- 3 Aralık 2020
- 16
- 22
- 3
- 28
- Konu Sahibi Papatya5574
-
Çok teşekkür ederim sağ olunErkek arkadaşınız kendi duygu ve düşünceleriyle hareket edemeyecek kadar ezik. Ne hali varsa görsün güzel canınızı sıkmaya değmez
Basından geçmiş biri olarak söylüyorum emin ol seni şimdiden istemeyen insanlar,söz,nisan olduktan sonra o işi bozmak için ellerinden geleni yapacaklardır.Gorduğün bu suratsizligi ailene de yaparlar neyse diyelim o dönemler güzel geçti evlendikten sonra eşinle sürekli tartışma sebebin haline gelicek bir durum.İyi düşünmelisin şimdi üzülmek sonra üzülmekten daha iyidir.Merhabalar 4 yillik bir ilişkim var. İlişkimin 2 . Yılında erkek arkadaşımın ailesi ile tanıştım ama daha ilk defa evlerine gidiyor olmama rağmen cok soguk davrandilar ve o kadar yabancı hissettirdiler ki ne yapacağımı şaşırmıştım ki o kadar da saygili davranmama ragmen bunlar oldu zaten ertesi gün de erkek arkadaşım ayrılmak istediğini söyledi ve ayrıldı ailesi sıcak bakmadığı için . Aradan 6 ay geçtikten sonra tabi pişman olmuş erkek arkadaşım yana yana beni aramaya başladı hem kendisi arıyor hem ailesi Vs ona karşı zaafim olduğu için barışmayi kabul ettim ama ailesinin beni istemediğini ve kesinlikle birseyler ciddilismeden onlarla gorusmek istemediğimi söyledim. İstersen hiç görüşme benimle evleniyorsun ailem ile değil dedi bu sekilde ikna etti beni. Tabi zaman içerisinde ailesi sürekli aradığı için gorusmeme dusuncem degisti saygıdan dolayı ve terbiyesizlik yapmamak adına konuştum hatta aramız o kadar iyi oldu ki daha önce ki onlar hakkındaki düşüncelerim için kendimi suçlamaya başlamıştım ama su anda tekrardn soğuk davranıyorlar istemediklerini resmen belli ediyorlar erkek arkadaşımda sürekli beni susturuyor ailem hakkında bana hiç bir şey söyleme onlar aramasa bile sen aricaksin eğer benim ailemi istemiyorsan beni de istemiceksin diye tehdit ediyor. Evleneceğim insanın ailesini istememek haddime değil bunun farkındayım ama hiç birşey tek taraflı olmaz bana nasıl akıl veriyorsAn azıcık da kendi ailene yanlış davrandikarını hatırlar diyorum yine suçlu ben oluyorum ne yapacağımı şaşırdım nasıl davranmam gerektiğini de bilemiyorum artık yardımci olabilir misiniz ?
Merhabalar 4 yillik bir ilişkim var. İlişkimin 2 . Yılında erkek arkadaşımın ailesi ile tanıştım ama daha ilk defa evlerine gidiyor olmama rağmen cok soguk davrandilar ve o kadar yabancı hissettirdiler ki ne yapacağımı şaşırmıştım ki o kadar da saygili davranmama ragmen bunlar oldu zaten ertesi gün de erkek arkadaşım ayrılmak istediğini söyledi ve ayrıldı ailesi sıcak bakmadığı için . Aradan 6 ay geçtikten sonra tabi pişman olmuş erkek arkadaşım yana yana beni aramaya başladı hem kendisi arıyor hem ailesi Vs ona karşı zaafim olduğu için barışmayi kabul ettim ama ailesinin beni istemediğini ve kesinlikle birseyler ciddilismeden onlarla gorusmek istemediğimi söyledim. İstersen hiç görüşme benimle evleniyorsun ailem ile değil dedi bu sekilde ikna etti beni. Tabi zaman içerisinde ailesi sürekli aradığı için gorusmeme dusuncem degisti saygıdan dolayı ve terbiyesizlik yapmamak adına konuştum hatta aramız o kadar iyi oldu ki daha önce ki onlar hakkındaki düşüncelerim için kendimi suçlamaya başlamıştım ama su anda tekrardn soğuk davranıyorlar istemediklerini resmen belli ediyorlar erkek arkadaşımda sürekli beni susturuyor ailem hakkında bana hiç bir şey söyleme onlar aramasa bile sen aricaksin eğer benim ailemi istemiyorsan beni de istemiceksin diye tehdit ediyor. Evleneceğim insanın ailesini istememek haddime değil bunun farkındayım ama hiç birşey tek taraflı olmaz bana nasıl akıl veriyorsAn azıcık da kendi ailene yanlış davrandikarını hatırlar diyorum yine suçlu ben oluyorum ne yapacağımı şaşırdım nasıl davranmam gerektiğini de bilemiyorum artık yardımci olabilir misiniz ?
Teşekkür ederim tavsiyeniz için..Basından geçmiş biri olarak söylüyorum emin ol seni şimdiden istemeyen insanlar,söz,nisan olduktan sonra o işi bozmak için ellerinden geleni yapacaklardır.Gorduğün bu suratsizligi ailene de yaparlar neyse diyelim o dönemler güzel geçti evlendikten sonra eşinle sürekli tartışma sebebin haline gelicek bir durum.İyi düşünmelisin şimdi üzülmek sonra üzülmekten daha iyidir.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim .ailesinin lafıyla şizofrene dönüşmüş bir adam.. sana eğer yanılır da evlenirsen yaşayacaklarının framanını izletmiş. sakın evlenme sakın. ailesi ile eşi arasında köprüyü kuramayan bir erkekle asla evlenilmez..
Teşekkür ederim sag olun.Evlilik düşünüyorum diyorsan sakın hata yapma çünkü onun öncülüğü hep ailesi olacak senide ezdirecek sakın bakma arkana bitir 4 yıl diyorsun az zaman değil ama iyi düşün
Daha evlenmeden bu kadar soğukluk hissetiysen ailesinden ilerde mutsuz olursun çünkü onları hep göreceksin iyi olmak zorunda hissetceksin.. evliliğin iyi gitmez ki zaten. Seni ailesinin yanında savunabilecek biriyle olmalısınMerhabalar 4 yillik bir ilişkim var. İlişkimin 2 . Yılında erkek arkadaşımın ailesi ile tanıştım ama daha ilk defa evlerine gidiyor olmama rağmen cok soguk davrandilar ve o kadar yabancı hissettirdiler ki ne yapacağımı şaşırmıştım ki o kadar da saygili davranmama ragmen bunlar oldu zaten ertesi gün de erkek arkadaşım ayrılmak istediğini söyledi ve ayrıldı ailesi sıcak bakmadığı için . Aradan 6 ay geçtikten sonra tabi pişman olmuş erkek arkadaşım yana yana beni aramaya başladı hem kendisi arıyor hem ailesi Vs ona karşı zaafim olduğu için barışmayi kabul ettim ama ailesinin beni istemediğini ve kesinlikle birseyler ciddilismeden onlarla gorusmek istemediğimi söyledim. İstersen hiç görüşme benimle evleniyorsun ailem ile değil dedi bu sekilde ikna etti beni. Tabi zaman içerisinde ailesi sürekli aradığı için gorusmeme dusuncem degisti saygıdan dolayı ve terbiyesizlik yapmamak adına konuştum hatta aramız o kadar iyi oldu ki daha önce ki onlar hakkındaki düşüncelerim için kendimi suçlamaya başlamıştım ama su anda tekrardn soğuk davranıyorlar istemediklerini resmen belli ediyorlar erkek arkadaşımda sürekli beni susturuyor ailem hakkında bana hiç bir şey söyleme onlar aramasa bile sen aricaksin eğer benim ailemi istemiyorsan beni de istemiceksin diye tehdit ediyor. Evleneceğim insanın ailesini istememek haddime değil bunun farkındayım ama hiç birşey tek taraflı olmaz bana nasıl akıl veriyorsAn azıcık da kendi ailene yanlış davrandikarını hatırlar diyorum yine suçlu ben oluyorum ne yapacağımı şaşırdım nasıl davranmam gerektiğini de bilemiyorum artık yardımci olabilir misiniz ?
Bu erkek aileleri neden böyle ve bu çocukları nasıl yetiştiriyorlar bu şekilde anlamıyorum.Hep gelinlerini ellerinin altına alma çabası,oğullarına sanki eş değil de hizmetçi alma tavırları,bize itaat etsin sözümüzden çıkmasın diye bakıyorlar gelinlere,her şey kendi istedikleri gibi olsun. İstedikleri bir şey olmazsa surat 5 karış hep bir huzursuzluk.Böyle insanlar evlenmesin ya ciddiyim yazık ediyolar kızlara şimdi bu 4 seneye yazık değil mi daha sütten kesilmemiş aile baskısıyla büyümüş bir oğlanla beraber.Üzülüyorum artık bu durumlara çok fazla ama böyle erkeklerden de bir halt olmuyor onu da biliyorum.Tek işleri göz boyamak yoksa aileci tavırlar hiç bir zman bitmiyor.erkek arkadaşımda sürekli beni susturuyor ailem hakkında bana hiç bir şey söyleme onlar aramasa bile sen aricaksin eğer benim ailemi istemiyorsan beni de istemiceksin diye tehdit ediyor.
Neden 6 ay sonra hiç düşündün mü? Sevse 6 ay dayanır mıydı yokluğuna? Bu süt kuzusunu senden başka başına dert yapan olmamış işte . Elin kızları nasıl akıllı bak. Eli kolu boş kalmış, gelmiş yine sana. Sen bir hafta bdv de takıl, bu süt kuzuları ile bile göre evlenen kadınlarla kaynıyor bura.Merhabalar 4 yillik bir ilişkim var. İlişkimin 2 . Yılında erkek arkadaşımın ailesi ile tanıştım ama daha ilk defa evlerine gidiyor olmama rağmen cok soguk davrandilar ve o kadar yabancı hissettirdiler ki ne yapacağımı şaşırmıştım ki o kadar da saygili davranmama ragmen bunlar oldu zaten ertesi gün de erkek arkadaşım ayrılmak istediğini söyledi ve ayrıldı ailesi sıcak bakmadığı için . Aradan 6 ay geçtikten sonra tabi pişman olmuş erkek arkadaşım yana yana beni aramaya başladı hem kendisi arıyor hem ailesi Vs ona karşı zaafim olduğu için barışmayi kabul ettim ama ailesinin beni istemediğini ve kesinlikle birseyler ciddilismeden onlarla gorusmek istemediğimi söyledim. İstersen hiç görüşme benimle evleniyorsun ailem ile değil dedi bu sekilde ikna etti beni. Tabi zaman içerisinde ailesi sürekli aradığı için gorusmeme dusuncem degisti saygıdan dolayı ve terbiyesizlik yapmamak adına konuştum hatta aramız o kadar iyi oldu ki daha önce ki onlar hakkındaki düşüncelerim için kendimi suçlamaya başlamıştım ama su anda tekrardn soğuk davranıyorlar istemediklerini resmen belli ediyorlar erkek arkadaşımda sürekli beni susturuyor ailem hakkında bana hiç bir şey söyleme onlar aramasa bile sen aricaksin eğer benim ailemi istemiyorsan beni de istemiceksin diye tehdit ediyor. Evleneceğim insanın ailesini istememek haddime değil bunun farkındayım ama hiç birşey tek taraflı olmaz bana nasıl akıl veriyorsAn azıcık da kendi ailene yanlış davrandikarını hatırlar diyorum yine suçlu ben oluyorum ne yapacağımı şaşırdım nasıl davranmam gerektiğini de bilemiyorum artık yardımci olabilir misiniz ?
Türk milleti olarak sadece eşimizle değil tüm aile ile hatta sülale ile evleniyoruz malesef ayrılın, evlenmeyin geleceğinizi karartmayın derim ben, bu sözleri söyleyen adam evlenince onlar benim ailem diyecek siz dışarda kalacaksınız.Merhabalar 4 yillik bir ilişkim var. İlişkimin 2 . Yılında erkek arkadaşımın ailesi ile tanıştım ama daha ilk defa evlerine gidiyor olmama rağmen cok soguk davrandilar ve o kadar yabancı hissettirdiler ki ne yapacağımı şaşırmıştım ki o kadar da saygili davranmama ragmen bunlar oldu zaten ertesi gün de erkek arkadaşım ayrılmak istediğini söyledi ve ayrıldı ailesi sıcak bakmadığı için . Aradan 6 ay geçtikten sonra tabi pişman olmuş erkek arkadaşım yana yana beni aramaya başladı hem kendisi arıyor hem ailesi Vs ona karşı zaafim olduğu için barışmayi kabul ettim ama ailesinin beni istemediğini ve kesinlikle birseyler ciddilismeden onlarla gorusmek istemediğimi söyledim. İstersen hiç görüşme benimle evleniyorsun ailem ile değil dedi bu sekilde ikna etti beni. Tabi zaman içerisinde ailesi sürekli aradığı için gorusmeme dusuncem degisti saygıdan dolayı ve terbiyesizlik yapmamak adına konuştum hatta aramız o kadar iyi oldu ki daha önce ki onlar hakkındaki düşüncelerim için kendimi suçlamaya başlamıştım ama su anda tekrardn soğuk davranıyorlar istemediklerini resmen belli ediyorlar erkek arkadaşımda sürekli beni susturuyor ailem hakkında bana hiç bir şey söyleme onlar aramasa bile sen aricaksin eğer benim ailemi istemiyorsan beni de istemiceksin diye tehdit ediyor. Evleneceğim insanın ailesini istememek haddime değil bunun farkındayım ama hiç birşey tek taraflı olmaz bana nasıl akıl veriyorsAn azıcık da kendi ailene yanlış davrandikarını hatırlar diyorum yine suçlu ben oluyorum ne yapacağımı şaşırdım nasıl davranmam gerektiğini de bilemiyorum artık yardımci olabilir misiniz ?
Es kaza evlenirseniz çok çekersiniz hem sevgilinizden, hem de ailesinden. Sevgi bir yere kadar malesefMerhabalar 4 yillik bir ilişkim var. İlişkimin 2 . Yılında erkek arkadaşımın ailesi ile tanıştım ama daha ilk defa evlerine gidiyor olmama rağmen cok soguk davrandilar ve o kadar yabancı hissettirdiler ki ne yapacağımı şaşırmıştım ki o kadar da saygili davranmama ragmen bunlar oldu zaten ertesi gün de erkek arkadaşım ayrılmak istediğini söyledi ve ayrıldı ailesi sıcak bakmadığı için . Aradan 6 ay geçtikten sonra tabi pişman olmuş erkek arkadaşım yana yana beni aramaya başladı hem kendisi arıyor hem ailesi Vs ona karşı zaafim olduğu için barışmayi kabul ettim ama ailesinin beni istemediğini ve kesinlikle birseyler ciddilismeden onlarla gorusmek istemediğimi söyledim. İstersen hiç görüşme benimle evleniyorsun ailem ile değil dedi bu sekilde ikna etti beni. Tabi zaman içerisinde ailesi sürekli aradığı için gorusmeme dusuncem degisti saygıdan dolayı ve terbiyesizlik yapmamak adına konuştum hatta aramız o kadar iyi oldu ki daha önce ki onlar hakkındaki düşüncelerim için kendimi suçlamaya başlamıştım ama su anda tekrardn soğuk davranıyorlar istemediklerini resmen belli ediyorlar erkek arkadaşımda sürekli beni susturuyor ailem hakkında bana hiç bir şey söyleme onlar aramasa bile sen aricaksin eğer benim ailemi istemiyorsan beni de istemiceksin diye tehdit ediyor. Evleneceğim insanın ailesini istememek haddime değil bunun farkındayım ama hiç birşey tek taraflı olmaz bana nasıl akıl veriyorsAn azıcık da kendi ailene yanlış davrandikarını hatırlar diyorum yine suçlu ben oluyorum ne yapacağımı şaşırdım nasıl davranmam gerektiğini de bilemiyorum artık yardımci olabilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?