına da vizon topuklu ayakkabılarımı ve gene aynı renklerdeki çantayı taktım . Her zaman gittiiğim kuaförde gelin vardı malesef başka yere gittim fönümü çok güzel çekmedi ama olsn:) Makyajım çok sadeydi .hanım hanımcık oturdum:) çok konuşmadım:) Sanırım 2 saate yakın oturduk . Sonra kalktık biz başka yere gittik . Henüz görüşlerini alamadım erkek arkadaşımdan eve şimdi geldim hemen size yazdım:)
Bu arada bende çok sevdim ablasını çok cana yakın çok tatlı haftaya haftasonu görüşelim akşam çıkalım falan dedi :)

Back
X