- 24 Temmuz 2011
- 2.768
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
Dikkatli dikkatli konuşcam hanım hanımcık olucam :) Dikkatli giyinicem sadece eyeliner sürücem azıcık allık azıcık parlatıcı :)
Kıyamam sana ya :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkatli dikkatli konuşcam hanım hanımcık olucam :) Dikkatli giyinicem sadece eyeliner sürücem azıcık allık azıcık parlatıcı :)
Bence bu süperr :)
Acaba ufak bi hediye alsam mı orada butikler var bir sürü takı falan alsam
Merhaba :)
Benimki dert değil ama heyecanlıyım. Yarın erkek arkadaşımın ablasıyla tanışacağım . Tunalıda bir yerde oturur bir kahve içer kalkarız 1 saatlik bir tanışma olacak ve iyi bir izlenim bırakmam şart çünkü annesinin vekili gibi gelecek (annesi ablasının düşüncelerine çok güveniyormuş ) . Ablasının mezun olduğu bölümde okuyorum ben belki oradan bir bağlantı kurarım . Şimdiden yazarken bile heyecanlandım![]()
Bir de ne giyeceğim sorunu var .Doğumgünümde erkek arkadaşımın benim için aldığı çantayı birlikte seçmişlerdi onu kullansam mı kullanmasam mı ? Sanki başka hiçbir şeyim yokmuş izlenimi vermek istemiyorum
Erkek arkadaşının ablası ya bu konuyu okuyosa![]()
Bence de çantayı tak.Sevinir ablası,yani ben olsam sevinirim :))
:) Ayy bende sevindim valla tek olmadığımı görmek güzel :)
İnşallah annesiyle babasıyla tanışacağım günleri de görürüm . aramız 8 yaş zaten:) Yaşına hürmeten.
Çantayı da takayım dimi . Ben başka bir şeyim yokmuş gibi düşünmesin diye öyle düşünmüştüm de