Erkek arkadasımın ablası !

gecmis olsun
kimseden birsey beklemeyin
kimseden birsey bekleyecek seyler de yapmayin
abla icin önceden coksey yaptim diyorsnuz
bundan sonra yapmazsiniz olur biter
erkek arkadasinizin ablasi o
erkek arkadasiniz degil :)

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Aslında iyi yönündende bakma gerek.biz böylelikle tanımıyormuyuz kişileri
Sizde daha görümceniz olmadan görümce adayınızı tanımış oldunuz.

Aranızda belli bir samimiyet var anlaşılan, kınasına nişanına gittim dediğinize göre.
Bende yerinizde olsam bir geçmiş olsun telefonu beklerdim.

Yalnız dikkatimi en çok çeken şey erkek arkadaşınızın tavrı.
Size yapmasaydın, bana sordu ya yeter gibi bi tavır sergilemesi ciddi düşünülmesi gereken bir konu nezdimde.
Ailesinin körü körüne savunan tiplerden nefret ederim ve erkek arkadaşınız bana biraz öyle biri gibi geldi.

Canım maalesef arada söz yada nişan gibi bir hukukunuz olmadan aileye dahil olunca zamanla ciddiyet azalıyor.

Erkek arkadaşının tepkisini doğru bulmadım bence geleceğinizle ilgili olarak düşün biraz.

Keşke ablasını aramasaydın zamanında. Henüz görümcen değil sonuçta, bak o şimdi nasılsa gelinimiz değil diye aramıyor seni :31:...

Son düzenleme:
Müstakbel görümcem dün akşam arayıp gönlümü aldı :)

Erkek arkadaşım çiçekle geldi anneciğime , müstakbel kayınvalidem de aradığına göre tatlıya bağladık :)

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim :)

Iyı geceler kızlar . 3 gun once annecıgım cıddı bır amelıyat gecırdı . Allah'a bınlerce kez sukur cok ıyı sımdı . Evımızden gelen gıden eksık olmadı . Telefonlarımız susmadı . Sagolsun esımız , dostumuz , akrabalarımız hıc yalnız bırakmadılar . Desteklerını eksık etmedıler . Tek bırı harıc . Erkek arkadasımın ablası . Ablasını 2 senedıe tanıyorum . Defalarca gorustuk . Nısanına , kınasına gıttım . O surecte hep aradım sordum . Ama saglık gıbı cıddı bır konuda o benı aramadı . Erkek arkadasıma soyledım az once . " Bana sordu . Iyı oldugunu soyledım " dedı . Bunun uzerıne benı araması daha munasıp olmaz mıydı , ben onun hıc bır ozel gununu atlamadım deyınce yapmasaydın ne yapayım , bana sordu ya yeter ıste falan demeye basladı . Bende halıyle kızdım . Bu saatten sonra saymıyorum senın ablanı dedım . Kapattım telefonu . O kadar uzuldum kı. Amelıyatın cıddıyetını , benım hassasıyetımı bılmesıne ragmen aramamasına . Sızce yersız bı tepkı mı verdım . Araması cok gereklı degıl.mıydı ? . Telefondan yazıyorum kızlar kusura bakmayın karısıklık olduysa

Darilip dusunmekte haklisiniz ama bunu erkek arkadasiniza neden sordunuz ki?
Bu psikolojiyi anlayamicam galiba. Sonucta sordgunuzda, soylediginizde degisen bise olmicak. Kaldi ki bu erkek arkadasinizla alakali bisey degil ablasinin hatasindan o sorumlu olamaz ya da duzelmesi icin bise yapamaz. Erkek arkadasnizin tavri dogru demiyorm beni karistirna deseydi daha dogruydu tabiki. Boyle seyleri belli etmemek lazim yani cidden cok gereksiz. Durduk yere cadilik yapmis oldunuz ne gerek vardi? Ben boyle durumlarda hcbse belli etmiyorum, sorucaksam da direk kisiye soruyorum soyluyorum, daha bi zararini gormedim acikcasi size de bunu tavsiye ederim. İnsanlar islerine geldigi gibi davranir siz de huysuz, cadi olur cikarsiniz. Kendi icinizde notunu verin karsinizdaki ogrenmese de olur bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X