Erkek arkadaşımın ailesi evlenmemizi istemiyor

summers

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
268
45
118
İstanbul
İkimizde 25 yaşının üstünde çalışan kendi parasını kazanan iyi kötü geçinen insanlarız. Bir yıldır birlikteyiz ve evlenme kararı aldık. Erkek arkadaşım bunu ailesi ile paylaştığında babası ' yeni ev aldın kredisi duruyor daha , yaşın küçük, hem biz sana yardım edemeyiz düğün için bizimde durumumuz iyi değil' demiş. Erkek arkadaşım ise 'ikimizde çalışıyoruz herşeyi kendimiz karşılarız summers böyle şeyleri sorun yapmaz' demiş. Babası da buna karşılık 'olmaz erkek olan sensin evi senin geçindirmen gerekiyor ama durumun yok, erken henüz evlenmek için' demiş. Erkek arkadaşım 'summers' o kadar beklemez' demiş. Babası da 'bizi sen ilgilendirirsin o değil' demiş. Bu arada ailesinin durumu gayet iyi şöyle söyleyeyim x liralık evlerini satıp 2x liralık ev aldılar durumumuz yok dedikleri sırada.. Ki olsun daha çok olsun inşallah biz hiçbirsey beklemiyoruz. Zaten ev alırken erkek arkadaşıma destek oldular sağolsunlar. Erkek arkadaşım evlenme teklifi etti bana. Ama nasıl olacak böyle gönülsüzken ailesi bilmiyorum. Üzülmek istemiyoruz. Emrivaki yapacak erkek arkadaşım isteme konusunda ama biliyorum ki gerilecek ipler. Nasıl yapmalı bu işi bilmiyorum.. Var mı bir fikri olan :((

'Summers bekleyemez' ne demek acaba?? Sanki senin acelen varmış da evlilik diye tutturmuşsun gibi. Rencide edici olmuş.

Bunun dışında sevgiliniz evlilik teklifi esnasındaki kararlılığı ailesinin karşısında gösterememiş bence. Gerçekten isterse bizim kararımız der ve resti çeker. Zaten maddi beklenti de yokmuş.

'Summers bekleyemez' ne demek acaba?? Sanki senin acelen varmış da evlilik diye tutturmuşsun gibi. Rencide edici olmuş.

Bunun dışında sevgiliniz evlilik teklifi esnasındaki kararlılığı ailesinin karşısında gösterememiş bence. Gerçekten isterse bizim kararımız der ve resti çeker. Zaten maddi beklenti de yokmuş.
Birkaç yıl sonrayı işaret ettikleri için öyle demiş. Bence de hoş olmamış. Zaten resti çekeceğim istemeye gelmezlerse ben gelip isteyeceğim diyor :(

önce evlenmek için gerekli maddi altyapıyı oluşturacak, yavaş yavaş eşyalarınızı alacaksınız,
her şeyi hazır görünce istemeye gelmemek için bahaneleri kalmayacak,
isteme, söz olduktan sonra aileyi hiç karıştırmayıp bütün hazırlıklarınızı yapacak, onlara da davetiyelerini vereceksiniz. ne onların başı ağrıyacak ne sizin.

Karsilikli masa tenisi izledim sanki. Pinpon topu ordan oraya. :dondurma:

Madem maddi gucunuz var kimseye danismayin.

Erkek arkadaşının ailesi kişisel olarak sizi istemiyor değil, demek ki başka planları var zaten bunu da belirtmişler.Bu yola çıkacaksanız da maddi olarak bir yardım gelmeyecegi kesin ona göre kararınızı verin isterseniz bekleyin biraz.

önce evlenmek için gerekli maddi altyapıyı oluşturacak, yavaş yavaş eşyalarınızı alacaksınız,
her şeyi hazır görünce istemeye gelmemek için bahaneleri kalmayacak,
isteme, söz olduktan sonra aileyi hiç karıştırmayıp bütün hazırlıklarınızı yapacak, onlara da davetiyelerini vereceksiniz. ne onların başı ağrıyacak ne sizin.
Herseyimiz hazır aslında eşyalar maddi altyapı... Sadece rıza olsun istiyoruz.

Acele etmeyin bence benim eşimin ailesi de ilk etapta karşı çıktı sonradan bi 6 7 sonra alıştılar o fikre onlarda alışır

Erkek arkadaşının ailesi kişisel olarak sizi istemiyor değil, demek ki başka planları var zaten bunu da belirtmişler.Bu yola çıkacaksanız da maddi olarak bir yardım gelmeyecegi kesin ona göre kararınızı verin isterseniz bekleyin biraz.
İhtiyacımız yok ki zaten. Ama anne baba işte farklı düşünüyor

Sorun para değil bu belli de istememelerinin bir sebebi olmalı,sen tanistinmi ailesiyle o zaman nasillardi sana karşı
Tanıştım ikisiyle de ayrı ayrı baba nazik ve mesafeli anne gergin nazik ve mesafeliydi.. İlk olmuş onlar için.. Yani oğullarının ilk kez kız arkadaşı ile tanışmışlar

Back
X