Erkek arkadasımın ablası !

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
643
Ankara
Iyı geceler kızlar . 3 gun once annecıgım cıddı bır amelıyat gecırdı . Allah'a bınlerce kez sukur cok ıyı sımdı . Evımızden gelen gıden eksık olmadı . Telefonlarımız susmadı . Sagolsun esımız , dostumuz , akrabalarımız hıc yalnız bırakmadılar . Desteklerını eksık etmedıler . Tek bırı harıc . Erkek arkadasımın ablası . Ablasını 2 senedıe tanıyorum . Defalarca gorustuk . Nısanına , kınasına gıttım . O surecte hep aradım sordum . Ama saglık gıbı cıddı bır konuda o benı aramadı . Erkek arkadasıma soyledım az once . " Bana sordu . Iyı oldugunu soyledım " dedı . Bunun uzerıne benı araması daha munasıp olmaz mıydı , ben onun hıc bır ozel gununu atlamadım deyınce yapmasaydın ne yapayım , bana sordu ya yeter ıste falan demeye basladı . Bende halıyle kızdım . Bu saatten sonra saymıyorum senın ablanı dedım . Kapattım telefonu . O kadar uzuldum kı. Amelıyatın cıddıyetını , benım hassasıyetımı bılmesıne ragmen aramamasına . Sızce yersız bı tepkı mı verdım . Araması cok gereklı degıl.mıydı ? . Telefondan yazıyorum kızlar kusura bakmayın karısıklık olduysa

Iyı geceler kızlar . 3 gun once annecıgım cıddı bır amelıyat gecırdı . Allah'a bınlerce kez sukur cok ıyı sımdı . Evımızden gelen gıden eksık olmadı . Telefonlarımız susmadı . Sagolsun esımız , dostumuz , akrabalarımız hıc yalnız bırakmadılar . Desteklerını eksık etmedıler . Tek bırı harıc . Erkek arkadasımın ablası . Ablasını 2 senedıe tanıyorum . Defalarca gorustuk . Nısanına , kınasına gıttım . O surecte hep aradım sordum . Ama saglık gıbı cıddı bır konuda o benı aramadı . Erkek arkadasıma soyledım az once . " Bana sordu . Iyı oldugunu soyledım " dedı . Bunun uzerıne benı araması daha munasıp olmaz mıydı , ben onun hıc bır ozel gununu atlamadım deyınce yapmasaydın ne yapayım , bana sordu ya yeter ıste falan demeye basladı . Bende halıyle kızdım . Bu saatten sonra saymıyorum senın ablanı dedım . Kapattım telefonu . O kadar uzuldum kı. Amelıyatın cıddıyetını , benım hassasıyetımı bılmesıne ragmen aramamasına . Sızce yersız bı tepkı mı verdım . Araması cok gereklı degıl.mıydı ? . Telefondan yazıyorum kızlar kusura bakmayın karısıklık olduysa

canım hiç üzülme bende burnumdan ameliyat olsun sevgilimin ablası ile sürekli görüşürdük işine gelince arar işine gelmeyince aramaz beni oda aramadı ben 10 günlük filan ameliyatlı idim evlendi bende onu aramadım şimdi beni soruyormuş sömestır tatilinde görüşlim filan diomuş başka şehire gelin gitti ameliyat olmadan önce gelinlik seçmeye çarşıya çıkmışlar ben o dönemde çalışıyordum benim mağazama geldiler 2 dkka annesi ameliyat olacaksın şimdiden geçmiş olsun belki gelemeyiz filan dedi kız ağzını açıpta bir kelime etmedi üzülmüştüm o zaman ama artık takılmıyorum mesafeliyim ona karşı sevgilinede söylenme boşuna tadınız kaçar

Öncelikle özel günleri hatırlayacaksanız bile bunu karşılık için yapmayın çünkü bir gün böyle düşüncesiz biri hatirlamaz ve üzülürsünüz. Bana göre araması gerekirmiydi evet gerekirdi ama herkes sizin gibi düşünceli olamıyor malesef. Birde tepkinizi erkek arkadaşınıza vermemeniz gerekirdi. Bu arada annenize geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşsin inşallah.

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun... elden pek dost olmuyor arkadaşım bunu bil çok kafana takma bundan sonra sende ona göre muamelede bulursun.ben ablasından çok erkek arkadaşının yapmasaydın şeklindeki tavrına kızdım. tekrar söylüyorum elden hayır gelmez bu konularda ben nişanlıyken ameliyat oldum k.validem eve geçmiş olsuna gelmedi (her yere yetişir) çok üzüldüm kırıldım.ama annem sevdiklerim yanımdaydı sağ salimde çıktım içimden boşver bugün bana yarın ona bu işler sırayla zamanı gelince bende ona göre davranırım dedim

Erkek arkadaşınla boşuna kavga etme.bende nişanlımla kaç kez bu konu için tartıştım.hastalık oldu vss oldu aynen aramadı.nişanlıma sitem ettim napim huyu öyle diyip kesti attı.doğru söylüyo o da napabilirki elbette diyodur ama gelipte sana ablasını çekiştirmez.mesafeni koyarsın aramazsın sormazsın.sana da gelip erkek arkadaşın neden aramıyorsun diyemez.üzülme hiç

Annenize çok geçmiş olsun. Görümce adayının tabii ki araması sorması gerekirdi ancak bu olmayınca erkek arkadaşınıza hesap sormak doğru değil. Hiçbir insan ailesinin hatalı davranışlarıyla yüzleşmekten hoşlanmaz. Hemen onlar adına mazeretler bulur ve konuyu kapatır. Böyle davrandığı için sevgilinizi suçlamayın. Sizin ne hissettiğinizi gayet güzel anlamıştır ama ablasını da çekiştirmek istememiştir haliyle. Arayı bulmak için çabalar zaten o. Görümce aradığında da bence uzatmayın. Beraberliğinizde mutlu, huzurlu olmak için aileleri de idare etmeniz gerekiyor. Böyle olaylarla tanıyoruz insanları, kimden ne beklenir öğreniyoruz. Herkesi olduğu gibi kabul edip, ona uygun davranmak en iyisi.

Ben olsam ben de alınırdım.
Ama ben yapısal olarak alıngan bi hatun kişisiyim :1:

Bence yersiz bir tepki vermemişsin. Bundan sonra sende ona göre bir sınır çizersin.

Ben olsaydım ablam atlamaz boyle seylerı bu ara tadı yok der gecıstırır sonra ablama mesaj atıp aramasını soylerdım ama erkeklee malesef bu tıp konularda arayı bulmayı pek beceremıyor :( . Ablası benı ıyı tanıyor . Detaycı oldugumu her seyı kafama cok taktıgımı bılıyor . Aramaması gercekten buyuk ozensızlık ama dedıgınız gıbı elden dost olmuyor malesef ... Erkek arkadasımla bu tartısmanın arkasından ablası muhtemelen arayacaktır yarın . Sızce daha once neden aramadın demelı mıyım . Sıtem etmelı mıyım ?

Evet aramasi gerekirdi. Ama ben 7 yillik evliyim oncesindede 6 yil ciktik tecrubelerime gore bu gibi konularda esijize karsi acik sozlu olmak hicde iyi olmuyor sonuc basarisizlik yani siz hakliyken haksiz durumuna dusuyorsunuz.
Bence esinize birsey demeden yargilamadan sormadan suclamadan...vs... gardinizi alin ve size nasil davraniliyorsa sizde makul bisekilde alttan alarak kirici olmadan ona gore davranin. En azindan iliskinizde sinirlerinizde yipranma. Ha aramadiysa sizde aramayin mesela, esiniz sorarsada ayy unuttum yada firsat olmadi art niyetim yoktu falan gcistirin. Esiniz arada kalirsa arayi bulmak yerine daha beter batirir cunku. E bi yerde onlarda hakli kime ne desinler bi taraf aile bitaraf sevdigi:-) politikanizi farketse bile size hakverecek cunku arada birakmamanizin ve basini agritmadiginizin huzurundan dolayi:-)

Iyı geceler kızlar . 3 gun once annecıgım cıddı bır amelıyat gecırdı . Allah'a bınlerce kez sukur cok ıyı sımdı . Evımızden gelen gıden eksık olmadı . Telefonlarımız susmadı . Sagolsun esımız , dostumuz , akrabalarımız hıc yalnız bırakmadılar . Desteklerını eksık etmedıler . Tek bırı harıc . Erkek arkadasımın ablası . Ablasını 2 senedıe tanıyorum . Defalarca gorustuk . Nısanına , kınasına gıttım . O surecte hep aradım sordum . Ama saglık gıbı cıddı bır konuda o benı aramadı . Erkek arkadasıma soyledım az once . " Bana sordu . Iyı oldugunu soyledım " dedı . Bunun uzerıne benı araması daha munasıp olmaz mıydı , ben onun hıc bır ozel gununu atlamadım deyınce yapmasaydın ne yapayım , bana sordu ya yeter ıste falan demeye basladı . Bende halıyle kızdım . Bu saatten sonra saymıyorum senın ablanı dedım . Kapattım telefonu . O kadar uzuldum kı. Amelıyatın cıddıyetını , benım hassasıyetımı bılmesıne ragmen aramamasına . Sızce yersız bı tepkı mı verdım . Araması cok gereklı degıl.mıydı ? . Telefondan yazıyorum kızlar kusura bakmayın karısıklık olduysa[/QUOT

evlenmeden nişanlanmadan falan ne diye sevgilinizin ailesiyle yüz göz olursanız acaba,böyle biyerleri kalkar işte...

Görümceden ve kaynanadan ne maddi ne manevi bişey beklemeyin bence.
Ayrıca aranız ne kadar iyi olursa olsun görümce adayıdır yani.

Herkes senin benim gibi düşünceli olmuyor malesef..
Ewet araması gerekirdi, madem 2 senedir bi tanışmışlığınız war..
Sizde bundan sonra ona göre dawranırsınız..
Erkek arkadaşınızda yani, hemen ters çıkmış size, zaten bu konuda sizi anlasaydı şaşardım :41:

Evet araması gerekirdi sonuçta tanışıklığınız var.onun önemli günlerinde yanında bulunmuşsunuz.sizde bundan sonra arayıp sormayın madem değer vermiyor sizde değer vermeyin.

Hepınıze degerlı yorumlarınız ıcın cok cok tesekkur ederım . Dun gece erkek arkadasım aradı ve sonunda ablasının aramasının gereklı oldugunu soyledı . 2 saat benı aglatınca anca anladı demek kı . Kalbım hala kırık ve benım %100 haklı oldugum bır konuda bıle bu sekılde benı haksız duruma dusuren sevgılım evlenınce agzımı actırmaz herhalde dıye dusunuyorum ve ılıskımı tekrar gozden gecırmeye karar verdım . O gozumun ıcıne bakan adam ablası soz konusu oldugunda nasıl canavara donusuyormus onu gordum . Bugun anneme eve cıcek gonderecektı . Bana tam adresı sordugunda ( kı umarım sorar ) dırek ıstemedıgımızı gerek olmadıgını soyleyecegım

Canım sen şimdi kendini hiç üzme boşver bazı tipler böyle sorumsuz oluyor.
Benimde abimin eşi bu şekilde aramaz sormaz umursamaz.
Bundan sonra sende ona karşı tavrını koy samimiyetini iyi niyetini bozma ama gün olur devran döner onunda başına bir hastalık geldiğinde nişanlına sorarsın ablan nasıl iyi mi selam söyle der geçersin.
Herkes maalesef düşünceli değil.
Bizler fazla hassas yapıdayız sanırım sonra hep üzülen kırılan biz oluyoruz.
Annene de geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...

Hepınıze degerlı yorumlarınız ıcın cok cok tesekkur ederım . Dun gece erkek arkadasım aradı ve sonunda ablasının aramasının gereklı oldugunu soyledı . 2 saat benı aglatınca anca anladı demek kı . Kalbım hala kırık ve benım %100 haklı oldugum bır konuda bıle bu sekılde benı haksız duruma dusuren sevgılım evlenınce agzımı actırmaz herhalde dıye dusunuyorum ve ılıskımı tekrar gozden gecırmeye karar verdım . O gozumun ıcıne bakan adam ablası soz konusu oldugunda nasıl canavara donusuyormus onu gordum . Bugun anneme eve cıcek gonderecektı . Bana tam adresı sordugunda ( kı umarım sorar ) dırek ıstemedıgımızı gerek olmadıgını soyleyecegım

Herkesin kendine göre sorunları olabilir.Araması gerekiyordu ama aramamış,atlamış,unutmuş,düşünememiş,aklından çıkmış,geç kalmış aramakta,sona da mahcup olmuş arayamamış veya aramak istememiş............................yani herşey olabilir.Yeri ve zamanı geldiğinde,şahsın KENDİSİNE "bir geçmiş olsun demeni beklerdim"deyip,üzüntünü dile getirirsin.Bunun için,tenezzül edip erkek arkadaşıma lafını bile etmem.Eşime etmem,bırak erkek arkadaşı.Hem erkek arkadaşın napsın.O mu yönetecek,yönlendirecek ablasını.Herkes kendi tavır ve düşüncelerinden kendi mesuldür.Bunun için kavga etmeme,2 saat ağlamaya ne gerek var.Sen onun her gününde yanında oldun,o birkere olamadı/olmadı diye herşeyi yüze vurmak mı gerek.Ben yaptım ben gittim...
Bir de erkek arkadaşın için,ablasını korudu diye 2 yıllık ilişkini gözden geçirecekmişsin.Napsın ablasınıı kötülesin sana.O çocukta şöyle düşünse,yaaa bu kız daha şimdiden ufacık bir olayda ailemi kötülemeye benle kavga etmeye başladı deyip iki yıllık ilişkisini gözden geçirse.Sizin ilişkiniz,ablasının veya herhangi birinin hareketlerine göre mi şekilleniyor.

haklı olduğum konuda ablasını koruması beni üzdü sadece . Yoksa aralarını açmak gibi çirkin , bayağı niyetim olamaz . Önemsiz , değersiz hissettim kendimi .

Neyse ki erkek arkadaşım bugün çiçekle geldi anneme geçmiş olsun dedi . Benimde biraz olsun gönlümü aldı . Annesi de aradı teşekkür ettim . Ama hala ablasından bir ses yok :)

Napalım yapacak bir şey yok . İlk fırsatta konuştuğumuzda bunu söyleyip daha sonra çizgimi belirleyeceğim

Back
X