Erkek arkadaşımın ailesi evlenmemizi istemiyor

Erkek arkadaşınız pek olgun gelmedi bana kusura bakmayın. Aile içindeki bu muhabbetleri size ne diye anlattı? Biz pat diye evlendik ve sözlendiğimizde daha eşim işe başlamamıştı bile. Muhakkak ki ailesi erken buldu ertelemek istedi , ama eşim tek kelime etmedi bana. Kendi içlerinde çözdüler.

Akıllı adam aile içindeki bu saçma muhabbetleri yansıtmaz. Sen şimdi yoktan yere irrite oldun moralin bozuldu. Ben olsam ailen istemiyorsa kalsın ben kimseyi ikna edecek değilim derim. Ki eşimin ailesi benim problemim değil. Ben kendi ailemi ikna etmek için bir gece boyunca ne diller döktüm ,eşime evlendikten sonra anlattım.

Ailesi istemediği için değil ama sevgiliniz bu durumu iyi yönetemediği için erteleyin iyice tanıyın diyorum. Ailesi ile sizi daha çok yüzyüze getirir bu tip...

İkimizde 25 yaşının üstünde çalışan kendi parasını kazanan iyi kötü geçinen insanlarız. Bir yıldır birlikteyiz ve evlenme kararı aldık. Erkek arkadaşım bunu ailesi ile paylaştığında babası sıcak bakmamış. Erkek arkadaşım evlenme teklifi etti bana. Ama nasıl olacak böyle gönülsüzken ailesi bilmiyorum. Üzülmek istemiyoruz. Emrivaki yapacak erkek arkadaşım isteme konusunda ama biliyorum ki gerilecek ipler. Nasıl yapmalı bu işi bilmiyorum.. Var mı bir fikri olan :KK43:(

Aynı şeyleri yaşadım. 2 yıl mücadele ettik hiçbir sebep olmamasına rağmen kv beni istemedi eski kafalı zaten illa kendi kız bulacak benden önceki sevgililerini de o ayırmış. Sonuç; gidip habersiz nikahı yaptık peşinden birde anlı şanlı düğün 2,5 yıldır evliyim ve hiç pişman değilim

Back
X