Iyı geceler kızlar . 3 gun once annecıgım cıddı bır amelıyat gecırdı . Allah'a bınlerce kez sukur cok ıyı sımdı . Evımızden gelen gıden eksık olmadı . Telefonlarımız susmadı . Sagolsun esımız , dostumuz , akrabalarımız hıc yalnız bırakmadılar . Desteklerını eksık etmedıler . Tek bırı harıc . Erkek arkadasımın ablası . Ablasını 2 senedıe tanıyorum . Defalarca gorustuk . Nısanına , kınasına gıttım . O surecte hep aradım sordum . Ama saglık gıbı cıddı bır konuda o benı aramadı . Erkek arkadasıma soyledım az once . " Bana sordu . Iyı oldugunu soyledım " dedı . Bunun uzerıne benı araması daha munasıp olmaz mıydı , ben onun hıc bır ozel gununu atlamadım deyınce yapmasaydın ne yapayım , bana sordu ya yeter ıste falan demeye basladı . Bende halıyle kızdım . Bu saatten sonra saymıyorum senın ablanı dedım . Kapattım telefonu . O kadar uzuldum kı. Amelıyatın cıddıyetını , benım hassasıyetımı bılmesıne ragmen aramamasına . Sızce yersız bı tepkı mı verdım . Araması cok gereklı degıl.mıydı ? . Telefondan yazıyorum kızlar kusura bakmayın karısıklık olduysa