İkimizde 25 yaşının üstünde çalışan kendi parasını kazanan iyi kötü geçinen insanlarız. Bir yıldır birlikteyiz ve evlenme kararı aldık. Erkek arkadaşım bunu ailesi ile paylaştığında babası ' yeni ev aldın kredisi duruyor daha , yaşın küçük, hem biz sana yardım edemeyiz düğün için bizimde durumumuz iyi değil' demiş. Erkek arkadaşım ise 'ikimizde çalışıyoruz herşeyi kendimiz karşılarız summers böyle şeyleri sorun yapmaz' demiş. Babası da buna karşılık 'olmaz erkek olan sensin evi senin geçindirmen gerekiyor ama durumun yok, erken henüz evlenmek için' demiş. Erkek arkadaşım 'summers' o kadar beklemez' demiş. Babası da 'bizi sen ilgilendirirsin o değil' demiş. Bu arada ailesinin durumu gayet iyi şöyle söyleyeyim x liralık evlerini satıp 2x liralık ev aldılar durumumuz yok dedikleri sırada.. Ki olsun daha çok olsun inşallah biz hiçbirsey beklemiyoruz. Zaten ev alırken erkek arkadaşıma destek oldular sağolsunlar. Erkek arkadaşım evlenme teklifi etti bana. Ama nasıl olacak böyle gönülsüzken ailesi bilmiyorum. Üzülmek istemiyoruz. Emrivaki yapacak erkek arkadaşım isteme konusunda ama biliyorum ki gerilecek ipler. Nasıl yapmalı bu işi bilmiyorum.. Var mı bir fikri olan
(